S4 Avant > A4 > Audi Sverige
S4 Avant
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 7,4–7,1 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 192–185 g/km

Praktisk och sportig på samma gång.
Audi S4 Avant.

Audi S4 Avant kombinerar avancerad och sportig dynamik med elegansen och flexibiliteten hos en modern kombi. S-specifika designelement höjer bilens utseende på flera sätt och antyder dess sportiga arv, såväl invändigt som utvändigt. Och med kraften i motorns 347 hästkrafter tillsammans med den generösa lastkapaciteten är ordet vägvinnande långt ifrån en överdrift.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
  • Panoramaglastaket (tillval) släpper in mer ljus i kupén i Audi S4 Avant¹ och skapar en behaglig miljö.

  • S4 Avant¹ kombinerar kombins praktiska sidor med sportbilens dynamik.

  • När du väljer färg på lacken kan du även välja ur det omfattande utbudet i Audi exclusive.

  • Treliters TDI-motorn på 255 kW (347 hk) ger ett vridmoment på 700 Nm.

  • LED-bakljusen på Audi S4 Avant¹ har en distinkt och dynamisk design.

  • Skräddarsy interiören i S4 Avant¹, exempelvis med speciella läderpaket från Audi exclusive.

  • Den totala lastutrymmesvolymen i Audi S4 Avant är upp till 1 435 liter med nedfällt ryggstöd.

  • Standardutrustningen MMI navigation plus med MMI touch ger dig tillgång till en stor del av utbudet i Audi connect.

  • På den högupplösta skärmen i Audi virtual cockpit (tillval) kan du läsa av den viktigaste informationen, som hastighet och varvtal, rakt framför dig.

Skräddarsy sportigheten

Den sportiga karaktären hos Audi S4 Avant¹ är särskilt tydlig i profil. Den perfekt balanserade S-sportupphängningen gör den 23 millimeter lägre än basmodellen. Framtill och baktill märks även dess unika karaktär med S-specifika element, som till exempel en speciell kylargrill och S diffusor med omgivande ram. Beträffande hjulen finns det ett stort utbud att välja från: I standardkonfigurationen har Audi S4 Avant¹ 18-tumsfälgar. Bilen på fotot har 19-tums gjutna aluminiumfälgar från Audi Sport i stjärndesign med 5 V-ekrar (tillval). Välj mellan 8 lacknyanser eller sätt din personliga touch med de individuella färgerna i Audi exclusive.

Audi S4 Avant

Kraftfull och effektiv

Körglädjen är inkluderad i Audi S4 Avant tack vare TDI-motorn på tre liter. V6-motorn ger 255 kW (347 hk) och genererar maximalt 700 Nm vridmoment. Utöver sin prestanda imponerar Audi S4 Avant¹ med sin effektivitet och körkomfort: Grunden för detta är det elektrifierade mildhybridsystemet på 48 V med remdriven startgenerator. Det medför bland annat att om du släpper gasen vid lägre hastighet än 160 km/h kan motorn stängas av och övergå till så kallat frirullningsläge för att minska bränsleförbrukningen.

Audi S4 Avant

Racinginspirerad och individuell

Den dynamiska designen fortsätter i interiören i Audi S4 Avant¹. Belysta dörrtrösklar med aluminiuminlägg och S-emblem är standard. På de diamantmönstrade S-sportsätena med S-emblem kan du justera sitthöjden, sätets placering i längsled, sätets vinkel samt ryggstödets lutning. Rejäla sidostöd ger dig dessutom bättre grepp i kurvor och svängar. Bilden visar ett specialdesignpaket från Audi exclusive som innefattar svart klädsel av fint nappaläder med kontrastsöm i Crescendo red. Dessa färgaccentuerade sömmar återfinns också på dörrarnas armstöd, på mittkonsolen och på växelväljarens damask.

Audi S4 Avant
Mer om förvaringskonceptet

Intelligent teknik

S4 Avant¹ erbjuder ett intuitivt manövreringssystem tack vare smarta touch-funktioner och röststyrning. Det digitala displaysystemet Audi virtual cockpit (tillval) med sin 12,3-tums skärm är placerad rakt framför dig och visar viktiga funktioner som hastighet och varvtal i full HD-upplösning. Tillvalsfunktioner som Audi connect key² och Audi phone box² integrerar din smartphone med din Audi på ett smidigt sätt.

Audi virtual cockpit Audi S4 Avant
Mer om teknik och infotainment

Lysande belysning

Audi S4 Avant¹ har strålkastare med LED-teknik som standard. De säkerställer belysning med dagsljuskvalitet omedelbart efter tändning. Framtill finns Audi Matrix LED-strålkastare med dynamiska blinkers och dynamiskt ljusspel som tillval.

Audi S4 Avant
1
Bränsleförbrukning blandad körning*: 6,3 l/100 km, CO₂-utsläpp vid blandad körning*: 166–165 g/km.
2
För information om kompatibla mobiltelefoner, kontakta din Audi-partner eller besök www.audi.com/bluetooth.
3
Mer information om Audi connect finns på www.audi.com/connect och hos din Audi-partner.
4
Google och Google-logotypen är registrerade varumärken för Google Inc.
5
Beroende på landsspecifik tillgänglighet. Registrering krävs på www.audi.com/myaudi. Aktiv WLAN-anslutning mellan smartphone och Audi MMI krävs för media-streaming online