S6 Sedan > A6 > Audi Sverige
S6 Saloon
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 7,9–7,7 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 207–202 g/km

Kraftfull, sportig, elegant.
Audi S6 Sedan.

Audi S6 Sedan är en praktisk och smart bil med sportgener som både syns och hörs. Lägg till det senaste inom infotainment och förarassistans, ett kraftfullt drivsystem och en slående exteriör, så får du en bil som inte direkt kör obemärkt förbi. Det kan vi nästan garantera.

Infotainment

Viktiga infotainmentsystem finns inom omedelbart synhåll och räckhåll. Audi virtual cockpit, vårt helt digitala instrumentsystem med 12,3-tums full-HD-skärm (standard), styr du enkelt via multifunktionsratten. Du kan använda knappen VIEW för att välja mellan två lägen på displayen: antingen med instrument som hastighetsmätare och varvräknare i fokus – eller en display med grafisk information som navigation.

I fråga om underhållning erbjuder vi, utöver standardalternativet Audi sound system, tillvalet Bang & Olufsen Sound System. Premiumversionen består av en förstärkare med 15 kanaler samt hela 16 högtalare. Det nya 3D-ljudet skapar surround-effekt i framsätena. Versionen Advanced har förstärkare med 19 kanaler och 19 högtalare som projicerar 3D-ljudet i hela bilen, för att ge samtliga passagerare en enastående konsertupplevelse.

Cockpit i S6 Sedan
Mer om reglage och infotainment
Sportbilsprestanda i siffror

Effekt

349

hk

(257 kW)

Vridmoment

700

Nm

Acceleration

5

sekunder

0 till 100 km/h

Imponerande prestanda

Effekten som driver Audi S6 Sedan kommer från en treliters V6 TDI-motor. Tack vare motorns 349 hk (257 kW) och maximalt vridmoment 700 Nm accelererar du från 0 till 100 km/h på 5,0 sekunder.

Audi S6 Saloon
Mer om kördynamik och komfort

Sportig och bekväm kupé

De belysta aluminiumdörrpanelerna med S-emblem ger en försmak när förardörren och passagerardörren öppnas och den sportiga designen fortsätter sedan inne i kupén på S6 Sedan. S-sportsätena med S-emblem gör att du sitter säkert och du har ett stort antal alternativ för elektrisk justering. Väljarspaken i mittkonsolen är också försedd med S-emblem. Dessutom finns fler alternativ för anpassning, bland annat olika lädertillvalspaket och dekorinlägg.

Alla passagerare – även de i baksätet – har gott om plats för huvud och ben. Luftkvalitetspaketet med joniserare och doftenhet (tillval), ger ännu bättre komfort. Tillvalet panoramaglastak släpper in mer ljus och möjliggör ventilation.

Interior S6 Saloon

Uttrycksfull

Fronten på Audi S6 Sedan sticker ut med sina sportiga element: Den breda, kraftfulla grillen med S6-emblem, de markerade sidoluftintagen och den progressiva formgivningen av strålkastare och lampor.

Front Audi S6 Saloon
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080_AS6_D_181020-1.jpg
1920x1080_AS6_D_181020-1.jpg
  • S-diffusorn och fyra kromade ändrör ger bakpartiet dess karaktär.

  • Audi S6 Sedans TDI-motor på tre liter ger 349 hk (257 kW) effekt.

  • Den kraftfulla grillen bildar, tillsammans med de distinkta sidoluftintagen, den imponerande fronten på S6 Sedan¹.

  • Ytterbackspeglarnas hus har aluminium-look i standardutförande.

  • Audi S6 Sedan¹ speglar den sportiga, distinkta och banbrytande karaktären i vårt nuvarande designspråk.

  • Många S-specifika element ger Audi S6 Sedan¹ en sportig karaktär.

  • S6-familjen består av Audi S6 Sedan¹ och Audi S6 Avant

  • Kupén är sportig, funktionell och bekväm.

  • Tillvalet Audi Connect Key är en av de tjänster som ingår i vårt omfattande Audi Connect-sortiment.