Erbjudanden > Audi Sverige

Erbjudanden på Audi

Oavsett om du är intresserad av en SUV, kombi eller sedan har vi flera modeller till attraktiva kampanjpriser. För dig som vill leasa din bil privat, ingår Service och 12 månaders Betalskydd. Läs mer här om våra kampanjer och hitta en nya Audi som passar dig.

Erbjudande privatleasing - Elbil

Läs mer om våra förmånliga privatleasingerbjudanden på våra populära elbilar Q4 e-tron och Q4 Sportback e-tron.

 • 1920x1920_q4_2021_2466.jpg
  Audi Q4 e-tron

  En helelektrisk kompakt SUV som bjuder på generösa innerutrymmen och avancerad digital teknik. Med en räckvidd på upp till 511 kilometer enligt WLTP-cykeln och modellen kan laddas upp till 135 kW.

  Audi Q4 e-tron 40 quattro Proline 150 kW (204 hk).

  Privatleasing från: 5.345 kr*

  Läs mer om Q4 e-tron
 • 1920x1920_q4_2021_2516.jpg
  Audi Q4 Sportback e-tron

  Storleksmässigt lik Q4 e-tron med en coupe-lik taklinje som avslutas i ett kraftfullt bakparti. Välj mellan bakhjulsdrift eller quattro fyrhjulsdrift samt batteristorlekar med effektuttag från 170 hk till 299 hk.

  Audi Q4 Sportback e-tron Proline 150 kW (204 hk)

  Privatleasing från: 5.595 kr*

  Läs mer om Q4 Sportback e-tron

Erbjudande Audi Privatleasing

För dig som vill ha ett enkelt bilinnehav med privatleasing har vi nu ett antal attraktiva kampanjer. När du privatleasar en Audi A1 Sportback, Audi A3 Sportback, Audi A4 Avant, Audi Q2 eller Audi Q4 e-tron ingår inte bara Audi Serviceavtal utan även Audi Betalskydd i 12 månader. Läs mer här nedan och välj din nya Audi.

Audi A4 Avant

Mångsidig, digital och dynamisk. Familjefavoriten A4 Avant kombinerar design med funktion på bästa sätt. Just nu till attraktivt erbjudande.

Audi A4 Avant 40 TDI quattro S tronic Proline advanced

 • Privatleasing från 4.695 kr/mån

Kampanj Audi Privatleasing

Välj mellan flera modeller

 • Privatleasing från 3.095 kr/mån, Service och betalskydd i 12 månader ingår.

Proline Edition-erbjudande

Proline Edition innebär välutrustade modeller anpassade för den svenska marknaden till ett attraktivt kampanjpris. Se utbudet nedan eller läs mer om Proline Edition och våra utrustningsnivåer.

Laddhybrid

Bensin/Diesel

Utrustningsnivåer

Proline är vårt välutrustade standardutförande som är speciellt framtaget för den svenska marknaden. De flesta av våra modeller är utrustade med Proline, vilket du även kan se i namnet för modellen.

Väljer du att uppgradera till Proline advanced eller S line får du utöver utrustningen i Proline en bil med ännu mer sportig karaktär och ett större utbud av tillvalsmöjligheter. S line är det mest sportiga utförandet av Audis grundmodeller med specifika S line designelement.

Se exempel på våra utrustningsnivåer

Tjänstebilserbjudanden

Letar du efter tjänstebilserbjudanden?

Utforska våra tjänstebilserbjudanden