Audi e-tron Sportback > e-tron > Audi Sverige
Audi e-tron Sportback
Elförbrukning, blandad körning*: 25,8–21,3 kWh/100 km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 0–0 g/km

Nästa generation elbilar.
Audi e-tron Sportback.

Helt nya Audi e-tron Sportback kombinerar en enastående, utsläppsfri körupplevelse med nytänkande design. Med sin coupéartade, sportiga siluett och kraftfulla framtoning utgör e-tron Sportback helt enkelt nästa generation elbilar. Lägg till quattro® fyrhjulsdrift, upp till 300 kW (408 hk) effekt och upp till 446 kilometer i räckvidd så inser du att konkurrenterna ligger i backspegeln.

S line black edition

S-line black edition

Med edition-varianten S line black edition förstärks den sportiga karaktären hos helt elektriska Audi e-tron Sportback. Bilen har genomgående svarta detaljer med början i Singleframe-grillen såväl som de fyra ringarna, sidospegelhöljena och e-tron-loggorna. Audi Sport levererar svarta 21-tums lättmetallfälgar, kontrasterade med orangea bromsok. Baksätet har mörkt tonade rutor och tre exteriörmetalliclacker finns tillgängliga: Glaciärvit, Mytsvart och nya Chronosgrå. LED-lampor på undersidan av dörrarna projicerar orden “e-tron black edition” när dörren öppnas.

Interiört förstärks intrycket med orangea kontrastsömmar. Mittsektionen av sätena och inläggen på dörrarna är gjord av nya Dinamica-materialet - en mikrofiber som är gjord av 45 procent återvunnen polyester av PET-flaskor. (Black edition är ett tillvalspaket till S line-utförande).

Bygg din black edition
Audi e-tron Sportback i hamnområdet i Rotterdam
Der Audi e-tron Sportback im Hintergrund eines Kochstudios

Innovativ design – på utsidan och insidan

Den coupéliknande taklinjen betonar det sportiga utseendet hos nya Audi e-tron Sportback medan den dynamiska, mjuka siluetten andas progressivitet. Även interiören erbjuds en elegant, modern atmosfär med tillvalspaketet Interior design selection.

Mer om den sportiga exteriören
Extrovert även på insidan

Interiören i Audi e-tron Sportback erbjuder en blandning av digital teknik och hög komfort. Audi virtual cockpit och MMI-systemet är båda smart designade och mycket enkla att styra. Tillvalet panoramasollucka skapar en behaglig och ljus interiör – och förbättrar klimatet tack vare effektiv ventilation.

Mer om den sportiga interiören
Läs om Audi e-tron Sportbacks teknik.

Morgondagens teknik idag

Audi e-tron Sportback är utrustad med mängder av innovativ teknik. Hit hör bland annat tillvalet virtuella ytterbackspeglar som med hjälp av små kameror kartlägger vad som händer bakom bilen och visar det på skärmar i dörrarna. Även det avancerade infotainmentsystemet MMI Navigation plus med MMI touch response som ger dig tillgång till våra Audi connect²-tjänster vittnar om smart nytänkande.

Mer om våra innovativa tekniker

Prestanda som skapar spänning

Det helelektriska drivsystemet i Audi e-tron Sportback har en motor vardera på fram- och bakaxeln med en total effekt (elförbrukning blandad körning i kWh/100 km*: 26,3–21,6 (WLTP); CO₂-utsläpp blandad körning i g/km*: 0) på upp till 300 kW (408 hk). Det maximala vridmomentet på upp till 664 Nm möjliggör spontana starter utan fördröjning. Bilen accelererar från 0 till 100 km/h på 5,7 sekunder i Boost-läget och topphastigheten ligger på 200 km/h.

Mer om kördynamiken

Räckvidd som räcker

Audi e-tron Sportbacks långa räckvidd på upp till 446 kilometer säkerställs av högspänningsbatteriet med en kapacitet på 95 kWh (brutto). Även rekuperationen – det vill säga energiåtervinningen – bidrar till den långa räckvidden: e-tron Sportback återvinner energi vid mer än 90 procent av alla inbromsningar enbart med hjälp av sina elmotorer.

Audi e-tron Sportback auf einer Brücke in dynamischer Heckansicht
Mer om batteriets kapacitet
Der Audi e-tron Sportback angeschlossen an einem Ladesystem

Ladda för enkelhet

Tack vare ett flertal laddningsalternativ sätter Audi e-tron Sportback inga gränser i vardagen. Vi erbjuder ett smidigt sätt att ladda bilen hemma med e-tron-laddsystemet connect³, och på resande fot fyller du enkelt på med el via en laddstolpe från e-tron Charging Service.

Mer om laddning
Laddning på resande fot

Laddningseffekt

150

kW

Maximalt

Laddningstid

30

minuter

För 80 % batterikapacitet

Laddstationer

>177 000

I 25 europeiska länder

Mer om laddning
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing
Bewegender Wolkenhimmel oberhalb des Audi e-tron Sportback
Heckansicht Audi e-tron Sportback
2
Mer information om Audi connect hittar du på www.audi.se/connect och hos din Audi-partner.
3
Audi-laddsystemet connect beräknas vara tillgängligt i mitten av 2020. Funktionerna blackoutskydd och utnyttjande av solenergi kräver sammankoppling med ett kompatibelt Home Energy Management-system. Detta erbjuds inte av AUDI AG och ingår inte i leveransomfattningen. För att kunna garantera fullständig kompatibilitet samarbetar AUDI AG med de två ledande leverantörerna av Home Energy Management-system Hager Group och SMA Solar Technology.