Q8 e-tron > Audi Q8 e-tron > Audi Sverige
Sidovy Audi Q8 e-tron

Q8 e-tron

Just nu har vi ett attraktivt erbjudande på ett begränsat antal nya bilar i lager.

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 0–0 g/km

Elförbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 26,2–20,3 kWh/100 km

Effekt upp till

408

hk

(300 kW) Vridmoment: 664 Nm

Acceleration (0-100 km/h)

5,6

s

Batterikapacitet (netto)

106

kWh

Audi Q8 e-tron bakifrån

Elektrisk. Och utrustad med många underbara detaljer.

Audi e-tron har uppfyllt rollen som elbilspionjär. Det är hög tid att den inkluderas bland de andra Audi-modellerna också med ett namn. Nu som Audi Q8 e-tron.

Hela vägen

Högspänningsbatteriet har en nettokapacitet på upp till 106 kWh. Det ger en räckvidd på upp till 582* kilometer. För maximal räckvidd kan du aktivera Range mode i MMI-systemet.

Närbild MMI-skärm Audi Q8 e-tron

Bilden visar interiör för Audi Q8 Sportback e-tron

Snabbladdning Audi Q8 e-tron

Kortare laddstopp. Audi Q8 e-tron kan nu snabbladdas i upp till 170 kW. Med e-tron route planner är laddstoppen integrerade i den föreslagna rutten på ett sånt sätt att bilen utnyttjar sin snabbladdningskapacitet till fullo.

Audi Q8 55 e-tron quattro i siffror

Batteriet laddas från 10% till 80% på ca

31

min

vid maximal DC laddkapacitet⁴

Räckvidd upp till

58

mil

Maximal DC laddkapacitet, upp till

170

kW⁴

Smidigt bilägande

De finns flertalet olika laddningsalternativ för Audi Q8 e-tron, både hemmaladdning och på resa med Audi charging. Vid den senare görs laddningen än smidigare med Plug & Charge. Det tillsammans med den utökade batterikapaciteten gör det ännu lättare med långresor.

Hemmaladdning Audi Q8 e-tron

Hemmaladdning. Portabla laddboxen compact med laddkapacitet på 11 kW är standard, möjlighet finns att uppgradera till laddbox connect för än smartare hemmaladdning. Audis laddboxar gör laddningen simpel.

Dakar edition

Audi Q8 e-tron Dakar edition – kombinerar terrängbilsegenskaper såsom högre markfrigång, robusta däck och takkorg med en lyxig interiör och partiell foliering. Folieringen är inspirerad av dakarrallybilen Audi RS Q e-tron*. Märkningen ”1 av 99” på D-stolpen indikerar att folieringen bara finns i 99 exemplar.

 Audi Q8 e-tron in the desert

Sikta högt. Den elektriska quattro-fyrhjulsdriften i kombination med särskilda 18-tums General Grabber terrängdäck ger ett övertygande grepp både på vägen och i terrängen. Tack vare den adaptiva luftfjädringen med fjädringsreglering kan bilen höjas upp till 65 mm.*

Q8 e-tron Dakar edition

Audi Q8 55 e-tron Dakar edition: Elförbrukning, blandad körning: 25.1–24.7 kWh/100 km

*Denna partiella foliering är begränsad till 99 exemplar i Europa. Kontakta din Audi-återförsäljare om du är intresserad.

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra
Bygg din Audi

edition S line

Upptäck edition S-line med S-line exteriör, LED-ljus i insteget med “e-tron edition”-projektion och Audi Singeframefronten lackad i bilens exteriörfärg. Singleframe-projektionen i fronten understryker bilens progressiva karaktär. Det gör också 21-tumsfälgarna som är standard.

Elektrisk utstrålning

Ljussignaturerna i strålkastarna hos Audi Q8 e-tron reflekterar bilens progressiva teknik. Quattro-arkitekturen och den kraftfulla designen är speciellt framträdande i kulören chronos grey, metallic.

Sofistikerad interiördesign

Förvänta dig mer än bara en rymlig interiör. Noggranna materialval, hög kvalitetskänsla och avancerade digitala funktioner gör varje resa i en Audi Q8 e-tron till en premiumupplevelse.

Oslagbar noggrannhet. Upplev interiören i Audi Q8 e-tron¹: Färgade sömmar, sportsäten från Audi Sport i Valconaläder med inpräglade S-emblem. Kolfiberdetaljer finns också tillgängliga för ytterligare sportighet.

En helt ny körupplevelse

Kliv in och upplev den nästa helt tysta accelerationen hos elmotorerna. quattro-fyrhjulsdriften gör att Q8 e-tron uppträder stabilt på vägen. Njut av förbättrade köregenskaper tack vare luftfjädringen och ett antal assistanssystem. En löstagbar dragkrok finns som tillval.

Mångsidig för en aktiv livsstil

Din Q8 e-tron blir än mer allround med Audi Originaltillbehör. Med tekniska funktioner och visuella accenter kan du enkelt anpassa den för dina behov. Och det igen och igen.

Sidovy Audi Q8 e-tron med takbox

Snygg och säker förvaring. Med vår takbox får du med dig skidor, snowboards eller annan packning på ett säkert sätt. Se svarta dekalerna med Audiringarna mot den Daytonagråa takboxen skapar en sportig design. Det gör också de 10-ekrade 21-tumsfälgarna i mattsvart.

Audi Application Store i din Audi

Du kan använda flera populära appar, exempelvis Spotify eller Youtube, direkt genom MMI-systemet i din Audi – utan att gå omvägen via din smartphone.

Smartphone view with a FoD display

Functions on demand. Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet vid val av utrustning. Via myAudi-app kan ytterligare funktioner läggas till när som helst, intuitivt och snabbt.

Bilden visar Audi e-tron.

Personlig och inspirerande

Med Themes-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Designa något unikt med Audi exclusive

Kombinera fritt med flera olika alternativ och upplev möjligheterna med Audi exclusive*. För att få en än mer interaktiv upplevelse – klicka på 3D-knappen och se ändringarna i 3D-vy.

Audi Q8 e-tron

Elförbrukning, blandad körning*: 26,2–20,3 kWh/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning*: 0–0 g/km

Baskulör interiört - ändra
Sekundärkulör interiört - ändra
Kontrastsömmar - ändra
Exteriörlack - ändra
Side view Audi Q8 e-tron, Audi exclusive

Stick ut från mängden. Audi exclusive har ett stort urval av speciella exteriörfärger. Så att du kan göra din Audi precis som du vill ha den.

Koldioxidneutral produktion

När du köper elbilen Q8 e-tron från Audi kan det vara intressant att veta att den är tillverkad i Europa i en koldioxidneutral fabrik i Bryssel (Belgien). Vid tillverkningen används 100% grön el och värme från förnybara källor som bidrar till att göra produktionen koldioxidneutral. Resterande få procent från tex logistik, klimatkompenseras via certifierade miljöprojekt. Varje möjlighet analyseras och exempelvis finns enorma solcellsanläggningar på fabrikstaken. Högvoltsbatterierna tillverkas dessutom med förnybar el enligt avtal med leverantörerna. En viktig del för en klimatneutral framtid är återanvändningen av uttjänta batterier från demonterade elbilar. Audi testar redan idag en cirkulär process där batterierna tas från utvecklingsbilar och ges ett nytt hållbart syfte när de återanvänds i mobila laddstationer innan råvarorna slutligen återvinns och kommer till användning i nya batterier.

Co2 neutral produktion av Audi Q8 e-tron

Finansiering

 

Räntekampanj 6,45%

Just nu har vi ett attraktivt erbjudande med kampanjränta på Q8 e-tron. Räntan gäller under hela finansieringskontraktets löptid, maximalt 36 månader. Exempel på finansieringsupplägg: Audi Billån 10.855 kr/mån* eller Audi Finansiell företagsleasing 13.925 kr/mån*.

Erbjudandet gäller ordertecknade bilar till och med 2024-05-31.

Business by Audi

Från ca: 914.800 kr

Business by Audi är för dig som är företagskund och kör tjänstebil. Vill du och ditt företag köra en elbil som ligger i framkant är Audi Q8 e-tron det perfekta valet. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar ditt företag bäst. Kontakta oss gärna för att diskutera ett ramavtal anpassat för ert företags behov.

Business Lease

från 12.095 kr/mån*

Business Lease erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för ditt företag. Kombinerar leasing av företagsbilen med Audi Försäkring, Audi Serviceavtal och ett kostnadsfritt företagskort för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad. Du kan i tre enkla steg bygga och beställa din Audi Q8 e-tron online.