Audi stories > Audi stories > Audi Sverige

Audi stories

 • Hållbar design med Stella McCartney

  1920x1080-desktop-stella-mccartney-07221C01_1920x600.jpg

Hållbar design med Stella McCartney

1920x1080-desktop-stella-mccartney-07221C01_1920x600.jpg

Audi stories

Här hittar du det bästa från Audis värld. Bland annat från Audi magasin. Låt dig inspireras av intressanta människor, reportage, biltester och mycket annat. Våra bästa stories, helt enkelt.

 • 1920x1080-desktop-ken-block-audisport-12621B01.jpg
  Elektrisk mobilitet är framtiden

  Ken Block är en motorsportikon. Här i en Audi RS e-tron GT på Audi Sports hemmaplan. Vi pratade med honom om elektrisk mobilitet, framsteg och vad han har på gång tillsammans med Audi.

  Läs mer
 • 1920x1080-desktop-oliver-hoffmann-11921C01.jpg
  Audi firar 50 år av ”Vorsprung durch Technik”

  För att fira denna milstolpe ser Oliver Hoffmann, Board Member for Technical Development vid AUDI AG, tillbaka på händelserika decenium och förklarar hur den klassiska devisen översätts i den nya tidsåldern av mobilitet.

  Läs mer
 • 1920x1080-desktop-GT-Simona-Falcinella-08621C05.jpg
  Driven av passion, glädje och nyfikenhet

  Simona Falcinella, chef för Audis Colour & Trim-enhet, om skönhet och dess betydelse – och om Audi RS e-tron GT.

  Läs mer
 • 1920x1080-desktop-aerodynamik-moni-islam-04220B11.jpg
  Aerodynamik: Jakten på decimaler

  Även de minsta förbättringar i fråga om aerodynamik bidrar till en elbils räckvidd. Dr Moni Islam, Head of Aerodynamics/Aeroacoustics Development vid Audi, berättar om strävan efter perfektion i elbilen Audi e-tron.

  Läs mer
 • vinnande_smak_3.jpg
  Vinnande smak

  När coronapandemin bröt ut så kunde Tommy Myllymäki ha backat och stoppat öppningen av sin länge planerade drömrestaurang. I stället vågade han satsa, och Aira blev utnämnd till Årets affärskrog.

  Läs artikeln
 • marc_lichte_2.jpg
  Äntligen i mål

  Audis designchef Marc Lichte tycker att e-tron GT är den snyggaste bil han någonsin designat. Plus att den kombinerar hållbarhet och effektivitet på ett revolutionerande nytt sätt.

  Läs artikeln
 • A206523_large-warm_1920.jpg
  Flexibla funktioner

  Audis nya tjänst Functions on demand låter dig uppgradera bilen på distans och efter behov. Bättre strålkastare under vinterhalvåret eller navigationssystem för semestern? Inga problem!

  Läs artikeln
 • e-tron_gt_ljud_2.jpg
  Ljudet av framtiden

  Genom vår hörsel får vi också tillgång till minnen och känslor, vilket har en avgörande betydelse för hur vi betraktar världen. Här är historien hur Audis ljudtekniker genom ett innovativt tänk byggde ljudet till e-tron GT.

  Läs artikeln
 • Batterikungen__peter_carlsson_1.jpg
  Batterikungen

  Så vill Peter Carlsson, entreprenören bakom Europas största batterifabrik, ta världen in i en ny elektrisk era.

  Läs artikel
 • A1915415_large.jpg
  Digitalt ljus visar vägen

  Förbi är tiden då strålkastare och baklampor bara lyste upp vägen och markerade position. Audis världsledande ljusdesign visar vägen in i framtiden – och mot ett nytt sätt att kommunicera.

  Läs artikeln
 • A210745_1920x1280.jpg
  Supperladdad

  Med e-tron GT quattro och RS e-tron GT blir det som nyss var omöjligt fullt möjligt – en snabb, stark och vacker gran turismo för hållbart resande. Där nollutsläpp går hand i hand med den högsta motoreffekten som någonsin setts i en serietillverkad Audi. Nu åker vi!

  Läs artikeln
 • 2000x1125-bodyimage2.jpg
  In i minsta detalj

  I Audis supermoderna och koldioxidneutrala fabrik i Böllinger Höfe tillverkas nya e-tron GT, där traditionellt hantverk och avancerade robotar samsas i perfekt symbios. Häng med på en fabrikstur!

  Läs artikeln
 • nina-body-1.jpg
  Ny väg - Nina Siemiatkowski

  På toppen av karriären lämnade Nina Siemiatkowski ett drömjobb för att rädda planeten. Något som i dag inte bara märks genom appen Milkywire, utan också i hennes val av bil.

  Läs artikeln
 • 2000x1125-bodyimage.jpg
  Ringmärkt - Mitt Audi-cv Hans Ehrich

  Som ung drömde han om att bli bildesigner – i stället blev Hans Ehrich en av Sveriges mest framgångsrika formgivare av bruksföremål. Men intresset för bilar släppte han aldrig – och lyckligast är han bakom ratten på sin Audi TT RS och de fyra ringarna.

  Läs artikeln
 • rackvidden_1920x1080.jpg
  Koll på räckvidden

  Vi går till botten med vad räckviddsångest betyder och hur man botar den. Audi magazine har tagithjälp av Eric Rinman som är produktchef för Audi e-tron.

  Läs artikeln
 • till_er_tjanst_1920x1080.jpg
  Till er tjänst

  Deras kläder är gjorda för att klara de allra tuffaste omständigheterna och samtidigt erbjuda den mest tilltalande designen. När Helly Hansen skulle välja tjänstevilar till sin egen personal var utgångspunkten enkel - det måste vara bilar på minst samma nivå.

  Läs artikeln
 • fraga_exp_1920x1080.jpg
  Fråga experten

  Ibland uppstår det extra svåra frågor – Då rycker specialutbildade audiexperter in och hjälper till. Ett smart komplement till det ordinarie säljteamet.

  Läs artikeln
 • tillbaka_t_framtiden_1920x1080.jpg
  Tillbaka till framtiden

  När A2 rullade ut på vägarna kom den att förändra hela bilden av en småbil. I år är det 20 år sedan trelitersmodellen lanserades. Vi hyllar en tidlös jubilar.

  Läs artikeln