Audi A5 Sportback
The Audi A5 Sportback
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,0–5,2 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 182–137 g/km

Sportiga linjer och coupékaraktär.
Nya Audi A5 Sportback.

Med Audi A5 Sportback kommer du garanterat att sticka ut ur mängden. De sportiga linjerna och nya designelementen gör nämligen att den upplevs som både längre och bredare än tidigare. Vi har dessutom utrustat den med teknik i världsklass. Välkommen in och upplev en sportbil i förklädnad.

En sportigare design – och körupplevelse

Audi A5 Sportback erbjuder en ny, sportig design som skiljer sig från våra andra modeller. Med breda luftintag och kromlister ger fronten ett skarpt intryck. På sidorna understryker trösklarna bilens sportighet, och 20-tumsfälgarna i aluminium finns som tillval för den som önskar framhäva hjulhusen ytterligare. Den horisontella listen i matt aluminiumsilver på diffusorn tillsammans med de specialdesignade avgasrören förstärker bakpartiets breda intryck. A5 Sportback kan anpassas ytterligare om man väljer S line.

The Audi A5 Sportback
Mer om ljusdesignen

Smarta och personliga lösningar

Audi A5 Sportback är utrustad med trådlös laddning. Vidare erbjuder vi tillvalet Audi phone box för den som vill njuta av ännu bättre samtalskvalitet. Önskar du även kunna låsa och låsa upp din A5 Sportback utan att använda den faktiska bilnyckeln så kan du göra detta med hjälp av tillvalet Audi connect-nyckel och din smartphone.

The Audi A5 Sportback

Generös och stilren – även på insidan

Tack vare sin generösa insida erbjuder Audi A5 Sportback inte bara mycket plats i baksätet, utan även ett stort bagageutrymme för både fritid och familjeaktiviteter. Känslan av rymd understryks visuellt av de horisontella formelementen i interiören, men även med den nydesignade mittkonsolen, dörrinklädnaden med glasimitation samt de högkvalitativa materialen. Det toppmoderna infotainmentsystemet och tillvalet LED-miljöbelysning ger interiören i A5 Sportback ett ännu mer elegant intryck.

Interiören i Audi A5 Sportback

Sportig och bekväm körning

Den dynamiska styrningen hos Audi A5 Sportback anpassar styrförhållandet och styrkraften efter bilens hastighet, vilket gör körningen både sportig och bekväm. Vidare kan du anpassa körstilen ytterligare efter dina egna önskemål med Audi drive select och körlägena dynamic, comfort, auto, individual och efficiency. För vissa TFSI- och TDI-motorer finns även quattro drive med ultrateknik som fördelar drivkraften efter förhållandena, vilket medför förbättrad dynamik och prestanda under körningen. Mildhybridsystemet på 12 V ökar också effektiviteten i de flesta av våra kraftfulla motorer.

The Audi A5 Sportback
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.

1
Besök audi.se/connect eller kontakta din Audi-partner för detaljerad information om Audi connect.
2
Google och Google-logotypen är registrerade varumärken för Google Inc.
3
Besök audi.se/bluetooth eller kontakta din Audi-partner för information om kompatibla mobiltelefoner.