sphere konceptbilar
Audi activesphere concept
The Audi activesphere concept driving in the street.

Audi activesphere concept*

Audi activesphere concept lyfter din aktiva livsstil till nya höjder. En helt ny quattro-prestanda, en kaross skapad för off road-körning och panoramasphere med 360-gradersvy. Komfort och elegans i högsta klass tillsammans med enastående offroadkapacitet gör Audi:s nya konceptbil till en helt ny upplevelse – som förstärks av AR och ett holistiskt digitalt ekosystem.

Rear view, photographed at a slight angle, of the Audi urbansphere concept.

Audi urbansphere concept*

I Audi urbansphere concept förvandlas rusningstrafiken till en fristad. Självkörningskapaciteten gör att kupén blir en rullande lounge eller kontor, individuellt anpassat efter varje passagerare.

The Audi grandsphere concept

Audi grandsphere concept*

Audi grandsphere concept är en fingervisning om framtidens premiummobilitet kan komma att se ut. Eldriven, självkörande och intuitiv. Dessutom ett stort utrymme interiört för en komfortabel upplevelse.

The Audi skysphere concept

Audi skysphere concept*

Audi skysphere concept är den första medlemmen i Audis sphere-familj. Målet med sphere-modellerna är tydligt: Visualisera en framtid där bilen utgör en interaktiv del av framtiden. Audi skysphere concept är en eldriven, tvådörrarsroadster som kombinerar självkörningsförmåga med en revolutionerande interiördesign och ett fullt integrerat digitalt ekosystem.