TT RS Coupé > TT > Audi Sverige
The all new Audi TT RS Coupé

TT RS Coupé

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,0–8,9 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 203–201 g/km

Audi TT RS Coupé.
En fulländad sportupplevelse.

Audi TT RS Coupé är bilen för den riktiga finsmakaren – den fångar nämligen både kraft och racingkänsla, samtidigt som den har hög körstabilitet och iögonfallande design. Eller vad sägs om att accelerera från 0 till 100 km/h på bara 3,7 sekunder medan quattro® fyrhjulsdrift gör att du kör säkert på alla väglag? Välkommen in för en fulländad sportupplevelse.

Imponerande siffror

Effekt

294 (400)

kW (hk)

Från 0 till 100 km/h på

3,7

sekunder

Maxhastighet (tillval)

280

km/h

Hög prestanda

Hjärtat i Audi TT RS Coupé sitter längst fram i den helt nyutvecklade, femcylindriga motorn 2.5 TFSI. Tack vare aluminiumkonstruktionen är den 26 kilo lättare än föregående modell. Med uteffekt 294 kW (400 hk) och vridmoment 480 Nm kan du accelerera från 0 till 100 km/h på bara 3,7 sekunder. Den 7-växlade S tronic-växellådan och quattro® fyrhjulsdrift med TT RS-specifik trimning bidrar också till den imponerande prestandan. För den som önskar erbjuder vi möjligheten att öka maxhastigheten från 250 km/h till 280 km/h.

Side and rear view Audi TT RS Coupé

Övertygande detaljer

Det som sticker ut mest i fronten på Audi TT RS Coupé är kylargrillen med blänkande svart, sexkantig struktur, ram med aluminiumlook och stor quattro-logotyp nedtill. Vidare har trösklarna fått en ny, bredare design med glänsande svarta inlägg på sidorna, precis som bakpartiets diffusorinsats också har fått. Sist men inte minst så är det så gott som omöjligt att missa det fylliga ljudet från de ovala RS-avgasrören.

Front view Audi TT RS Coupé
Uppdaterad look
Frontpartiet på nya Audi TT RS Coupé är nu ännu bredare eftersom luftintagen på sidorna har gjorts större jämfört med tidigare modell. Du kan också få ytterbackspeglarnas hus i bilens färg, matt aluminiumlook, glänsande svart eller kolfiber.

Avancerad belysning

Strålkastarna på Audi TT RS Coupé spelar en viktig roll. I bakpartiet sitter de valbara Audi Matrix OLED-baklyktorna som är tekniskt avancerade och sofistikerade på samma gång. Fyra tunna lamparmaturer visar en komplett animation när de tänds. Framtill kan vi som tillval erbjuda strålkastare med LED- eller matrix LED-teknik som besparar dig att växla fram och tillbaka mellan hel- och halvljus när det är mörkt. Ett styrdon tänder och släcker nämligen enskilda dioder och reagerar på varje körsituation.

Close up rear Audi TT RS Coupé

RS i fokus

Invändigt märker du av sportigheten hos Audi TT RS Coupé nästan överallt. I standardutrustningen ingår en mängd olika RS-specifika interiördelar, såsom RS-sportratten med multifunktion plus med rak rattkrans nedtill som ger ett stadigt grepp, RS-spaken i mittkonsolen, dörrkarmarna med aluminiuminlägg och TT RS-logotyp, pedalerna i rostfritt stål och RS-präglingen i framsätenas ryggstöd. Vi erbjuder dessutom olika utseende- och designpaket för Audi TT RS Coupé som tillval.

Interior Audi TT RS Coupé

Allt vid ett ögonkast

Instrumentbrädan i Audi TT RS Coupé är ditt kontrollcenter där du får viktig information. Vidare är den utrustad med manövreringsterminalens toppmodell, MMI Navigation plus med MMI touch, som styrs av en vridknapp med tillhörande pekplatta som känner igen din handstil. Med innovativa Audi virtual cockpit har du extra god översikt över alla skärmar.

Center console Audi TT RS Coupé
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-A168937_large.jpg
1920x1080-A168937_large.jpg
  • Sedan andra generationen av Audi TT har vi erbjudit toppmodellen Audi TT RS Coupé.

  • Nya Audi TT RS har allt du önskar.

  • RS-specifika delar gör Audi TT RS Coupé till en riktig sportbil.

  • Motorhuven, strålkastarna, kylargrillen och luftintagen på sidan ger en unik look.

  • Audi TT RS Coupé är designad för sportiga utmaningar.

  • Dess unika design gör att den inte kan misstas för något annat än en medlem i TT-familjen.

  • De innovativa baklyktorna och fast RS-spoiler ger ett kraftfullt bakparti.

  • Som tillval kan du få keramiska bromsar på framaxeln.

  • Tillvalspaketen gör att du kan färgmatcha Audi TT RS Coupés interiör.

  • Audi TT RS Coupé är utrustad med RS-sportratt med rak rattkrans, RS-växelspak och pedaler i rostfritt stål.

Den fulländade sportbilen

Audi TT RS Coupé har en kraftfull acceleration samtidigt som den är uthållig på långa distanser. Vidare gör det sportiga utseendet och det tekniska försprånget detta till en fulländad sportbil.

Side view Audi TT RS Coupé