Audi A4 Sedan > A4 > Audi Sweden

Audi A4 Sedan –
mångsidig och omtyckt av de flesta.

Audi A4 Sedan är en av våra mest populära bilar, både för familjen och affärsresenären. Kanske är det för att den är både sportig och innovativ som den tilltalar så många? De sportiga detaljerna syns bland annat på stötfångarna som går väl ihop med fälgarnas design. Givetvis har Audi A4 Sedan även den högsta nivån av infotainmentsystem och förarassistanssystem, för ännu större komfort och säkerhet. Välkommen att upptäcka ett mångsidigt alternativ.

Förstklassig körkomfort

Å ena sidan sportig, å andra sidan bekväm. Femlänksaxlarna och den elektromekaniska styrningen är båda extremt lätta och minskar på så vis bränsleförbrukningen. De utgör även grunden för dynamisk väghållning och förstklassig körkomfort. För en ännu mer sportig körupplevelse finns dynamisk styrning (tillval) som varierar styrförhållandet beroende på hastighet och styrvinkel.

Körkomfort
driver assistance systems

Säker, bekväm och effektiv.

Audi A4 Sedan är utrustad med ett stort antal förarassistanssystem för mer komfort, ytterligare säkerhet och lägre bränsleförbrukning. Till exempel hjälper tillvalet prediktiv effektivitetsassistent till med prediktiv körning för upp till 10 % bättre bränsleverkningsgrad. Adaptiv farthållare med stop & go-funktionalitet inklusive kökörningsassistent minskar stressen vid långsam trafik och sköter en del av styrningen vid upp till 65 km/h.

Bygg din Audi A4 Sedan

Information och fascination

Audi A4 Sedan erbjuder ett brett utbud av intelligent teknik och kan som tillval förses med infotainmentsystem på toppnivå, MMI Navigation Plus med MMI Touch. MMI Navigation Plus ger innovativ navigeringsteknik med det största utbudet av funktioner och maximal användningskomfort. Tillvalet Audi virtual cockpit, ett helt digitalt kombiinstrument, presenterar den viktigaste informationen på sin 12,3-tums LCD-skärm med stor detaljrikedom för att ge föraren ännu bättre överblick.

operating concept

Starkare, mer effektiv och smartare

Audi A4 Sedan övertygar förare med avancerad teknik och dynamisk formgivning. Med ett stort urval av utrustningspaket kan du även betona dess sportiga karaktär på ditt helt egna sätt. Audi A4 Sedan är koncentrerad från motorhuv till baklucka, och är en överlägsen kompanjon för affärer och fritid.

Design
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
  • Diffusorn hos Audi A4 Sedan med trapetsformade avgasskydd kompletteras med tillvalet kombinerade LED-bakljus med dynamiska blinkers.

  • Audi A4 Sedan har rena ytor och skarpa linjer.

  • En rak taklinje och en skarp skulderlinje löper runt hela bilen med en varsamt avsmalnande skugglinje.

  • Starka, femkantiga konturer omger de utvändiga luftintagen, och en stödstruktur med aluminium-look omger dem i kupén.

  • Tillvalet strålkastare med LED och Matrix LED-teknik med dynamiska blinkers anpassar ljusspridningen och ger ett unikt utseende.

  • Tillvalet strålkastare med LED och Matrix LED-teknik med dynamiska blinkers anpassar ljusspridningen och ger ett unikt utseende.

  • Audi smartphone-gränssnittet integrerar iOS- och Android-telefoner i en speciellt utvecklad miljö i MMI.

  • Head-up displayen visar den viktigaste informationen på vindrutan – direkt i ditt synfält. Exempel på information som visas är navigering, nuvarande hastighet och varningar.

  • Tillvalet Audi virtual cockpit ersätter den klassiska instrumenttavlan med en högupplöst, helt digital 12,3-tums färgskärm.