Köra och äga en Audi > Kundområde > Audi Sverige

Köra och äga en Audi

Audi Original – kvalitet utan kompromisser.

Att Audi i decennier har varit synonymt med kvalitet är ingen slump. För oss är minsta detalj viktig av flera skäl – dels för att vi vet att du inte nöjer dig med mindre än kvalitet av yppersta klass, dels för att varje del i din Audi måste samverka friktionsfritt med tusentals andra komponenter för att din Audi ska fungera som en Audi ska.

Våra produkter, delar och tillsatser är utvecklade med den höga precision och kvalitet som utmärker en Audi Originalprodukt. Det gör att de är optimerade för din Audi men det innebär även att din Audi alltid är i trygga händer när det är dags för en service eller ett verkstadsbesök. Vi vet nämligen exakt hur vi ska ta hand om din Audi på bästa sätt.

 • 1400x840_ASER_P_161019_rgb.jpg
  Audi Service

  När du lämnar in din Audi för service hos din auktoriserade Audi-verkstad kan du koppla av. Vi kan din Audi bättre än någon annan och vi använder bara verktyg och originaldelar som är utvecklade för din bil. Det gör att din Audi rullar både friktionsfritt och längre mellan varje servicetillfälle.

  Läs mer om Audi Service
 • 750x441_801671.jpg
  Audi Originaldelar

  En helhet är summan av dess delar. Därför är Audi Originaldelar utvecklade med exakt samma passform och kvalitet som delarna på din Audi när den var ny. Då kan du dessutom vara säker på att din Audi fortsätter att vara en Audi till 100 %. Vi kallar det för Audi-kvalitet rätt och slätt.

  Läs mer om Audi Originaldelar
 • 1300x551_AOZ_A3_131033.jpeg
  Audi Originaltillbehör

  Med Audi Originaltillbehör optimerar du potentialen i din Audi. Vare sig du behöver ökad rörelsefrihet, smartare förvaring, mer komfort eller bättre kommunikationsmöjligheter har vi skräddarsydda lösningar som bokstavligt talat är som gjorda för dig och din Audi.

  Läs mer om Audi Originaltillbehör
 • 1300x551_ACA_P_131006.jpg
  AudiKort Visa

  AudiKort Visa gör tillvaron med din Audi både enklare, tryggare och mer förmånlig. Kortet kan användas över hela världen och du får poäng på alla inköp, var du än handlar. Dessutom kan du helt avgifts- och räntefritt dela upp köpen hos din Audi-återförsäljare på 12 månader.

  Läs mer om fördelarna med AudiKort Visa
 • 1300x551_AA8_L_L_10516.jpg
  Garantier

  Vilka slags garantier omfattas min Audi av, vilka garantier följer med när jag köper en ny Audi och finns det garantier även om jag äger en äldre Audi? Här kan du läsa mer om våra garantier som håller dig och din Audi rullande i alla lägen.

  Läs mer om våra garantier