A1 Sportback > A1 > Audi Sverige
A1 Sportback

A1 Sportback

Privatleasing från 3.795 kr/mån{ft_privatleasing}

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 130–124 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 5,7–5,5 l/100km

Audi A1 Sportback Front

Storhet i kompakt format

Den andra generationen av vår framgångsrika kompaktmodell har en sportig design som övertygar och flexibla utrustningsalternativ.

A1 Sportback

272 900 SEK*

Förbrukning, blandad körning{*} 5,5 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning{*}: 124 g/km

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra
Bygg din Audi

Du väljer färgen

Misanoröd pärleffekt, pythongul metallic och turboblå är tre av elva krfatfulla färger du kan välja som lacker till din Audi A1 Sportback. Det är också möjligt att lägga till valfria detaljer som en takkontrast i manhattangrå metallic eller mytsvart metallic. Frontspoilern, sidotrösklarna och husen till ytterbackspeglarna går att få i kontrastfärger även dem.

A1 Sportback

Slående front. Den breda, lågt placerade Singleframe-grillen och luftintagen på sidorna ger frampartiet ett unikt utseende. Under motorhuvens kant finns tre smala öppningar som en hyllning till märkets rallyikon Sport quattro.

Förarfokuserad, känslomässig och anpassningsbar

Audi A1 Sportback presenterar sig med den sportigaste interiören i kompaktklassen. Luftventilerna, det digitala förarinstrumentklustret och de digitala skärmarna ger en förarorienterad miljö.

Personlig och inspirerande

Med Themes-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Garanterad körglädje

Tack vare vårt breda utbud av motorer är Audi A1 Sportback väl utrustad för att hantera en mängd olika vägar. Den mäktigaste motorn, en kraftfull 2-liters TFSI, genererar 207 hästkrafter.

A1 Sportback

Sportig körkänsla. Audi A1 Sportback har en imponerande elektromekanisk servostyrning och en fjädring med dynamisk ställbarhet. Som tillval finns kördynamikväljaren Audi drive select. Fyra olika lägen – auto, dynamic, efficiency och individual – gör att du kan ändra och anpassa bilens egenskaper.

Aktuella erbjudanden

A1 Sportback

Privatleasing
från 3.795 kr/mån*

Du kan i tre enkla steg bygga och beställa din nya Audi A1 online.

  • Audi Originalservice ingår i månadsbetalningen samt Audi Betalskydd i 3 månader.
Beställ online

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din Audi Partner. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta Audi Partner så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing