MMI navigation plus

Functions on Demand

Flexibla villkor efter dina behov

Flexibilitet är viktigt i dagens samhälle. För att säkerställa att din Audi är lika flexibel som ditt liv kan du välja mellan olika avtalslängder när du uppgraderar din Functions on Demand-utrustning.


  • För den spontana

  • 1* eller 6

  • månader

  • För planeraren

  • 1 eller 3

  • år

  • För den beslutsamma

  • Livstid

  • obegränsat

*
Funktionen kan bokas en gång för fordonet.

Så här fungerar MMI navigation plus

MMI-systemets stora högupplösta 10,1-tumsskärm ger dig en upplevelse som påminner om din smartphone.

Fokus ligger på en intuitiv och användarfokuserad meny. Sökfunktionen i MMI-systemet är fritextbaserad och snabb. Röststyrningen är uppdaterad och förstår dagligt tal betydligt bättre än tidigare. Med den personliga ruttassistansen påslagen skannar systemet av vägar som du ofta kör och kan snabbt ge information om trafikläget⁴,⁵. Använda touchfunktionen för att skriva in din destination med fritext, eller för att zooma in och ut på kartan. Du får också detaljerad information om alternativa rutter, intressanta delmål, tips om vilken fil du bör ligga, bland mycket annat.

Tillgängligheten kan skilja sig mellan modeller. Du hittar utbudet för just din Audi i Audi Functions Store.

Prislista
1 testmånad²
10 kr³
1 månad
Från 560 kr³
6 månader
Från 2 900 kr³
1 år
Från 5 600 kr³
2 år
Från 10 600 kr³
3 år
Från 15 100 kr³
Livstid
Från 29 100 kr³
Priserna som visas i myAudi-app är juridiskt bindande vid köptillfället.
Avvikelser kan förekomma då priserna kan variera beroende på val av modell.
1
Navigationsdata för länder som stöds tillgängliga på ett integrerat SSD-lagringsmedium. Kontakta din Audi-partner för mer information.
2
Funktionen kan testas en gång per utsedd huvudanvändare för 10 kr för en månad. Detta kan göras för max. två huvudanvändare per år och bil.
3
Alla priser är inklusive moms.
Priserna som visas i myAudi-app är juridiskt bindande vid köptillfället.
4
Kartversionen kan uppdateras kostnadsfritt kvartalsvis i upp till fem år efter att produktionen av den installerade generationen av infotainmentenheten har upphört. Aktuella navigationsdata finns tillgängliga för nedladdning på myAudi-plattformen på my.audi.com och kan installeras i bilen via ett USB-lagringsmedium. Med Audi connect kan kartor för hemregionen även laddas ner och uppdateras direkt i bilen. Det är även möjligt att få nya navigeringsdata installerade av en Audi-partner, vilket kan medföra extra kostnader.
5
Juridisk information om Audi connect hittar du under beskrivningen av respektive funktion.
6
Den aktuella kompatibiliteten med iOS-/Android-operativsystemet hittar du i beskrivningen av myAudi-app i motsvarande App Store. Registrering krävs på my.audi.com.
Omfattningen av och innehållet i Audi ID och myAudi är inte juridiskt bindande. Audi garanterar inte riktigheten, omfattningen eller aktualiteten för innehållet i Audi ID och myAudi. I synnerhet garanterar inte Audi att Audi ID och myAudi är konstant tillgängligt, avbrottsfritt, virusfritt, utan säkerhetsavbrott eller att innehållet i Audi ID och myAudi kan laddas ner säkert.