A4 allroad quattro > A4 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,2–5,6 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 194–147 g/km

Audi A4 allroad quattro®.
Ett föredöme på många sätt.

Audi A4 allroad quattro representerar nästan allt Audi står för. Med senaste generationen infotainment, ett omfattande säkerhetstänk och quattro fyrhjulsdrift lämnar den inte mycket att önska. Utöver detta gör en generös markfrigång tillsammans med den starka motorn och allroad-specifika upphängningen A4 allroad quattro till den ultimata bilen för både långa och tuffa körningar. Välkommen att uppleva en riktig Audi.

Ett kraftfullt utseende

Den kraftfulla karaktären hos Audi A4 allroad quattro förstärks ytterligare av den utvändiga designen. De tydligt framträdande hjulhusen framhävs i samma färg som sidokjolarna och de bakre och främre stötfångarna. De typiska offroad-detaljerna kommer i matt, industriell grå som standard, där du kan välja till metallic-lack eller låta allt gå i samma färg som karossen. Hjulen är tolv millimeter större än på basmodellen, med en spårvidd som breddats fram och bak. Vidare ger underredesskyddet och diffusorn med integrerade avgasrör bakpartiet en distinkt look, medan den mäktiga grillen med vertikala linjer drar blickarna till sig framtill.

Audi A4 allroad quattro terrängkörning i uppförsbacke

Garanterad bekvämlighet och körglädje

Med Audi A4 allroad quattros smarta teknologi för chassi och drivlina är det enkelt att köra i lätt terräng. Fyrhjulsdriften quattro som är standard garanterar bra väggrepp och god kördynamik. Med sin allroad-specifika upphängning ligger A4 allroad quattro 35 millimeter högre än basmodellen och kör smidigt på de lätta femlänksaxlarna. För att göra den ännu mer lämpad för offroad-körning kan du välja till en stötdämparreglering som elektroniskt justerar bilen beroende på terräng. Med standardsystemet Audi drive select kan du aktivt påverka din körupplevelse. I offroad-läget justeras parametrar som motor- och växellådsstyrning, styrinrättning och chassi automatiskt vid körning i hårdare terräng.

Rymlig och högkvalitativ interiör

Upplev de generösa utrymmena i kupén i Audi A4 allroad quattro, där detaljerna arrangerats för att skapa maximalt med ljus och rymd. Fordonets bredd understryks av den genomgående luftintagslisten, medan kromlisten ovanför ger en högkvalitativ accent. Ett stort utrymme i mittkonsolen erbjuder dessutom praktiska förvaringsmöjligheter. För en behagligare och mer personlig miljö kan du välja ett av tillvalspaketen för ambientbelysning.

Luggage space Audi A4 allroad quattro

Funktionell på alla nivåer

Audi A4 allroad quattro erbjuder sportig formgivning och ett smart utrymmeskoncept. De praktiska och tekniska lösningarna för in- och urlastning visar på hur bra den passar för vardagslivet. Lastkapaciteten är 495 liter, vilket ökar till hela 1 495 liter om baksätet fälls ned (som är delbart 40:20:40). I standardutrustningen ingår elektriskt bagageutrymmesskydd och fjärrfrigöring av ryggstöd. Våra fästanordningar (tillval) ger dig ännu fler möjligheter – via exempelvis två teleskopstänger som fästs i bagageutrymmets skensystem – och kan användas för ytterligare lastsäkring. Med tillvalet för sensormanövrerad bagagelucka kan du öppna denna med en enkel fotrörelse och med tillvalet komfortnyckel kan du låsa och låsa upp hela bilen med hjälp av sensorer i dörrhandtagen – det enda som krävs är att du bär nyckeln med dig.

Färger och fälgar

Kombinera olika lacker och fälgar med varandra för att anpassa Audi A4 allroad quattro helt efter din smak.
5J5J_V18_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Terragrå Metallic Terragrå Metallic
Mytsvart Metallic Mytsvart Metallic
Ibisvit Ibisvit
Florettsilver Metallic Florettsilver Metallic
Brilliantsvart Brilliantsvart
18" aluminiumfälgar i 5-dubbelarmad V-design 18" aluminiumfälgar i 5-dubbelarmad V-design
18" aluminiumfälgar i 5-ekrad V-design, kontrastgrå, delvis polerade 18" aluminiumfälgar i 5-ekrad V-design, kontrastgrå, delvis polerade
17" aluminiumfälgar, 15-ekerdesign 17" aluminiumfälgar, 15-ekerdesign
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-Y-ekerdesign, glanssvarta 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-Y-ekerdesign, glanssvarta
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-Y-ekerdesign 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 10-Y-ekerdesign

Elektrifierade drivlinor med mildhybridteknik

Några av motorerna för Audi A4 har 12-volts mildhybridteknik (MHEV) som både sänker bränsleförbrukningen och ökar komforten. En mildhybrid har inget ladduttag utan regenererar energi från när bilen körs, exempelvis vid inbromsningar. Tekniken bidrar till att driva bilen på ett effektivt sätt genom att stänga av motorn när den inte behövs exempelvis vid inbromsningar eller vid frirullning. Vid vardagskörning gör mildhybridtekniken att bränsleförbrukningen minskar med upp till 0,3 liter per 100 km enligt Audis egna mätningar.

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing
MMI system in the Audi A4 allroad quattro

Upplev digitaliseringen

Genom Audis digitala system MMI navigation plus med touch kommer du åt en stor del av utbudet i Audi Connect* på ett intuitivt och enkelt sätt. Du väljer själv om du vill styra systemet med touchfunktionen eller utnyttja röststyrningen för att prata med din A4. Därmed har det aldrig varit lättare att hitta snabbaste vägen eller sätta på rätt låt. Dessutom får du tillgång till flera smarta digitala tjänster som rör infotainment, navigation, säkerhet och service. Exempelvis kan du bli informerad i realtid om trafikflödet, intressanta resmål i din omgivning och aktuella bränslepriser, allt på den högupplösta 10,1-tums displayen.

Functions on Demand för Audi A4 allroad quattro

Functions on demand

En annan nyhet till Audi A4 är ”Functions on demand”, som gör att du kan komplettera med infotainment-funktioner så som Audi smartphone interface även efter att bilen levererats. Du kan under en begränsad tidsperiod prova olika funktioner och efter testperioden kan funktionen förlängas med en månad, ett år eller köpas permanent.

Läs mer om Functions on demand
Audi A4 allroad quattro med bilbarnstol
 

Skräddarsydda lösningar

Gör din Audi A4 allroad quattro ännu mer sportig, praktisk och individuell med intelligenta lösningar från Audi Originaltillbehör*. Prata med din återförsäljare så får du tips och hjälp.

Audi exclusive

Gör din Audi A4 allroad quattro inspirerande unik - med Audi exclusive*. Med utvalda inlägg, färgat läder och skräddarsydda lacker i ett brett utbud av färger. Exakt som du vill ha det.

Audi A4 allroad quattro med blå Audi exclusive lackering
 
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
1920x1080-audi-a4-allroad-quattro-side-view-m2021-191011_1.jpg
  • Det kraftiga underredesskyddet mellan de båda avgasrören är ett karaktäristiskt drag för Audi A4 allroad quattro.

  • Tillvalet Matrix LED-strålkastare inkluderar dynamisk belysningsdesign och dynamiska blinkers.

  • Med allroad-specifik upphängning som standard ligger Audi A4 allroad quattro 35 millimeter högre än basmodellen.

  • De vertikala linjerna i grillen är ett tydligt kännetecken för A4 allroad quattro.

  • Sidotrösklarna har quattro-logotypen.

  • Dörrkarmar med aluminiuminlägg, front- och allroad-logotyp är standardutrustning för Audi A4 allroad quattro.

  • Interiören i A4 allroad quattro¹ erbjuder gott om utrymme och tillval som ambientbelysningspaketet.

  • Den totala lastvolymen i Audi A4 allroad quattro är upp till 1 495 liter med nedfällt baksäte.