Audi Stories

Audi Stories

För Audi är framtiden en attityd. Det handlar om att främja innovation, driva utvecklingen framåt och omforma synen på mobilitet. Redan nu omsätter Audi detta i praktiken inom flera olika områden som teknik och design, hållbarhet och livsstil. Låt dig inspireras av våra berättelser om framsteg.

Audi RS e-tron GT in the wind tunnel.

Teknik

Framsteg genom teknik. Avancerad teknik och kreativitet driver fram fascinerande fordon och lösningar för vår tid. Upptäck varför innovation är avgörande för framgång.

Interior of the Audi grandsphere concept.

Framtid

Audi skapar visioner och innovativa koncept för framtiden. Det märks framför allt på konceptbilssidan*. Med dessa berättelser vill vi ge en försmak av morgondagens värld.

Sunlight flashing through the fingers of a hand.

Hållbarhet

Audi arbetar hållbart av ren övertygelse. Läs mer om hur Audi både formar omställningen till grön mobilitet och stimulerar till social förändring.

César Muntada behind light reflections.

Design

Fulländad design som förenar funktionalitet med en inspirerande estetik. Audi skapar inte bara attraktiv formgivning, utan även utrymmen för upplevelser. Upptäck hur Audi formar framtiden.

Exhibition space of the collector Christian Boros.

Livsstil

Inspiration stimulerar kreativiteten. När vi utmanar våra gränser, vågar testa något nytt och går från idé till verklighet, skapar vi något exceptionellt. Upptäck vad som inspirerar människor inom sport, konst och musik.

Audi RS Q e-tron driving over a sand dune.

Audi Sport

Inspirerad av utmaningar. Från Neuburg till Saudiarabiens öknar, från legendariska racingbanor till exotiska rallybanor, från quattro till e-tron - upplev fascinationen för motorsport med Audi Sport.

Audi Talks

Se filmerna med stjärnkocken Tommy Myllymäki och den f.d. alpina skidåkaren och guldmedaljören Frida Hansdotter.

Audi News – alltid steget före

Med Audi News får du exklusiv information och bakgrundsmaterial om alla Audis produkter.