R8 Coupe V10 performance > R8 > Audi Sverige
 R8 Coupé V10 performance quattro

R8 Coupé V10 performance quattro

R8 Coupé V10 performance quattro rear

Prestanda, garanterad.

Performance is an attitude – Audi R8 Coupé V10 performance quattro.

Prestanda i siffror

Effekt

620

hk

(456 kW)

Acceleration

3,1

sekunder

(0–100 km/h)

Maxhastighet

331

km/h

Precision på alla sätt

Upplev ett ultralätt dämpningssystem – Audi magnetic ride anpassar stötdämparnas funktion efter din körstil och vägens profil. På millisekunder. Servostyrningen har ställts in för att direkt överföra dina styrsignaler till vägen och göra återkopplingen exakt. Tillvalet dynamisk styrning anpassar styrvinkeln baserat på din hastighet och garanterar på så sätt en extremt följsam styrning.

Med en fot i racingen

Kupéns placering långt fram, de markerade hjulhusen och den sportiga diffusorn är alla slående designelement hos Audi R8 Coupé V10 performance quattro. Med ett ventilationsgaller som sträcker sig längs hela bilens bredd och ovala svarta avgasrör i glanssvart gör bakpartiet minst sagt intryck.

R8 Coupé V10 performance quattro exterior

Karisma. Platta luftintag på motorhuven är en utmärkande egenskap för det ikoniska varumärket Audi Sport quattro. LED-strålkastarna, mörklagda med dynamisk blinkers och Audi Laser Light, framhäver den strama, sportiga designen. Den högt monterade diffusorn och de blanksvarta ovala avgasändrören gör intryck.

Audi exclusive

Färgsätt din Audi R8 med Audi exclusive. För att skapa kontrast till bilens sideblades finns ett urval av fem färger (issilver metallic, kendogrått, mythsvart metallic, matt titanlook och blank kolfiber) plus en individuell lackfinish. Du har också möjlighet att för första gången sätta din egen tydliga signatur på Audi R8 med en valfri logotyp eller text.

R8 Coupé V10 performance quattro with Audi exclusive

Kontrollerad prestanda

Audis Virtual Cockpit låter dig välja mellan en klassisk eller sportig vy på instrumentklustret. Sportratten med Multifunktion Plus i Audi R8 har ett speciellt vred som ger dig direkt kontroll över de förinställda körprogrammen.

R8 Coupé V10 performance quattro
 Audi R8 Spyder V10 performance quattro

Audi R8 Spyder V10 performance quattro