Audi A4 Avant > A4 > Audi Sweden

Funktionalitet och kvalitet
– nya Audi A4 Avant

Nya Audi A4 Avant är sportigare och bekvämare än någonsin. Både material och teknik är av högsta kvalitet, såsom förarmiljön, LED-ljusen och infotainmentsystemet MMI Navigation Plus. Nya A4 Avant har även en genomgående lättviktskonstruktion för ännu bättre kraft, samtidigt som den har ett generöst lastutrymme på upp till 1 510 liter. Oavsett kravlista så lämnar den inget att önska.

Tekniska data för Audi A4 Avant

Upp till

2.100

kilogram

släpvagnsvikt

Upp till

1.510

liter

totalt förvaringsutrymme

Upp till

505

liter

bagageutrymme

Funktionalitet möter hög kvalitet
Invändigt är Audi A4 Avant genomtänkt in i minsta detalj: från känslan på förarplatsen till det imponerande bagageutrymmet. När baksätets ryggstöd är nedfällt blir lastutrymmet hela 1 510 liter. Sensorstyrningen i den bakre stötfångaren (tillval) ger ännu mer smartness genom att bakluckan kan öppnas med en enkel fotrörelse. Material av hög kvalitet i kombination med avancerad haptik och högteknologiska funktioner skapar en imponerande känsla och ger liv åt de rena linjerna i Audi A4 Avant.
Mer om bagageutrymmet

Förbättrat kupéklimat

Det tvådelade panoramasoltaket, som finns som tillval, är det perfekta komplementet till luftkonditionering: det säkerställer en ljus och härlig kupé med förbättrat klimat tack vare effektiv ventilation. I starkt solljus kliver det elmanövrerade solskyddet in och dämpar, samtidigt som det minskar uppvärmningen. De integrerade vindavvisarna ger en lugn och tyst atmosfär när man kör med taket öppet.

Panorama-Glasdach

Förstklassig körkomfort

Å ena sidan sportig, å andra sidan bekväm. Femlänksaxlarna och den elektromekaniska styrningen utgör grunden för grym väghållning och förstklassig körkomfort. Både axlarna och styrmekanismen är dessutom extremt lätta, vilket minskar bränsleförbrukningen. Den sportigare dynamiska styrningen, som anpassar styrförhållandet efter hastighet och vinkel, finns såklart som tillval.

Fahrdynamik
Assistance systems

Säker. Bekväm. Effektiv.

Mer komfort, ytterligare säkerhet och lägre bränsleförbrukning: Audi A4 Avant är utrustad med ett stort antal förarassistanssystem. Adaptiv farthållare med stop & go-funktionalitet, inklusive kökörningsassistent, är till exempel standard. De minskar stressen märkbart vid långsam trafik och sköter en del av styrningen upp till 65 km/h. Tillvalet prediktiv effektivitetsassistent hjälper till med prediktiv körning för upp till 10 % bättre bränsleverkningsgrad.

Mer om assistanssystem

Information och fascination

Audi A4 Avant erbjuder ett brett utbud av intelligent teknik via reglage som har gjorts ännu mer intuitiva. MMI Navigation Plus ger smart navigeringsteknik med ett enormt utbud av funktioner och maximal användarvänlighet. Tillvalet Audi virtual cockpit, som är ett slags digitalt kombiinstrument, presenterar den viktigaste informationen på en 12,3-tums LCD-skärm med bra ljusstyrka och stor detaljrikedom för att ge föraren ännu bättre överblick. Vill du ha ett infotainmentsystem på absolut toppnivå, finns dessutom tillvalet MMI Navigation Plus med MMI Touch.

Information & fascination

Lite bättre – från motorhuv till baklucka.

Stilren formgivning med hög funktionalitet: detta är Audi A4 Avant. Synergin mellan form och funktion gör A4 Avant till den perfekta bilen för såväl familj och fritid som affärsresor.

Progressive design
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
  • Framifrån domineras Audi A4 Avant av den breda och låga Singleframe-grillen och de strama, horisontella linjerna.

  • Synergin mellan estetisk formgivning och funktionellt värde gör Audi A4 Avant till en överlägsen kompanjon för affärer och fritid.

  • En annan höjdpunkt hos Audi A4 Avant är de smarta utrustningspaketen.

  • Standardvolym för bagageutrymmet i Audi A4 Avant är hela 505 liter.

  • Utbudet av tillbehör inkluderar många speciallösningar för att lasta sport- och fritidsutrustning, från cykelräcken till separationsgaller.

  • A4 Avant: rena ytor, skarpa linjer, slående stil.