Audi RS 7 Sportback > A7 > Audi Sverige

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 285–274 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,6–12,1 l/100 km

Effekt

600

hk

(441 kW)

Acceleration (0–100 km/h)

3.6

sekunder

Topphastighet (tillval)

305

km/h

280 km/h standard

Audi RS 7 Sportback from the side

När du vill ha allt

Brutal och oförutsägbar? Eller stabil och elegant? Med RS 7 Sportback behöver du inte välja.

RS 7 Sportback

1 340 700 SEK*

Förbrukning, blandad körning{*} 12,2 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning{*}: 276 g/km

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra

Elektrifiering med mildhybrid

Med mildhybridteknik till förbränningsmotorn ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Kompromisslöst

Här möter den råa kraften i en V8 TFSI-motor stilrena coupélinjer i glaciärvit metallic. Upplev tjusningen i att slippa kompromissa.

Audi RS7 Sportback from behind

Full av energi. Tillval möjliggör en topphastighet på 305 km/h. Detta tack vare en 4,0-liters V8-motor med dubbelturbo, som tillsammans med ett 48 V-mildhybridsystem och cylinderavstängning (cylinder on demand) ger mer än tillräckligt med kraft i alla hastigheter.

Extraordinär

Med sin sportiga taklinje och slående designelement väcker Audi RS 7 Sportback intresse var du än befinner dig.

Mindre vardag

Audi RS 7 Sportback gör att även dagliga ärenden känns underhållande. Till exempel genom RS-sportsäten, som tillval i perforerat svart Valcona-läder med bikakemönster i bergsgrått och med RS-prägling på ryggstöden. Designpaketet grå adderar en grå kant på säkerhetsbältena i baksätet. Bilens rymliga interiör som ger plats åt fem personer gör att även familj och vänner kan njuta av resan.

Interior RS 7 Sportback

Audi Application Store i din Audi

Du kan använda flera populära appar, exempelvis Spotify eller Youtube, direkt genom MMI-systemet i din Audi – utan att gå omvägen via din smartphone.

Personlig och inspirerande

Med Tema-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Smartphone view with a FoD display

Functions on demand Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet vid val av utrustning. Via myAudi-app kan ytterligare funktioner läggas till när som helst, intuitivt och snabbt.

Bilden visar Audi Q6 e-tron.