RS 4 Avant > A4 > Audi Sverige
Side View Audi RS 4 Avant

RS 4 Avant

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 10,1–9,7 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 229–220 g/km

Accelererar in i framtiden.
Audi RS 4 Avant.

I Audi RS 4 Avant förenas den höga prestandan hos en sportbil med funktionaliteten hos en familjebil. Den okonventionella formgivningen och kompromisslösa silhuetten gör tydligt att det är sportighet det handlar om. Audi RS 4 Avant är det perfekta fordonet för den adrenalinsökande familjen.
Prestanda är en attityd.

Prestanda i siffror

Effekt

331

kW

(450 hk)

Acceleration

4,1

s

0 till 100 km/h

Vridmoment

600

Nm

Maximalt

Kraftfullt drivsystem

En 2,9-liters TFSI V6-motor med dubbelturbo i Audi RS 4 Avant ger imponerande 331 kW (450 hk) och maximalt vridmoment på 600 Nm. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 4,1 sekunder och har en topphastighet på 250 km/h. Samtidigt säkerställer quattro fyrhjulsdrift och sportdifferential (tillval) utmärkt väghållning och följsamhet.

Soundcheck Audi RS 4 Avant
- lyssna till ljudet från den kraftfulla motorn

Dynamisk körupplevelse

Bilens kördynamiksystem Audi drive select breddar körupplevelsen på ett spännande sätt. Som standard har Audi RS 4 Avant även ett RS-bromssystem med bromsok i svart (rött som tillval). Möjlighet finns också att välja det keramiska RS-bromssystemet med bromsok i antracitgrått, rött eller blått.

Dynamic front view Audi RS 4 Avant
Panoramic view Audi RS 4 Avant

Exteriören i 360-graders vy

Upplev Audi RS 4 Avant från olika vinklar i denna animation.

Kraftfull exteriör

Den distinkta RS-fronten med Singleframe-grill i bikakemönster och den RS-specifika, främre stötfångaren signalerar självsäkerhet. Samma stötfångare finns baktill och förstärker där det sportiga intrycket tillsammans med den markerade bakre diffusorn. Hjulens nya formspråk och de breddade hjulhusen utgör spännande accenter. Liksom de valbara RS-designpaketen till interiören i grått eller rött.

Front and side view Audi RS 4 Avant

Färger och fälgar

Kombinera olika lacker och fälgar med varandra för att anpassa Audi RS 4 Avant helt efter din smak.
T3T3_46B_Pyramid_AU49x_A4_Avant_003_00.jpg
Nardogrå Nardogrå
Tangoröd Metallic Tangoröd Metallic
Turboblå Turboblå
Sonomagrön Metallic Sonomagrön Metallic
Mytsvart Metallic Mytsvart Metallic
20" aluminiumfälgar i 5-segmentekers Evo-design, glanssvarta 20" aluminiumfälgar i 5-segmentekers Evo-design, glanssvarta
20" aluminiumfälgar i 5-segmentekers Evo-design, titangrå matt, polerade 20" aluminiumfälgar i 5-segmentekers Evo-design, titangrå matt, polerade
20" aluminiumfälgar i 5-dubbelekrad Edge-design, glanssvarta 20" aluminiumfälgar i 5-dubbelekrad Edge-design, glanssvarta
20" aluminiumfälgar i 5-armad Flag-design, glänsande atracitsvart 20" aluminiumfälgar i 5-armad Flag-design, glänsande atracitsvart
20" aluminiumfälgar i 5-armad Peak-design, matt brons 20" aluminiumfälgar i 5-armad Peak-design, matt brons

Progressiv utifrån- och in

Den sportiga karaktären hos Audi RS 4 Avant går igen i interiören; via de eleganta, svarta framsätena i fint nappaläder med bikakemönster och kontrasterande sömmar i Crescendo red till dekorinlägg med kolfiber (tillval). RS-designpaketet finns också i rött.

Interior Audi RS 4 Avant
Upptäck interiören
MMI system in the Audi RS 4 Avant

MMI för en uppkopplad färd

Den stora MMI touch-displayen på 10,1-tum gör det enkelt att manövrera MMI navigation plus med MMI touch infotainmentsystem och komma åt Audi connects digitala tjänster. Du kan också manövrera MMI-systemet intuitivt med vardagliga röstkommandon – detta aktiveras antingen vid start eller från ratten. Den RS-specifika menyn håller dig uppdaterad om temperaturen för motor, transmission, quattro sportdifferential och andra viktiga komponenter. Den visar också effekt och vridmoment samt systemet för däcktryckskontroll, som tillhandahåller data för tryck och temperatur hos alla fyra däck.

Sport och funktion

Tack vare sitt baksätessystem, delbart enligt 40-20-40, har Audi RS 4 Avant gott om förvaringsutrymme. För enkel lastning kan bagageluckan öppnas med en fotrörelse tillsammans med tillvalet komfortnyckel och sensorstyrning. För att hålla utrymmet snyggt och prydligt finns ett förvarings- och bagageutrymmespaket som tillval, liksom ett skensystem med lastsäkringssats.

Family sits in the trunk with the tailgate open
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Funktioner kan läggas till när som helst och appen myAudi gör valet snabbt och intuitivt.

Prestanda i bilder

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-rs4-avant-my2021-1501.jpg
1920x1080-audi-rs4-avant-my2021-1501.jpg
  • Med sina distinkta linjer drar Audi RS 4 Avant blickarna till sig och är en perfekt bil för den adrenalinsökande familjen.

  • Baktill förstärks det sportiga intrycket av den RS-specifika stötfångaren och den markerade diffusorn.

  • --- Galleri--- Med sina distinkta linjer drar Audi RS 4 Avant blickarna till sig och är en perfekt bil för den adrenalinsökande familjen. Baktill förstärks det sportiga intrycket av den RS-specifika stötfångaren och den markerade diffusorn. En 2,9-liters TFSI V6-motor med dubbelturbo genererar 331 kW (450 hk) och har maximalt vridmoment på 600 Nm.

  • I Audi RS 4 Avant är det ingen som hinner fråga om ni är framme än. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 4,1 sekunder.

  • Audi RS 4 Avant har den karaktäristiska RS-fronten med Matrix LED-strålkastarnas distinkta form.

  • För dig som värdesätter körglädje är Audi RS 4 Avant rätt val. Den höga prestandan och formspråket gör bilen till den perfekta följeslagaren.

  • De vidgade hjulhusen och den nya fälgdesignen understryker sportigheten hos Audi RS 4 Avant.

  • Med 495 liter i bagageutrymme har Audi RS 4 Avant gott om plats för längre och kortare familjeutflykter.

  • Elegant utseende och känsla. Audi RS 4 Avant kommer med främre sportsäten i fint svart, nappaläder med bikakemönster i Crescendo red och RS-emblem.