Functions on Demand

Functions on Demand

Anpassa din Audi efter dina behov.

Mer Audi. När du vill, så länge du vill.

Undvik betala för sånt du inte använder, eller gå miste om sånt du önskar att du la till när du köpte bilen. Med Functions on Demand kan du vässa din Audi med några knapptryck via myAudi-appen, och få tillgång till modern teknik även om du inte kör den senaste modellen. Dessutom väljer du själv hur länge du vill ha funktionen – från en månad i taget till precis så länge du vill. Ett enklare och mer flexibelt sätt att få just den Audi du vill ha, helt enkelt.

De funktioner du har köpt är tillgängliga direkt efter att du startar bilen igen*.

 • För den spontana

 • 1 eller 6

 • månader

 • För planeraren

 • 1 eller 3

 • år

 • För den beslutsamma

 • Livstid

 • obegränsat

Tillgängliga funktioner

Funktioner inom infotainment, förarassistans, ljusteknik och komfort är tillgängliga för aktivering genom Functions on Demand. I myAudi-app finns följande funktioner till din Audi.


Infotainment

Audi Smartphone Interface*

Vill du hålla dig uppdaterad under körningen och ha tillgång till apparna på din smartphone? Med Functions on Demand kan du enkelt boka Audi Smartphone Interface* även efter att du har köpt din Audi. Du kan hålla ögonen på vägen under körningen och fortfarande använda dina vanliga smartphone-appar.

MMI navigation plus

Planerar du att resa till en annan stad och känner inte till den så bra? För att inte förlora dyrbar tid på obekanta vägar leder navigeringen dig direkt till ditt önskade resmål. Uppgradera till MMI navigering plus-utrustning med MMI touch inklusive Audi connect navigation och infotainment via myAudi-app och du är redo att åka.

Digitalradio (DAB)

Vem har inte upplevt detta: du har din favoritradiostation, men på en lång bilresa tappar du så småningom mottagningen. Eller du kör genom en tunnel och mottagningen bryts mitt i din favoritlåt. Med Functions on Demand är det ett minne blott. Uppgradera till Digitalradio (DAB) via myAudi-app och strax därefter kan du njuta av resan i din Audi med din favoritradiostation.

Audi virtual cockpit plus

Det helt digitala instrumentklustret på 10,25 tum har ett stort antal funktioner. Dessutom ger Audi virtual cockpit plus en tydlig överblick över fordonsinformation och andra funktioner.

Ljud

Virtual Surround Sound

Virtuellt surroundljud

Utöka ditt ljudsystem genom att lägga till en ny akustisk dimension. Virtuellt surroundljud* skapar ett autentiskt tredimensionellt ljud i din Audi. Låt din musik omsluta dig.

Virtual surroundings

Virtuella miljöer*

Omvandla din Audi till en jazzklubb eller konserthall. De virtuella omgivningarna baseras på teknik som kan efterlikna olika ljudmiljöer. Detta gör att du kan njuta av musik i olika miljöer och med olika karaktär. Exempelvis från en inspelningsstudio, ett vardagsrum eller en utomhuskonsert.

Sound improvement package

Ljudförbättringspaket

För en enastående ljudupplevelse. Ljudförbättringspaketet* har tre imponerande funktioner: Förbättring av basen för ett mer precist och kraftfullt ljud, musikrevitalisering för bättre ljud med komprimerade musiksignaler och automatisk nivåjustering som kompenserar skillnader i volymen av olika källor och spår.

Ljusteknik

Matrix LED paket*

Ska du köra långt på landsväg och vill prova en ny strålkastarteknik? Functions on Demand ger dig möjlighet att prova på teknik som Matrix LED paket*.

Helljusassistent*

Vid mörkerkörning hjälper Helljusassistenten* till med att slå på och av helljuset. Det slås automatiskt av vid möte och slås på igen när det inte längre finns någon risk för att blända. Föraren kan slappna av och lita på att sikten alltid är bra.

Belysningspaket

Planerar du en längre resa kvällstid, vill du att bilen lyser upp vägen på ett optimalt sätt? Uppgradera till belysningspaketet för den tid du behöver via myAudi-app och dra nytta av bland annat bättre mörkerseende genom att anpassa ljuset till vägförhållandena.

Digital light signatures

Digitala ljussignaturer

Välj mellan flera digitala ljussignaturer*, varav några har aktiv dynamisk ljussekvensering. De ger din Audi en tydlig utstrålning både dag och natt. Välj mellan sex ytterligare kombinationer av Daytime Running Lights (DRL) och bakljussignaturer antingen i MMI eller via myAudi-app.

Körassistans

Adaptiv farthållare*

Den Adaptiva farhållaren* hjälper dig att hålla en jämn hastighet och ett önskat avstånd till fordonet framför. Välj hur länge du vill ha tillgång till funktionen och uppgradera genom myAudi-app.

Kamerabaserad vägmärkesidentifiering*,*

Vill du ha hjälp att hålla koll i djungeln av trafikskyltar? Med Functions on Demand kan du utrusta din Audi så med Kamerabaserad vägmärkesidentifiering* under en tidsperiod som passar dig. Allt genom myAudi-app.

Parkeringsassistent*

Ibland är det svårt att hitta en parkeringsplats. Med Functions on Demand kan du utrusta din bil med Parkeringsassistent som hjälper dig att hitta lämpliga parkeringsplatser längs med gatan du kör på.

Komfort

2-zons klimatanläggning

Med 2-zons klimatanläggning kan temperaturen för föraren och passageraren justeras individuelt.

Tillgängliga funktioner för din modell

Se utbudet av Functions on Demand-funktioner för din Audi.

Välj din bil
Se tillgänglighet för din modell

Kom igång

Är du intresserad av att testa funktionerna i Functions on Demand? Du kan köpa dessa snabbt och enkelt via myAudi-app*. Om din bil är kompatibel med Functions on Demand visas Functions on Demand-butiken automatiskt i myAudi-app. Så funkar det:

 • Steg 1

 • Registrering med myAudi med ett verifierat myAudi-konto som huvudanvändare eller sekundär användare.

 • Steg 2

 • Lägg till en bil som är kompatibel med Functions on Demand via chassinummer (VIN).

 • Steg 3

 • Nästa gång bilen startas är funktionen aktiv och kan användas.