Audi A8 > A8 > Audi Sverige
Inside view of the Audi A8

Varje åktur blir en resa

Med sin slående design och innovativa teknik erbjuder Audi A8 en behaglig och fascinerande körupplevelse.

 side rear view

Fakta och siffror

Njut av komforten

Interiören har en tydlig premium-känsla tack vare högklassiga materialval. De anpassade komfortkontursätena fram (tillval), baksätena med valbara komfortnackstöd och den behagliga atmosfären får dig att njuta av varje resa.

En elegant syn

Nya Audi A8 i terragrå metallic förkroppsligar sportig elegans och stil. Slående detaljer på kylargrill och stötfångare, den dynamiska takbågen och kännemärken specifika för quattro får denna premiumsedan att sticka ut ur mängden.

Precis. Dynamisk. Distinkt.

Låt dig imponeras av nästa generations strålkastarteknik. Audi A8 kommer med OLED-bakljus och möjligheten att uppgradera till digitala Matrix LED-strålkastare. Välj mellan två bakljussignaturer som ändrar karaktär beroende på körläge.

S som i sport

Förstärk den sportiga karaktären hos din Audi A8 med tillvalet S line.

Audi exclusive*

Gör din Audi A8 än mer unik med Audi exclusive*. Välj bland ett exklusivt utbud av läder och specialanpassade samt matta lacker i en mängd olika kulörer.

Lika växlande som livet självt

Audi Originaltillbehör* förvandlar din premiumsedan till en praktisk följeslagare. Tekniska funktioner och visuella accenter gör att du enkelt kan anpassa bilen efter nya behov. Om och om igen.