Audi S4 Sedan > A4 > Audi Sverige
Audi S4 Limousine TDI

S4 Sedan TDI

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 7,3–7,0 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 190–184 g/km

Sportigare än någonsin.
Audi S4 Sedan.

Audi S4 Sedan sticker onekligen ut från mängden med sin sportiga och kraftfulla formgivning. Ett antal S-specifika designelement skiljer den från standardmodellen såväl exteriört som interiört. Lägg till en motor som tar dig från 0 till 100 km/h på bara 4,8 sekunder så förstår du att det här är inte en vanlig bil. Det här är S-serien från Audi.

S som i Sport

Det faktum att Audi S4 Sedan är en sportig modell återspeglas av ett flertal designelement: Baktill bland annat av den speciella S-diffusorn med omgivande ram i matt aluminiumsilver och de fyra kromade S-ändrören. Framtill har kylargrillen fått en bikakestruktur och inlägg i matt aluminiumsilver med matchande sidoluftintag. Sidokjolarna blänker dessutom av selensilver. 18-tums aluminiumfälgar är standard, men du kan såklart välja ur Audi Sports breda utbud av tillval, vilket innefattar fälgar upp till 19 tum.

Dynamic side view Audi S4 Sedan

Upplev kraften

Audi S4 Sedan drivs av en treliters V6 TDI-motor. Tack vare 255 kW (347 hk) och maximalt vridmoment på 700 Nm tar den sig från 0 till 100 km/h på bara 4,8 sekunder. Maxhastigheten är elektroniskt begränsad till 250 km/h. Mildhybridsystemet på 48 V, som är integrerat i drivlinan, har remdriven startgenerator och litiumjonbatteri – och utgör grunden för den förbättrade prestandan och komforten. En av fördelarna är att om du släpper gasen vid lägre hastighet än 160 km/h kan motorn i Audi S4 Sedan stängas av och övergå till så kallat frirullningsläge för att minska bränsleförbrukningen.

Sportigheten i siffror

Effekt

255

kW

(347 hk)

Vridmoment

700

Nm

Maximum

Acceleration

4,8

sek

från 0 till 100 km/h

Fartkänsla hela vägen

Den dynamiska designen fortsätter in i interiören i Audi S4 Sedan. Belysta dörrtrösklar med aluminiuminlägg och S-emblem är standard. På de rutsydda S-sportsätena med S-emblem kan du justera sitthöjden, sätets placering i längsled, sätets vinkel samt ryggstödets lutning. Rejäla sidostöd ger dig dessutom bättre grepp i kurvor och svängar. Den 3-ekrade sportkonturratten i läder (tillval) är också prydd med S-emblem och S-specifika kontrastsömmar. Dessutom är rattens design rak nedtill, vilket gör manövreringen enklare och körställningen bekvämare.

Färger och fälgar

Kombinera olika lacker och fälgar med varandra för att anpassa Audi S4 Sedan helt efter din smak.
N6N6_V99_Pyramid_AU49x_A4_Limo_007_01.jpg
Turboblå Turboblå
Daytonagrå, Pärleffekt Daytonagrå, Pärleffekt
Glaciärvit Metallic Glaciärvit Metallic
Mytsvart Metallic Mytsvart Metallic
Tangoröd Metallic Tangoröd Metallic
18" aluminiumfälgar, 5-ekrad Y-design 18" aluminiumfälgar, 5-ekrad Y-design
19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 5-V-ekers-stjärndesign, matt titanlook 19" aluminiumfälgar, Audi Sport, i 5-V-ekers-stjärndesign, matt titanlook
19" alloy wheels, 5-arm torsio design 19" alloy wheels, 5-arm torsio design
19" alloy wheels, 5-arm rotor design 19" alloy wheels, 5-arm rotor design
19" aluminiumfälgar, 5-ekrad V-design, kontrastgrå, delpolerade 19" aluminiumfälgar, 5-ekrad V-design, kontrastgrå, delpolerade
Audi virtual cockpit in der Audi S4 Limousine

Intelligent teknik

S4 Sedan erbjuder ett intuitivt manövreringssystem tack vare smarta touch-funktioner och röststyrning. Det digitala displaysystemet Audi virtual cockpit (tillval) med sin 12,3-tums skärm är placerad rakt framför dig och visar viktiga funktioner som hastighet och varvtal i full HD-upplösning. Tillvalsfunktioner som Audi connect key² och Audi phone box² integrerar din smartphone med din Audi på ett smidigt sätt.

Child seat Audi S4 Sedan
 

Skräddarsydda lösningar

Audi Originaltillbehör* ger dig många möjligheter att lägga till ännu fler aspekter på din Audi S4 Sedan. Dra nytta av anpassade lösningar med fascinerande design och hög funktionalitetsnivå.

Audi exclusive

Gör din Audi S4 Sedan inspirerande unik - med Audi exclusive*. Med utvalda inlägg, färgat läder och skräddarsydda lacker i ett brett utbud av färger. Exakt som du vill ha det.

Cockpit Audi S4 Sedan
 
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-AS4_D_191005.jpg
1920x1080-AS4_D_191005.jpg
  • Kylarskyddsgallret med bikakestruktur har insatser i matt aluminiumsilver.

  • 18-tums fälgar är standard på Audi S4 Sedan.

  • Ett antal S-specifika designelement skiljer Audi S4 Sedan från basmodellen.

  • Sidoluftintagen i matt aluminiumsilver avslöjar att det är en S4 Sedan.

  • Sidoluftintagen i matt aluminiumsilver avslöjar att det är en S4 Sedan.

  • Audi S4 Sedan drivs av en V6 TDI-motor på 255 kW (347 hk).

  • S-sportupphängningen gör S4 Sedan 23 millimeter lägre än basmodellen.

  • Bland höjdpunkterna i interiören finns de rutmönstrade S-sportsätena med S-emblem.

  • På den högupplösta skärmen i Audi virtual cockpit (tillval) kan du läsa av den viktigaste informationen, som hastighet och varvtal, rakt framför dig

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.