Audi RS Q3 Sportback > Q3 > Audi Sverige

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 229–218 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,1–9,6 l/100 km

Effekt

400

hk

(294 kW)

Acceleration (0–100 km/h)

4,5

sekunder

Vridmoment, max.

480

Nm

Audi RS Q3 Sportback snett bakifrån

Allt annat än vardaglig

Audi RS Q3 Sportback är modellen som möter en kompakt SUV och en kraftfull coupé. Formspråket hos denna crossover förstärks av RS-specifika detaljer.

Förbrukning, blandad körning*: 10,1–9,6 l/100 kmCO₂utsläpp, blandad körning*: 229–218 g/km

RS Q3 - edition 10 years

Audi RS Q3 Sportback edition 10 years framför fasad.

I specialversionen för modellens 10-årsjubileum*, möter atletisk design hög praktisk förmåga. Prestandasuven imponerar med nya 21-tumsfälgar, exklusiv jubileumsinteriör och ett överlag dynamiskt utseende.

Mer energi per sekund

Tack vare den legendariska TFSI-motorn på 2,5 liter, med fem cylindrar och RS-sportfjädring, blir varje kurvtagning sensationell. För exakt väghållning och ökad komfort är RS Q3 Sportback försedd med justerad progressiv styrning. Dessutom förbättrar tillvalet Chassi med stötdämparreglering kördynamiken och stabiliteten. Det pålitliga RS-specifika bromssystemet av stål har bromsok i svart eller rött (tillval), medan det keramiska bromssystemet (tillval) kommer med bromsok i antracitgrått, rött eller blått.

dynamic side view of the RS Q3 Sportback in tango red

Sportig elegans

Den coupéliknande siluetten med plant sluttande taklinje är karakteristisk för Audi RS Q3 Sportback.

Audi RS Q3 Sportback uppifrån

Skiljer sig från mängden. Bakpartiet domineras av den RS-specifika stötfångaren med bakre diffusor och horisontella stag i blanksvart på sidan samt RS-specifik spoilerläpp. I fronten syns en likadan RS-stötfångare och Singleframe-grillen i blanksvart.

Kompromisslös utifrån och in

Interiören på Audi RS Q3 Sportback är lika imponerade som exteriören. Den tre-ekrade läderratten med multifunktionsreglage och växlingspaddlar och sportstolar i Nappaläder med honeycomb mönster, RS-prägling och integrerade nackstöd understryker sportigheten. Om man vill förstärka den ytterligare finns det röda RS-designpaketet att välja till.

 Interior of the Audi RS Q3 Sportback

Personlig och inspirerande

Med Tema-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mångsidig och rymlig

Bilen har plats för upp till fem personer. Baksätet kan flyttas 15 cm framåt och bakåt samt att vinkeln även kan justeras i sju steg. När du fäller ner ryggstöden utökas bagagevolymen från 530 liter till 1 400 liter.

Rear view of the Audi RS Q3 Sportback

Audi exclusive

Sätt din egen unika touch på din Audi RS Q3 Sportback med Audi exclusive*. Utforska det stora utbudet av inlägg, läder, lacker och välj precis det du vill ha. Till exempel med denna speciallack i Velvet violet.

Side view of the RS Q3 Sportback in the Audi exclusive color velvet violet