Audi e-tron - elektrisk SUV > e-tron > Audi Sverige
Audi e-tron
Elförbrukning, blandad körning*: 26,1–21,9 kWh/100 km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 0–0 g/km

Audi e-tron – första steget in i framtiden.

Vi uppfann inte elbilen, vi gjorde den bara bättre. Med Audi e-tron inledes ett nytt blad i historieböckerna. Äntligen finns det en elbil som är en fullstor SUV med quattro®, kompromisslös komfort, sofistikerad interiör och all den kvalitet du förväntar dig av en Audi. De två elmotorerna och den elektroniska fyrhjulsdriften ger fantastisk prestanda och följsam styrning – och det stora högspänningsbatteriet är förutsättningen för lång räckvidd. Välkommen till framtiden.

Prestanda

Batteri

95

kWh

Snabbladdning

150

kW DC

Laddtid 0 - 80%

30

min

S line black edition

S line black edition

Med edition-varianten S line black edition förstärks den sportiga karaktären hos helt elektriska Audi e-tron. Bilen har genomgående svarta detaljer med början i Singleframe-grillen såväl som de fyra ringarna, sidospegelhöljena och e-tron-loggorna. Audi Sport levererar svarta 21-tums lättmetallfälgar, kontrasterade med orangea bromsok. Baksätet har mörkt tonade rutor och tre exteriörmetalliclacker finns tillgängliga: Glaciärvit, Mytsvart och nya Chronosgrå. LED-lampor på undersidan av dörrarna projicerar orden “e-tron black edition” när dörren öppnas.

Interiört förstärks intrycket med orangea kontrastsömmar. Mittsektionen av sätena och inläggen på dörrarna är gjord av nya Dinamica-materialet - en mikrofiber som är gjord av 45 procent återvunnen polyester av PET-flaskor. (Black edition är ett tillvalspaket till S line-utförande).

Bygg din black edition

En fanbärare med stil

Effektivitet, säkerhet, ny teknik och en unik körupplevelse – de virtuella ytterbackspeglarna som finns som tillval till Audi e-tron ger dig verkligt mervärde. De platta fästena reducerar bilens bredd med 15 centimeter jämfört med vanliga ytterbackspeglar, vilket också minskar luftmotståndet och vindljudnivåerna. En liten kamera överför bilderna digitalt till OLED-skärmar med hög kontrast inne i bilen. Framför allt på kvällen och natten kan du se bakomvarande bilar i knivskarp detalj trots strålkastarreflexer. Audi e-tron är den första produktionsmodellen där den virtuella ytterbackspegeln används.

virtual exterior mirror

Digitala hjälpredor

Tack vare Audi connects e-tron-specifika tjänster behöver du inte oroa dig över saker som kvarvarande räckvidd eller närmaste laddningsstation. Med den inbyggda navigationen eller genom myAudi (online-portalen och appen) kan du planera den kommande dagen där det passar dig bäst. E-trons ruttplanerare beräknar den mest effektiva rutten för dig, inklusive alla nödvändiga stopp för att ladda. Den intelligenta tekniken låter dig som kör fokusera på trafiken. Viktig information och meddelanden visas i Audi Virtual Cockpit, som ingår i standardutrustningen, samt i det toppmoderna infotainment-systemet MMI Navigation Plus. E-trons olika förarassistanssystem garanterar din säkerhet.

MMI Navigation plus in Audi e-tron

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.