S7 Sportback > A7 > Audi Sverige
Audi S7 Sportback TDI

S7 Sportback TDI

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 7,4–7,2 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 194–188 g/km

Kraftfull, lyxig och stilren.
Nya Audi S7 Sportback.

Nya S7 Sportback är inte som vilken bil som helst. Den är snygg, den är stark – och med sportiga detaljer och coupélinjer kör du knappast obemärkt förbi. Men den är långt mer än bara styrka och utseende, den är även smartare och säkrare än någonsin med vår senaste infotainment och legendariska quattro® fyrhjulsdrift. Välkommen in och upplev en bil i världsklass.

Sportig och stilren

Designen hos Audi S7 Sportback har en sportig men samtidigt stilren S-karaktär. I profil understryks den coupéliknande konturen av skarpa linjer. Vidare har den sportchassi med stötdämparreglering, vilket gör S7 Sportback lägre jämfört med basmodellen.

 

Profilerad

De sportiga och stilrena coupélinjerna hos S7 Sportback syns extra tydligt i profil.

Seat in the Audi S7 Sportback

Utmärkt sidostöd

S-sportsätena kan anpassas med läderklädsel i arrasrött och kontrastsöm i agatgrått om så önskas.

Sportbilsprestanda i siffror

Effekt

257

kW

(349 hk)

Vridmoment

700

Nm

Acceleration

5,1

sek

0 till 100 km/h

Kraftfull och mer säker än någonsin

Audi S7 Sportback drivs av en sportig dieselmotor. Motorn 3.0 V6 TDI på 257 kW (349 hk), med vridmoment 700 Nm, gör att bilen accelererar från 0 till 100 km/h på bara 5,1 sekunder, och med quattro fyrhjulsdrift är du dessutom säkrare än någonsin på vägarna. Som tillval finns sportdifferential till bakaxeln, vilket förbättrar positioneringen i kurvorna.

Rim

Sportiga detaljer

Audi S7 Sportback sticker ut med designelement som särskiljer den från basmodellen, såsom 20-tumsfälgarna i aluminium. Dessutom kan bromsoken fås rödlackade om så önskas.

En lyxigare och mer personlig kupé

Den sportiga men samtidigt stilrena formgivningen fortsätter även in i kupén i Audi S7 Sportback. Detta syns bland annat på S-sportsätena, dörrarna med belysta paneler och S-emblem samt den läderklädda multifunktionsratten med tre ekrar och växelpaddlar med alumuniumlook och S-emblem. Som tillval finns även en uppvärmd ratt med avplanad nederkant för mer en ännu mer behaglig start. Den första bilden visar tillvalet läderklädda S-sportsäten i Arras Red med kontrastsöm i Agate Grey. Vi erbjuder också många andra designalternativ, som Black Edition, och alternativa interiörkombinationer från Audi exclusive.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.

1
*** Add your local disclaimer for consumption and emission values ***
2
Fuel consumption combined¹: 6,5 l/100 km; CO₂ emissions combined¹: 170 g/km.