A4 allroad quattro > A4 > Audi Sverige
A4 allroad quattro
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 8,6–5,6 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 200–148 g/km

Audi A4 allroad quattro®.
Ett föredöme på många sätt.

Audi A4 allroad quattro representerar nästan allt Audi står för. Med senaste generationen infotainment, ett omfattande säkerhetstänk och quattro fyrhjulsdrift lämnar den inte mycket att önska. Utöver detta gör en generös markfrigång tillsammans med den starka motorn och allroad-specifika upphängningen A4 allroad quattro till den ultimata bilen för både långa och tuffa körningar. Välkommen att uppleva en riktig Audi.

Ett kraftfullt utseende

Den kraftfulla karaktären hos Audi A4 allroad quattro förstärks ytterligare av den utvändiga designen. De tydligt framträdande hjulhusen framhävs i samma färg som sidokjolarna och de bakre och främre stötfångarna. De typiska offroad-detaljerna kommer i matt, industriell grå som standard, där du kan välja till metallic-lack eller låta allt gå i samma färg som karossen. Hjulen är tolv millimeter större än på basmodellen, med en spårvidd som breddats fram och bak. Vidare ger underredesskyddet och diffusorn med integrerade avgasrör bakpartiet en distinkt look, medan den mäktiga grillen med vertikala linjer drar blickarna till sig framtill.

Audi A4 allroad quattro

Garanterad bekvämlighet och körglädje

Med Audi A4 allroad quattros¹ smarta teknologi för chassi och drivlina är det enkelt att köra i lätt terräng. Fyrhjulsdriften quattro som är standard garanterar bra väggrepp och god kördynamik. Med sin allroad-specifika upphängning ligger A4 allroad quattro 35 millimeter högre än basmodellen och kör smidigt på de lätta femlänksaxlarna. För att göra den ännu mer lämpad för offroad-körning kan du välja till en stötdämparreglering som elektroniskt justerar bilen beroende på terräng. Med standardsystemet Audi drive select kan du aktivt påverka din körupplevelse. I offroad-läget justeras parametrar som motor- och växellådsstyrning, styrinrättning och chassi automatiskt vid körning i hårdare terräng.

Audi A4 allroad quattro

Rymlig och högkvalitativ interiör

Upplev de generösa utrymmena i kupén i Audi A4 allroad quattro, där detaljerna arrangerats för att skapa maximalt med ljus och rymd. Fordonets bredd understryks av den genomgående luftintagslisten, medan kromlisten ovanför ger en högkvalitativ accent. Ett stort utrymme i mittkonsolen erbjuder dessutom praktiska förvaringsmöjligheter. För en behagligare och mer personlig miljö kan du välja ett av tillvalspaketen för ambientbelysning.

Interior Audi A4 allroad quattro

Nytänkande teknik

Tack vare ett intuitivt manövreringskoncept med touch-funktion och språkstyrning är Audi A4 allroad quattro enkel att använda. Du kan även välja till tekniska tillval som den digitala instrumentpanelinsatsen Audi virtual cockpit plus. Den 12,3-tum stora displayen är placerad rakt framför dig och visar tydligt viktiga funktioner som hastighet och motorvarvtal i full HD-upplösning. Tillvalsfunktioner som Audi connect key² och Audi phone box² integrerar din smartphone med bilen.

Infotainment Audi A4 allroad quattro

Funktionell och distinkt

Ett annat visuellt kännetecken hos Audi A4 allroad quattro är den progressiva belysningen. I standardutrustningen ingår strålkastare med LED-teknik, och så fort du slår på tändningen lyser de upp omgivningen som om det vore mitt på dagen. Du kan också välja till Matrix LED-strålkastare med dynamisk belysning och dynamiska blinkers. Matrix LED-tekniken kombinerar ett kamerasystem med LED-ljuskällor och exakt optik. Tack vare detta kan systemet selektivt skärma av mötande fordon, samtidigt som resten av vägen förblir helt upplyst. Imponera med en dynamisk belysningsdesign när du låser eller låser upp, så att din bil inte går att ta miste på. Baktill erbjuder LED-lamporna som tillval samma imponerande ljusspel samt dynamiska blinkers.

Light technology A4 allroad quattro
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
  • Det kraftiga underredesskyddet mellan de båda avgasrören är ett karaktäristiskt drag för Audi A4 allroad quattro.

  • A4 allroad quattro¹ kombinerar fördelarna med en Avant och egenskaper lämpade för terrängkörning.

  • Tillvalet Matrix LED-strålkastare inkluderar dynamisk belysningsdesign och dynamiska blinkers.

  • Med allroad-specifik upphängning som standard ligger Audi A4 allroad quattro¹ 35 millimeter högre än basmodellen.

  • De vertikala linjerna i grillen är ett tydligt kännetecken för A4 allroad quattro¹.

  • Interiören i A4 allroad quattro¹ erbjuder gott om utrymme och tillval som ambientbelysningspaketet.

  • Den totala lastvolymen i Audi A4 allroad quattro¹ är upp till 1 495 liter med nedfällt baksäte.

  • Fortsätt ditt digitala liv i allroad quattro¹ med tekniker som MMI navigation plus med MMI touch.

  • Med tillvalet Audi connect key² kan du enkelt låsa och låsa upp bilen med din smartphone.

2
För information om kompatibla mobiltelefoner, besök audi.com/bluetooth eller kontakta din Audi-partner.
3
Mer information om Audi connect finns på audi.se/connect och hos din Audi-partner.
4
Google och Google-logotypen är registrerade varumärken för Google Inc.
5
Beroende på landspecifik tillgänglighet. Registrering krävs på audi.com/myaudi. Aktiv WLAN-anslutning mellan smartphone och Audi MMI krävs för media-streaming online.