A4 Sedan > A4 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,0–5,1 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 181–133 g/km

Audi A4 Sedan – sport och finess.

Vi har klätt Audi A4 Sedan i en helt ny skrud – både på insidan och utsidan. Med ett nytt designspråk och en ny kaross är den mer kraftfull och tilltalande än någonsin. Dessutom har vi försett den med innovativ teknik, infotainment och assistanssystem för en ännu smartare och säkrare upplevelse, och våra kraftfulla motoralternativ kommer garanterat sätta guldkant på vardagen.
Välkommen in och upptäck en A4 som är nyare än du tror.

Sportig från alla vinklar

Formgivningen hos Audi A4 Sedan har blivit sportigare än någonsin. Detta syns bland annat från sidan där den sportiga linjen fortsätter med breda skärmar och distinkta sidotrösklar. När det kommer till fälgar finns det flera varianter att välja på, från 17 till 19 tum. Framtill skapar den djupa och breda kylargrillen och de vida luftintagen ett kraftfullt intryck. Baktill binds LED-lamporna ihop av en kromlist, och på diffusorn med integrerade avgasrör.

Rymlig och lyxig interiör

I kupén i Audi A4 Sedan får du generösa utrymmen som är arrangerade för att maximera ljus och rymd. Till exempel understryks fordonets bredd av det genomgående luftutblåset, medan kromlisten ovanför ger en lyxig accent. Ett stort utrymme i mittkonsolen erbjuder praktiska förvaringsmöjligheter. Som standard ingår läslampor i innerbelysningen, och med tillvalet miljöbelysning kan du skapa en ännu behagligare atmosfär. Vidare ger vårt koncept med modulpaket en större flexibilitet när det kommer till konfiguration, där du kan kombinera olika designpaket för både insidan och utsidan.

MMI

Upplev digitaliseringen

Genom Audis digitala system MMI navigation plus med touch kommer du åt en stor del av utbudet i Audi Connect på ett intuitivt och enkelt sätt*. Du väljer själv om du vill styra systemet med touchfunktionen eller utnyttja röststyrningen för att prata med din A4. Därmed har det aldrig varit lättare att hitta snabbaste vägen eller sätta på rätt låt. Dessutom får du tillgång till flera smarta digitala tjänster som rör infotainment, navigation, säkerhet och service. Exempelvis kan du bli informerad i realtid om trafikflödet, intressanta resmål i din omgivning och aktuella bränslepriser, allt på den högupplösta 10,1-tums displayen.

Functions on Demand för Audi A4 Avant

Functions on Demand

En annan nyhet till Audi A4 är ”Functions on Demand”, som gör att du kan komplettera med infotainment-funktioner så som Audi smartphone interface även efter att bilen levererats. Du kan under en begränsad tidsperiod prova olika funktioner och efter testperioden kan funktionen förlängas med en månad, ett år eller köpas permanent.

Läs mer om Functions on Demand

Färger och fälgar

Kombinera olika lacker och fälgar med varandra för att anpassa Audi A4 Sedan helt efter din smak.
Z8Z8_44S_Pyramid_AU49x_A4_Limo_007_01.jpg
Terragrå Metallic Terragrå Metallic
Navarrablå Metallic Navarrablå Metallic
Glaciervit Metallic Glaciervit Metallic
Brilliantsvart Brilliantsvart
Florettsilver Metallic Florettsilver Metallic
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 5-armad Torsio-design 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 5-armad Torsio-design
18" aluminiumfälgar, 10-ekrad dynamikdesign, kontrastgrå, delvis polerade 18" aluminiumfälgar, 10-ekrad dynamikdesign, kontrastgrå, delvis polerade
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-ekrad turbindesign, platina-look 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-ekrad turbindesign, platina-look
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-V-ekerdesign, glanssvarvade 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-V-ekerdesign, glanssvarvade
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 5-ekrad rotordesign, matt titanlook, glanssvarvade 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 5-ekrad rotordesign, matt titanlook, glanssvarvade

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing
Headlights Audi A4 Sedan

Progressiv belysning

Ett annat visuellt kännetecken hos Audi A4 Sedan är den progressiva belysningsdesignen. I standardutrustningen ingår strålkastare med LED-teknik. Dessa säkerställer belysning med dagsljuskvalitet omedelbart efter tändning. Alternativt kan du välja Matrix LED-strålkastare med dynamisk belysning och dynamiska blinkers. Matrix LED-tekniken kombinerar ett kamerasystem med LED-ljuskällor och exakt optik. Tack vare detta kan systemet selektivt skärma mötande fordon, samtidigt som resten av vägen förblir helt upplyst. När du låser eller låser upp bilen bjuder strålkastarna på ett ljusspel. Baktill erbjuder LED-lamporna som tillval samma imponerande ljusspel samt dynamiska blinkers.

Ett kraftfullt motorutbud

Vi erbjuder flera olika motoralternativ för Audi A4 Sedan. Du kan få den med bensindriven TFSI på 140 kW (190 hk) eller 180 kW (245 hk). Den senare är försedd med ultrateknik som aktiverar quattro-fyrhjulsdriften på några få millisekunder när körsituationen kräver det. Detta för att säkerställa optimalt väggrepp och bästa möjliga kördynamik. Dieseldrivna TDI utvecklar 140 kW (190 hk), och den större varianten ger 210 kW (286 hk). Vissa av dessa motorvarianter har ett elektrifierat mildhybridsystem på 12 V med remdriven startgenerator och litiumjonbatteri. Denna teknik tillåter till exempel att motorn stängs av under körning och hamnar i ett så kallat glidläge, vilket ger lägre bränsleförbrukning.

Rear view Audi A4 Sedan

Smartare assistanssystem

Du kan givetvis dra fördel av våra förarassistanssystem* när du kör din Audi A4 Sedan. Välj mellan förkonfigurerade tillvalspaket med olika inriktningar, såsom assistanspaket advanced. Detta består av en kombination av system för stadstrafik, inklusive parkeringshjälp plus och backkamera. Utstigningsvarning, som också ingår i det här paketet, upptäcker trafikanter som närmar sig bakifrån och varnar, om så behövs, med en LED-ljussignal när dörren öppnas. Audi A4 Sedan är utrustad med Audi pre sense front som varnar dig både visuellt och akustiskt för en kollisionsrisk vid hastighet upp till 85 km/h, med vibrerande bromspedal som tillval.

Projected Audi rings from the LED door lights of the Audi A4 Sedan
 

Skräddarsydda lösningar

Audi Originaltillbehör* ger dig många möjligheter att lägga till ännu fler aspekter på din Audi A4 Sedan. Dra nytta av anpassade lösningar med fascinerande design och hög funktionalitetsnivå.

Audi exclusive

Gör din Audi A4 Sedan inspirerande unik - med Audi exclusive*. Med utvalda inlägg, färgat läder och skräddarsydda lacker i ett brett utbud av färger. Exakt som du vill ha det.

Audi exclusive lacker
 
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080_AA4_L_191002.jpg
1920x1080_AA4_L_191002.jpg
  • Den breda kylargrillen och de vida luftintagen ger ett kraftfullt intryck.

  • Upptäck Audi A4 Sedan i sin fulla kraft.

  • Med en i princip helt ny kaross ser Audi A4 Sedan sportigare ut än någonsin.

  • Trösklisterna, de breda skärmarna och de stora aluminiumfälgarna är bara några av alla designhöjdpunkter.

  • Avgasrören och den utfällda diffusorn bidrar till den sportiga looken.

  • Gällande motorer kan du välja mellan både bensin- och dieselvarianter.

  • I Audi A4 Sedan kan du dra fördel av de assistanssystemen som finns som tillval.

  • Tillvalet Matrix LED-strålkastare inkluderar dynamisk belysningsdesign och dynamiska blinkers.

  • Interiören i Audi A4 Sedan erbjuder gott om utrymme och tillval, som exempelvis miljöbelysning.