Audi A8 > A8 > Audi Sverige
Siedeview of the Audi A8

A8

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 226–183 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,0–7,0 l/100 km

Inside view of the Audi A8

Varje sträcka blir en resa

Med sin slående design och innovativa teknik erbjuder Audi A8 en behaglig och fascinerande körupplevelse.

A8

1 025 400 SEK*

Förbrukning, blandad körning* 9,1 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning*: 206 g/km

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra
Bygg din Audi

Elektrifiering med mildhybrid

Med mildhybridteknik till förbränningsmotorn ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Njut av komforten

Interiören har en tydlig premium-känsla tack vare högklassiga materialval. De anpassade komfortkontursätena fram (tillval), baksätena med valbara komfortnackstöd och den behagliga atmosfären får dig att njuta av varje resa.

Comfort individual contour seats Audi A8

Kom fram utvilad. Välj anpassade komfortkontursäten fram som sparar din personliga sittställning via sin minnesfunktion. Ytterligare tillval är sätesventilation och massagefunktion fram och bak som förhöjer premiumkänslan.

En elegant syn

Nya Audi A8 i terragrå metallic förkroppsligar sportig elegans och stil. Slående detaljer på kylargrill och stötfångare, den dynamiska takbågen och kännemärken specifika för quattro får denna premiumsedan att sticka ut ur mängden.

Precis. Dynamisk. Distinkt.

Låt dig imponeras av nästa generations strålkastarteknik. Audi A8 kommer med OLED-bakljus och möjligheten att uppgradera till digitala Matrix LED-strålkastare. Välj mellan två bakljussignaturer som ändrar karaktär beroende på körläge.

Digitala Matrix LED-strålkastare. Skarp och exakt belysning med minskad bländande effekt för mötande trafik och bilar framför dig.

S som i sport

Förstärk den sportiga karaktären hos din Audi A8 med tillvalet S line.

Audi exclusive

Gör din Audi A8 än mer unik med Audi exclusive*. Välj bland ett exklusivt utbud av läder och specialanpassade samt matta lacker i en mängd olika kulörer.

Lika växlande som livet självt

Audi Originaltillbehör* förvandlar din premiumsedan till en praktisk följeslagare. Tekniska funktioner och visuella accenter gör att du enkelt kan anpassa bilen efter nya behov. Om och om igen.

Espresso mobil Audi A8

Unna dig en paus. Den mobila espressobryggaren låter dig brygga färskt kaffe i din Audi A8. Se till att bilen är säkert parkerad.

Nästa steg