Audi A4 Avant g-tron > A4 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 5,0–4,4 kg/100 km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 136–122 g/km

Audi A4 Avant g-tron.
Ett smart val med fordonsgas.

Audi A4 Avant g-tron är inte bara utrustad med smart teknik och en stark motor, utan också med en lite grönare tank. A4 g-tron drivs nämligen med komprimerad fordonsgas (CNG). Det består av en blandning av naturgas, som har lägst CO₂-utsläpp av alla fossila bränslen, samt biogas – som är ett helt fossilfritt bränsle. På många platser kan du även tanka 100% biogas, vilket innebär helt fossilfri körning. Välkommen att uppleva ett bättre val för framtiden.

Audi A4 Avant g-tron i siffror

Tankvolym, CNG

17,3

kg

Räckvidd CNG (NEDC)*

420–440

km

Maximalt

Tankvolym, bensin

7

l

*
För hjulstorlek 16 till 19 tum.

Sportig och smidig

Upplev sportigheten hos Audi A4 Avant g-tron med TFSI-motorn på 125 kW (170 hk) och 2,0 liter som accelererar från 0 till 100 km/h på bara 8,4 sekunder. Maximalt vridmoment är 270 Nm.

Läs mer

Allt viktigt i synfältet

Rakt framför dig i förarplatsen hittar du inte bara displayer såsom varv- och hastighetsmätaren, utan även två bränsledisplayer. Med tillvalet MMI Navigation plus med MMI touch ser du enkelt var närmsta CNG-tankstation finns tillgänglig.

MMI system Audi A4 Avant g-tron
Luggage space Audi A4 Avant g-tron

Avancerad Avant

Utrymmeskonceptet hos Audi A4 Avant g-tron är genomtänkt in i minsta detalj med en bagageutrymmesvolym på 415 liter, och med baksätenas ryggstöd nedfällda blir det totala förvaringsutrymmet hela 1415 liter. För ännu högre komfort vid lastning erbjuder vi sensorstyrning i den bakre stötfångaren som tillval, så att du kan öppna bakluckan med en enkel fotrörelse.

Kraftfullt utseende

Audi A4 Avant g-tron imponerar med sina eleganta linjer och välbalanserade proportioner. Den breda och låga kylargrillen drar blickarna mot fronten medan bakpartiet får en sportig finish tack vare takkantsspoilern, de horisontella linjerna och avgassystemet som är integrerat i diffusorsystemet. Vidare är både frontstrålkastarna och bakljusen tydliga designelement hos Audi A4 Avant g-tron.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.