A4 allroad quattro > A4 > Audi Sverige
A4 allroad quattro

A4 allroad quattro

A4 allroad är tyvärr inte längre byggbar för nuvarande modellår (2019). Modellen kommer åter bli tillgänglig för beställning i sommar i samband med skiftet till modellår 2020. Nya bilar kan finnas tillgängliga i lager, kontakta din Audi-återförsäljare för mer information.

Upptäck världen med Audi A4 allroad quattro

Det finns flera höjdpunkter som är värda att lyfta lite extra hos Audi A4 allroad quattro, såsom att den kombinerar extremt bekväm körning med tuffheten hos en offroad-bil, att interiörkonceptet är genomtänkt in i minsta detalj – och att den är säkrare än någonsin. Tack vare quattro fyrhjulsdrift och ökad markfrigång är A4 allroad quattro dessutom en perfekt reskamrat även där asfalten slutar. Välkommen att upptäcka världen med Audi A4 allroad quattro.

Förstklassig körkomfort

Å ena sidan är detta en sportig bil, å andra sidan finns det ett tydligt fokus på komfort. Femlänksaxlarna och den elektromekaniska styrningen utgör grunden för utmärkt väghållning och körkomfort. De är extremt lätta vilket även minskar bränsleförbrukningen. Vidare finns tillvalet dynamisk styrning som varierar utväxlingsförhållandet beroende på hastighet och styrvinkel för en ännu mer sportig körupplevelse.

Audi A4 allroad quattro specifikation

Upp till

1 700

kg

släpvagnsvikt

Upp till

1 510

liter

totalt förvaringsutrymme

Upp till

505

liter

bagagevolym

Funktionalitet och hög kvalitet

Interiörkonceptet i Audi A4 allroad quattro är genomtänkt in i minsta detalj – från den höga kvaliteten i alla materialval till det imponerande bagageutrymmet. När baksätenas ryggstöd är nedfällda blir förvaringsutrymmet totalt 1 510 liter. Sensorstyrningen i den bakre stötfångaren, som finns som tillval, gör att bakluckan enkelt öppnas med en fotrörelse. De kvalitativa materialen, den eleganta känslan och de högteknologiska elementen skapar en imponerande inramning i din Audi A4 allroad quattro.

Raumkomfort

Förbättrat kupéklimat

Det tvådelade panoramasoltaket som tillval är det perfekta komplementet till luftkonditioneringen. Det ger en trevlig, väl upplyst kupé med förbättrat kupéklimat tack vare den effektiva ventilationen. Vid starkt solljus skyddar det elmanövrerade solskyddet mot värme och minimerar mängden solljus som tränger in i bilen. De integrerade vindavvisarna ger en tyst och lugn miljö när du kör med taket öppet.

Alltid god överblick

Audi A4 allroad quattro erbjuder ett brett utbud av intelligent teknik och kan som tillval förses med det toppmoderna infotainmentsystemet MMI navigation plus med MMI touch. MMI navigation plus erbjuder innovativ navigeringsteknik med ett stort utbud av funktioner och högsta användarvänlighet. Tillvalet Audi virtual cockpit, ett helt digitalt kombiinstrument, visar den viktigaste informationen på den högupplösta 12,3-tums LCD-skärmen. Informationen visas med stor detaljrikedom, vilket ger föraren ännu bättre överblick.

Säkrare än någonsin

Audi A4 allroad quattro är utrustad med ett flertal förarassistanssystem som ger mer komfort, ytterligare säkerhet och lägre bränsleförbrukning. Vidare finns den prediktiva effektivitetsassistenten tillgänglig som tillval som hjälper dig att köra förutseende och på så sätt minska bränsleförbrukningen med upp till tio procent. Den adaptiva farthållaren med stop & go-funktion, inklusive kökörningsassistenten, reducerar stressen i bilköer och tar delvis över styrningen i upp till 65 km/h.

För alla vägar

De kraftigt exponerade hjulhusen och den ökade markfrigången gör A4 allroad quattro till den perfekta kompanjonen vid lätt offroad-terräng. Quattro-systemet med fyrhjulsdrift ger bättre väggrepp och en härlig känsla på nästan alla underlag.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
  • Audi A4 allroad quattro karaktäriseras av den sportiga fronten med räfflade strålkastare, separata stötfångare och unika luftintag.

  • Det kraftiga underredesskyddet och den bakre diffusorn hos Audi A4 allroad quattro är i färgen selenitsilver.

  • Audi A4 allroad quattro kombinerar bekväm körning med fördelarna hos en offroad-bil, vilket innebär att den intar en unik position i sitt segment.

  • Framaxeln på nya Audi A4 allroad quattro har en förstärkt femlänksaxel.

  • Tack vare en smart blandning av material har axelkomponenternas vikt reducerats med totalt 12 kilo.

  • Den kraftiga kylargrillen har vertikala, kromade ribbor medan texten ”allroad” smyckar framskärmarna och bakluckan.

  • Interiören präglas av en tydlig tanke med fokus på horisontella linjer.

  • Jämfört med Audi A4 Avant ger det 23 mm högre chassit och de större hjulen totalt 34 mm högre markfrigång. Det betyder att A4 allroad quattro känner sig hemma både på vanliga vägar och i lättare offroad-terräng.

  • Audi A4 allroad quattro är utrustad med 18-tums aluminiumfälgar.