Driving shoe – Audi Edition > Upptäck Audi > Audi Sverige

Driving shoe – Audi Edition

Det här är ingen vanlig sko. Det här är körglädje förverkligad. Och det är just körglädjen som förenar i det unika samarbetet mellan Audi och Myrqvist. Den beröringspunkt som gör ett samarbete självklart, kanske till och med efterlängtat. Båda vill vi att bilkörning blir till en optimal upplevelse – Audi genom bilen, Myrqvist genom föraren. Därför möts vi. I historien, hantverket och känslan av total frihet.

Myrqvist Audi driving shoe ligger på en motorhuv

Invented in 1962

Att ta klassiska skor in i dagens ljus, det är mycket av idén kring hur Myrqvist arbetar. Den så kallade bilskon är just en sådan klassisk modell, och det är en ikonisk sko, fylld av historik. Den första varianten togs fram redan på 60-talet och även om dess tidlösa design samt konstruktion inte skiljer sig avsevärt mot varianten som lanseras idag, är dess funktion och användningsområde annorlunda.
Myrqvist Audi driving shoe syns sticka ut ur dörren på en bil

Reinvented in 2022

Modellen Tofta – Audi Edition är en bilsko framtagen i premiummaterial och klassisk design. Producerad av erfarna händer i Portugal med handgjorda detaljer och exklusiv mocka från Italien. I dess design syns knuten snörning framtill samt en särskild gummisula som kännetecknar en bilsko. Tack vare konstruktionen är det en väldigt flexibel sko som är bekväm att använda hela dagen och i många sammanhang.
Myrqvist Tofta – Audi Edition

Tofta – Audi Edition

Vid köp av Tofta – Audi Edition i exklusiv italiensk svart mocka ingår specialdesignad skokartong, innersula samt skopåse. Tillgänglig i limiterad upplaga i både dam- och herrstorlek.

Kampanjpris: 1 099 kr (ordinarie 1 999 kr)

Köp
Myrqvist Driving shoe – Audi Edition

Från motorsport till prestandabil

Redan från start har de fyra ringarna som nu är Audi använt motorsport för att visa på kraften och hållbarheten i sina bilar. Grand Prix, Monte Carlo, Le Mans, Dakar. Som en ingjuten del av vårt arv, speglas motorsporten återkommande i hur vi bygger och designar bilar. Alla tydligast syns den i våra RS-modeller, som med Audi RS 2 Avant såg dagens ljus 1994 och direkt letade sig in i hjärtat hos motorsportfansen. Idag är både RS 6 Avant och RS e-tron GT storfavoriter hos såväl recensenter som bilälskare. Här sitter våra lärdomar och våra triumfer genom tiderna i varenda liten detalj. En RS andas adrenalin, spänning och frihet – allt som är motorsport. Du kommer inte närmare den känslan någon annanstans.
Driving shoe – Audi Edition