Audi Tjänstebil

Audi som tjänstebil. Ett bra val för dig. Ett bra val för miljön.

Business by Audi är för dig som är företagskund och kör tjänstebil. Vi har ett stort utbud av elektrifierade modeller för dig som vill köra en elbil eller laddhybrid som ligger i framkant. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar oavsett vilken finansiering eller bilmodell som passar bäst för dig. I Audi Business Lease får du en omfattande helhetslösning med serviceavtal, försäkring och leasing. Dessutom kan din Audi-återförsäljare erbjuda Total cost of ownership (TCO)-beräkningar för dig och ditt företag och på det sättet hitta det förmånligaste alternativet.

Utvalda modeller

 • 05_Q4_ed1_2021_2495.jpg
  Audi Q4 e-tron

  En eldriven kompakt SUV med 511 kilometers räckvidd som bjuder på generösa innerutrymmen kombinerat med avancerad digital teknik.

  Audi Business Lease: 4 965 kr/månad
  Förmånsvärde: 2 665 kr/mån
  Business by Audi-pris från: 547 300 kr

  Läs mer
 • A_E-TRON_181024_2.jpg
  Audi e-tron

  En eldriven SUV för dig som behöver mer utrymme: Audi e-tron. Med quattro fyrhjulsdrift, otrolig komfort, sofistikerad interiör och kvalitativa materialval.

  Audi Business Lease: 6 595 kr/månad
  Förmånsvärde: 3 840 kr
  Business by Audi-pris: 783 100 kr

  Läs mer
 • 730x730-AA6_TFSIe_191004_2.jpg
  Audi A6 Avant TFSI e

  En älskad klassiker bland tjänstebilar – av flera skäl. Mycket välutrustad, generösa utrymmen och upp till 65 kilometers elektrisk räckvidd.

  Audi Business Lease: 6 745 kr/månad
  Förmånsvärde: 3 373 kr
  Business by Audi-pris: 568 600 kr

  Läs mer
 

Audi Business Lease

Företagsleasing med garanterat restvärde - ingen kontantinsats. Serviceavtal och försäkring. Företagskort. Ett förmånligt och enkelt bilinnehav för företag.

Förmånsvärde för din tjänstebil

För dig som använder bil via företaget gäller förmånsbeskattning. Vad som gäller kring förmånsbeskattningen är inte alltid helt enkelt, dessutom har beräkningsgrunderna ändrats vid flera tillfällen de senaste åren. Här kan du läsa mer om vad det innebär att ha förmånsbil, ofta kallad tjänstebil, och vilka fördelarna är med Audi som tjänstebil.

Läs mer om hur förmånsvärde beräknas
1920x1080-A192315_large.jpg

Fler företagsbilar i vagnparken?

För dig som har flera företags- och tjänstebilar i vagnparken erbjuder Audi attraktiva lösningar. Vårt breda utbud av elbilar, laddhybrider och mildhybrider i olika storleksklasser gör att vi kan erbjuda en bil som passar ert företags behov. Kontakta oss gärna för att diskutera ett ramavtal anpassat för ert företags behov.
Kontakta företagssäljare
till_er_tjanst_1920x1080.jpg

Helly Hansen valde Audi som tjänstebil

Deras kläder är gjorda för att klara de allra tuffaste omständigheterna och samtidigt erbjuda den mest tilltalande designen. När Helly Hansen skulle välja tjänstebilar till sin egen personal var utgångspunkten enkel - det måste vara bilar på minst samma nivå.
Läs mer om varför Helly Hansen valde Audi

Total Cost of Ownership

Historiskt har valet av företag- och tjänstebilar baserats på den skattegräns som tidigare gått vid 7,5 prisbasbelopp. Senaste åren har mycket hänt och nya regler för förmånsvärdesberäkning gäller samt elektrifieringen av bilparken har tagit fart. Där fler och fler baserar sina val av företags- och tjänstebilar på bilens kostnad, även kallad Total Cost of Ownership (TCO). Tack vare flertalet ekonomiska incitament, höga andrahandsvärden och lägre driftkostnader kan valet av en elektfirierad Audi vara riktigt attraktivt. Din Audi-återförsäljare hjälper dig gärna med TCO-beräkningar för de Audi-modeller du är intresserad av.

Kontakta Audi-återförsäljare

Tanka fossilfritt i tjänstebilen

engine-and-oil-1300x551.jpg

HVO100

För dig som kör längre sträckor med din tjänstebil kan en dieseldriven Audi faktiskt vara ett steg mot mer förnybar mobilitet. Om du tankar bilen med det syntetiskt förnybara dieselbränslet HVO100 kan bilen köras fossilfritt. Tack vare att bränslet produceras av avfall, restprodukter eller vegetabiliska oljor kan klimatpåverkan minskas.

Flera Audi-modeller med dieselmotor är godkända för att tankas med HVO100. Läs mer om vilka modeller som är godkända för att tankas med förnybara dieselbränslet.
Läs mer om HVO100
730x730_g-tron_Gas.png

Gas

Gasbilar är ett ytterligare klimatsmart alternativ för dig som inte har riktigt bra laddningsmöjligheter och därför kanske tvivlar på elbil eller laddhybrid. g-tron är gasbilar från Audi som ger betydligt lägre CO2-utsläpp än bilar med förbränningsmotorer och eftersom vi har 94% biogas i Sverige är det riktigt närproducerat och bra bränsle. Att du dessutom får en miljöbonus gör inte saken sämre.
Läs mer om våra gasdrivna modeller
Hitta en Audi-återförsäljare
Välkommen in till din närmaste handlare och upptäck Audi.
Sök här
Hitta en Audi-återförsäljarei ditt område