Digitalradio (DAB)

Functions on Demand

Flexibla villkor efter dina behov

Flexibilitet är viktigt i dagens samhälle. För att säkerställa att din Audi är lika flexibel som ditt liv kan du välja mellan olika avtalslängder när du uppgraderar din Functions on Demand-utrustning.


  • För den spontana

  • 1* eller 6

  • månader

  • För planeraren

  • 1 eller 3

  • år

  • För den beslutsamma

  • Livstid

  • obegränsat

*
Funktionen kan bokas en gång för fordonet.

Så fungerar Digitalradio (DAB)

Digitalradio (DAB)¹ möjliggör högkvalitativ mottagning av digitala radiostationer (DAB-standard inklusive DAB+ och DMB) utöver det analoga utbudet.

En andra DAB-mottagare med en andra DAB-antenn söker kontinuerligt efter alternativa mottagningsfrekvenser för den inställda stationen och stationslistan uppdateras kontinuerligt. Funktionen Digitalradio (DAB), som kan bokas via Functions on Demand, garanterar inte bara högkvalitativ radiomottagning av digitala stationer, utan ger dig också intressant information som artist och titel samt extrainformation i form av ett bildspel (t.ex. skivomslag, väder).

Tillgängligheten kan skilja sig mellan modeller. Du hittar utbudet för just din Audi i Audi Functions Store.

Prislista
1 testmånad²
10 kr³
1 månad
Från 120 kr³
6 månader
Från 600 kr³
1 år
Från 1 200 kr³
2 år
Från 2 200 kr³
3 år
Från 3 200 kr³
Livstid
Från 6 100 kr³
Priserna som visas i myAudi-appen är juridiskt bindande vid köptillfället.
Avvikelser kan förekomma då priserna kan variera beroende på val av modell.
1
Mottagningen beror på tillgängligheten för det lokala digitala nätverket. Extrainformationens innehåll och omfattning beror på respektive radiostations bestämmelser.
2
Funktionen kan testas en gång per utsedd huvudanvändare för 10 kr för en månad. Detta kan göras för max. två huvudanvändare per år och bil.
3
Alla priser är inklusive moms.
Priserna som visas i myAudi-app är juridiskt bindande vid köptillfället.
4
Den aktuella kompatibiliteten med iOS-/Android-operativsystemet hittar du i beskrivningen av myAudi-app i motsvarande App Store. Registrering krävs på my.audi.com.
Omfattningen av och innehållet i Audi ID och myAudi är inte juridiskt bindande. Audi garanterar inte riktigheten, omfattningen eller aktualiteten för innehållet i Audi ID och myAudi. I synnerhet garanterar inte Audi att Audi ID och myAudi är konstant tillgängligt, avbrottsfritt, virusfritt, utan säkerhetsavbrott eller att innehållet i Audi ID och myAudi kan laddas ner säkert.