RS 7 Sportback > A7 > Audi Sverige
Audi RS 7 Sportback

RS 7 Sportback

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 12,9–12,2 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 293–278 g/km

600 hästkrafter elegant förpackade.
Audi RS 7 Sportback.

Prestanda ligger i vårt DNA, men Audi RS 7 Sportback är ändå något helt unikt. Med sin coupéliknande silhuett och en V8-motor med biturbo på 600 hästkrafter tar den dig från 0 till 100 km/h på bara 3,6 sekunder. Den erbjuder dessutom en osannolik topphastighet på antingen 280 km/h som standard – eller 305 km/h som tillval. Välkommen att uppleva en prestandabil utöver det vanliga.

Hög prestanda i bilder

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-ARS7_D_191005.jpg
1920x1080-ARS7_D_191005.jpg
  • Grillen har ett rutnätsmönster i blankt svart som är unikt för RS-modellerna.

  • Det är svårt att inte bli förtjust i Audi RS 7 Sportback¹.

  • Framtill väcker den RS-specifika grillen uppmärksamhet.

  • De eleganta coupéliknande linjerna syns extra tydligt från sidan.

  • Audi RS 7 Sportback¹ kommer garanterat dra blickarna åt sig.

  • Baktill sticker den RS-specifika stötfångaren med bakre diffusor och ovala avgasrör ut.

  • Sportsätena i RS-design bidrar starkt till den mäktiga körupplevelsen.

  • Med sina fem säten finns det gott om utrymme för äventyr i RS 7 Sportback¹.

  • RS-Matrix LED-laserstrålkastare håller högsta nivå både tekniskt och optiskt.

Mer om specialanpassning

En pulshöjare

Med Audi RS 7 Sportback kommer din puls att höjas i samma sekund som du kastar en blick på Audi virtual cockpit och dess RS-design. Sedan kommer den stiga ytterligare när du fattar tag i RS-sportratten i läder med RS-växlingspaddlar i aluminium. Vidare finns den nya RS-lägesknappen där du med bara ett knapptryck kan välja mellan olika körlägen beroende på hur du vill att bilen ska agera.

Audi RS 7 Sportback

Fly vardagen för en stund

Med RS 7 Sportback kan du göra just precis det – fly vardagen för en stund. Du kan exempelvis göra det med RS-sportsätena i perforerat Valcona-läder med rött rutnätsmönster, RS-prägling på ryggstöden och säkerhetsbälten med röd kant i både fram- och baksätet. Addera en rymlig kupé som låter alla i bilen njuta av den sportiga estetiken. Det finns gott om utrymme för upp till fem personer att bekvämt uppleva vardagen tillsammans.

Hög prestanda i siffror

Effekt

441

kW¹

(600 hk)

Acceleration

3,6

sekunder

Från 0 till 100 km/h

Topphastighet 

305

km/h¹ (tillval)

250 km/h (standard)

Kraftfull i alla situationer

Köregenskaperna hos Audi RS 7 Sportback är något utöver det vanliga. Med 441 kW (600 hk) och 800 Nm accelererar du från 0 till 100 km/h på bara 3,6 sekunder. Topphastigheten mäter 280 km/h som standard, och med tillval kommer du upp i hela 305 km/h. Detta är möjligt tack vare den kraftfulla V8 biturbo TFSI-motorn på 4,0 liter – som dessutom är utrustad med ett bränslesparande mildhybridsystem på 48 V samt cylinderavstängning.

Audi RS 7 Sportback

En minnesvärd körupplevelse

Tack vare RS sportfjädring plus med Dynamic Ride Control – som kan ställas in i tre steg genom Audi drive select – minskar krängningsrörelserna samtidigt som den dynamiska väghållningen förbättras. Dynamisk styrning och quattro fyrhjulsdrift med sportdifferential ger precis den smidiga väghållning man förväntar sig, vilket tillsammans med den otroliga riktningsstabiliteten gör alla resor värda att minnas – och varje kurva extra rolig att ta.

Audi RS 7 Sportback

Belysning på en helt ny nivå

Välj tillvalet Audi RS Matrix LED-laserstrålkastare för progressiv belysningsteknik. Det smarta systemet består av LED- och kamerateknik som både ger ökad säkerhet och ett ännu mer kraftfullt utseende. När du låser och låser upp din Audi RS 7 Sportback syns då den karaktäristiska RS-sekvensen på den bakre LED-listen och de dynamiska blinkersen.

Audi RS 7 Sportback
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.