R8 Spyder V10 performance RWD > R8 > Audi Sverige
R8 Spyder v10 Performance Sideview

R8 Spyder V10 perfomance RWD

Bakhjulsdrift är vägen framåt –

Performance is an attitude

Prestanda i siffror

Effekt

570

hk

(419 kW)

Acceleration (0–100 km/h)

3.8

s

Topphastighet

327

km/h

Omisskännligt Spyder

Kraftfullt markerade hjulhus, sideblades i karossens färg och effektfull sufflett. Spyder är magnetisk.

Imponerande prestanda

Audi R8 Spyder V10 performance RWD med 5,2-liters FSI-sugmotor har en effekt på 570 hästkrafter (419 kW) och accelererar från 0 till 100 km/h på 3,8 sekunder.

R8 Spyder v10 Performance Rückseite

Intensiv kördynamik

Upplev bakhjulsdrift och sportbilskänsla med Audi R8 Spyder V10 performance RWD. Låt dig häpnas över exakta styregenskaper, ett överlägset väggrepp och fascinerande kördynamik.

Synlig prestanda

Speciallacker som kemoragrå metallic och stylingpaket blanksvart som tillval, inklusive frontspoiler, sidotrösklar och en bakre diffusor i blankt svart, understryker det sportiga helhetsintrycket

R8 Spyder v10 Performance Vorderansicht

En exceptionellt dynamisk look. Den slående kylargrillen med R8-emblem understryker bilens kraft. Effekten förstärks ytterligare av sidofenorna och de tre luftinsläppen ovanför kylargrillen. En vinkning, och hyllning, till ikonen Audi Sport quattro.

Ta plats

R8-sportsäten i fint nappaläder, som tillval i palominobrunt med rombmönster och kontrastsömmar i stålgrått, formade sidostöd, integrerade nackskydd och elektrisk justering inger en känsla av sportighet och komfort. RWD-loggan förhöjer sportbilskänslan.

R8 Spyder v10 Performance interior

Lika unik som du

Gör din Audi R8 Spyder än mer personlig med Audi exclusive*. Välj bland sportiga, matta lacker, design- och stylingpaket och fritt anpassningsbara klädslar och paneler i läder. Du har också möjlighet att pryda din R8 Spyder med din egen personliga logga eller signatur för en garanterat unik look.

/content/dam/eos/models/r8/r8-spyder-v10-performance-rwd/my-2022/feature-gallery/1920x900-R8-2021-3105.jpg

Ännu mer unik. Få din Audi R8 Spyder V10 Performance RWD precis som du vill ha den med exteriörfärger från Audi exclusive. Till exempel Velvetviolet med pärleffekt.

R8 Coupe V10 Performance RWD

R8 Coupe V10 Performance RWD