RS 4 Avant > A4 > Audi Sweden
 • stage_exterior_front.jpg
Der neue Audi RS 4 Avant verbindet Performance mit Alltagstauglichkeit.
RS 4 Avant

Funktionalitet och atletisk utstrålning
i skön förening.
Nya Audi RS 4 Avant.

RS 4 Avant är tyvärr inte byggbar för tillfället för nuvarande modellår (2018). Nya bilar kan finnas tillgängliga i lager, kontakta din Audi-återförsäljare för mer information.

Bränsleförbrukning (blandad körning): 8,8 l/100 km; CO2-utsläpp (blandad körning): 199 g/km

Den fjärde generationen av RS 4 Avant är en vinnande kombination av prestanda, funktionalitet och rymlighet i en fascinerande RS-design. Från den imponerande single frame-grillen med sitt RS 4-emblem via de muskulösa linjerna och de utställda skärmarna ända bak till RS-sportavgassystemet (tillval) med sina stora ovala ändrör – varenda liten detalj andas sport och ser också till att bilen klarar alla de krav som ställs på den till vardags.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
 • Audi RS 4 Avant är den sportiga och kördynamiska spjutspetsen i A4-serien som med sin kraftfulla atletiska utstrålning leder in RS-designen i en ny era.

 • Från tröskelbreddarna och de utställda skärmarna via de atletiska linjerna till den den starkt markerade RS-takkantspoilern – Audi RS 4 Avant visar stolt upp sina motorsportgener.

 • Den suveräna RS-stötfångaren tillsammans med den svartglänsande single frame-grillen och ramen runt om i matt aluminiumoptik ger fronten en uttalat maskulin och sportig look.

 • Nya Audi RS 4 Avant har en dynamik som framgår tydligt även när bilen står stilla. Den unika kombinationen av egenskaper som ståtlig RS-design och praktiskhet i vardagen imponerar stort.

 • • Varenda liten detalj är inriktad på lika mått av sportighet och funktionalitet. Och den som vill kan framhäva denna prägel ännu mer – t.ex. med Optikpaket Carbon som ger front- och bakspoilern, instegslisterna och bakdiffusorn en ännu vassare framtoning.

 • Från den stora RS-takkantspoilern via den starkt framhävda diffusorinsatsen till RS-sportavgassystemet (tillval) med sina stora, ovala ändrör i svart högglans – Audi RS 4 Avant gör varenda resa till en minnesvärd upplevelse.

 • Perforerat läder, RS-emblem, kontrasterade sömmar – den avplanade, läderklädda RS-sportkonturratten med 3-ekersdesign och multifunktion plus erbjuder den perfekta kombinationen av prestanda och precision.

 • Audi RS 4 Avant är en vägvinnande kombination av funktionalitet och prestanda på högsta nivå. RS-sportstolarna fram förstärker motorsportkänslan ännu mer. Med sina stora sidosektioner ser de till att ge kroppen ett effektivt och säkert stöd vid sportig körning i kurvorna. Som tillval kan de fås i smidig, rutsydd finnappa med sömmar i kontrasterande färg. Högklassiga dekorinlägg, från Aluminium Race till tillvalet Carbon, fulländar känslan av att sitta i en fullblodsracer som också passar perfekt i vardagen.

 • Audi RS 4 Avant har en kaxig look som ytterligare förstärks av de smidda 20"-aluminiumfälgarna med dubbel 5-ekrad edge-design i antracitsvart högglans. Rödlackerade bromsok (tillval) gör den atletiska framtoningen ännu tydligare.

 • Nya Audi RS 4 Avant är en unik kombination av prestanda, design och praktiskhet i vardagen.

Audi RS 4 Avant – specifikationer

250

km/h

Topphastighet,
begränsad

280

km/h

Topphastighet,
utökad (som tillval)

4,1

sekunder

0 till 100 km/h

Mer om drivningen
Mer om strålkastarna
Die serienmäßige RS-Hochleistungsbremsanlage bringt den Audi RS 4 Avant besonders schnell zum Stehen.

Imponerar direkt. Bromsar ännu snabbare.

Audi RS 4 Avant har en kaxig look som förstärks av de smidda 20"-aluminiumfälgarna med dubbel 5-ekrad edge-design i antracitsvart högglans. Rödlackerade bromsok (tillval) gör den atletiska framtoningen ännu tydligare.

Mer om interiören