Audi S4 Avant > A4 > Audi Sverige
Audi S4 Avant

S4 Avant TDI

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 7,5–7,2 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 196–189 g/km

Praktisk och sportig på samma gång.
Audi S4 Avant.

Audi S4 Avant kombinerar avancerad och sportig dynamik med elegansen och flexibiliteten hos en modern kombi. S-specifika designelement höjer bilens utseende på flera sätt och antyder dess sportiga arv, såväl invändigt som utvändigt. Och med kraften i motorns 347 hästkrafter tillsammans med den generösa lastkapaciteten är ordet vägvinnande långt ifrån en överdrift.

Skräddarsy sportigheten

Den sportiga karaktären hos Audi S4 Avant¹ är särskilt tydlig i profil. Den perfekt balanserade S-sportupphängningen gör den 23 millimeter lägre än basmodellen. Framtill och baktill märks även dess unika karaktär med S-specifika element, som till exempel en speciell kylargrill och S diffusor med omgivande ram. Beträffande hjulen finns det ett stort utbud att välja från: I standardkonfigurationen har Audi S4 Avant 18-tumsfälgar. Bilen på fotot har 19-tums gjutna aluminiumfälgar från Audi Sport i stjärndesign med 5 V-ekrar (tillval). Välj mellan 8 lacknyanser eller sätt din personliga touch med de individuella färgerna i Audi exclusive.

Kraftfull och effektiv

Körglädjen är inkluderad i Audi S4 Avant tack vare TDI-motorn på tre liter. V6-motorn ger 255 kW (347 hk) och genererar maximalt 700 Nm vridmoment. Utöver sin prestanda imponerar Audi S4 Avant¹ med sin effektivitet och körkomfort: Grunden för detta är det elektrifierade mildhybridsystemet på 48 V med remdriven startgenerator. Det medför bland annat att om du släpper gasen vid lägre hastighet än 160 km/h kan motorn stängas av och övergå till så kallat frirullningsläge för att minska bränsleförbrukningen.

Sportigheten i siffror

Effekt

255

kW

(347 hk)

Vridmoment

700

Nm

Maximalt

Acceleration

4,9

sek

från 0 till 100 km/h

Racinginspirerad och individuell

Den dynamiska designen fortsätter i interiören i Audi S4 Avant. Belysta dörrtrösklar med aluminiuminlägg och S-emblem är standard. På de diamantmönstrade S-sportsätena med S-emblem kan du justera sitthöjden, sätets placering i längsled, sätets vinkel samt ryggstödets lutning. Rejäla sidostöd ger dig dessutom bättre grepp i kurvor och svängar. Bilden visar ett specialdesignpaket från Audi exclusive som innefattar svart klädsel av fint nappaläder med kontrastsöm i Crescendo red. Dessa färgaccentuerade sömmar återfinns också på dörrarnas armstöd, på mittkonsolen och på växelväljarens damask.

Färger och fälgar

Kombinera olika lacker och fälgar med varandra för att anpassa Audi S4 Avant helt efter din smak.
6Y6Y_V99_Pyramid_AU49x_A4_Avant_001_00.jpg
Daytonagrå Pärleffekt Daytonagrå Pärleffekt
Mytsvart Metallic Mytsvart Metallic
Turboblå Turboblå
Navarrablå Metallic Navarrablå Metallic
Tangoröd Metallic Tangoröd Metallic
18" aluminiumfälgar, 5-ekrad Y-design 18" aluminiumfälgar, 5-ekrad Y-design
19" alloy wheels, 10-spoke turbine design 19" alloy wheels, 10-spoke turbine design
 19" aluminiumfälgar, 5-ekrad V-design, kontrastgrå, delpolerade 19" aluminiumfälgar, 5-ekrad V-design, kontrastgrå, delpolerade
19" alloy wheels, 10-V-spoke design 19" alloy wheels, 10-V-spoke design
MMI system Audi S4 Avant

Upplev digitaliseringen

Med MMI navigation plus med MMI touch kan du utnyttja en stor del av utbudet i Audi connect*. På så vis får du tillgång till praktiska digitala tjänster inom infotainment, navigation, säkerhet och service. Låt oss till exempel informera dig om trafikflödet i realtid, hitta intressanta resmål i din närmaste omgivning eller ta reda på aktuella bränslepriser. Google Earth™ navigationsverktyg innefattar terränginformation, gatunamn samt företagsförteckningar. Systemet manövreras enkelt med röststyrning och en central 10,1-tums display. Tack vare touch-funktionen får du akustisk återkoppling.

Audi virtual cockpit Audi S4 Avant

Intelligent teknik

S4 Avant erbjuder ett intuitivt manövreringssystem tack vare smarta touch-funktioner och röststyrning. Det digitala displaysystemet Audi virtual cockpit (tillval) med sin 12,3-tums skärm är placerad rakt framför dig och visar viktiga funktioner som hastighet och varvtal i full HD-upplösning. Tillvalsfunktioner som Audi connect key* och Audi phone box* integrerar din smartphone med din Audi på ett smidigt sätt.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-s4-avant-exterior-AS4_A_191001_1.jpg
1920x1080-audi-s4-avant-exterior-AS4_A_191001_1.jpg
  • Daytonagrey pearl effect is one of many finishes you can choose from.

  • S4 Avant kombinerar kombins praktiska sidor med sportbilens dynamik.

  • När du väljer färg på lacken kan du även välja ur det omfattande utbudet i Audi exclusive*.

  • Treliters TDI-motorn på 255 kW (347 hk) ger ett vridmoment på 700 Nm.

  • Panoramaglastaket (tillval) släpper in mer ljus i kupén i Audi S4 Avant och skapar en behaglig miljö.

  • Skräddarsy interiören i S4 Avant, exempelvis med speciella läderpaket från Audi exclusive*.

  • Den totala lastutrymmesvolymen i Audi S4 Avant är upp till 1 435 liter med nedfällt ryggstöd.

  • På den högupplösta skärmen i Audi virtual cockpit (tillval) kan du läsa av den viktigaste informationen, som hastighet och varvtal, rakt framför dig.

  • Standardutrustningen MMI navigation plus med MMI touch ger dig tillgång till en stor del av utbudet i Audi connect*.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.