A8 L > A8 > Audi Sverige
Audi A8 L Side view

A8 L

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 227–206 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 10,0–9,1 l/100 km

Rear interior Audi A8 L

Exceptionell rymlighet

I Audi A8 L finner du en bekväm och extra stor interiör med bästa möjliga sittkomfort i baksätet.

A8 L

1 075 400 SEK*

Förbrukning, blandad körning* 9,1 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning*: 206 g/km

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra
Bygg din Audi

Elektrifiering med mildhybrid

Med mildhybridteknik till förbränningsmotorn ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Sann storhet kommer inifrån

Nya Audi A8 L har en extra stor interiör, där kvalitet och sittkomfort är av högsta klass. Med tillvalet individuellt komfortkontursäte med avkopplingsfunktion blir sätet bakom framsätespassageraren en optimal plats för arbete och avkoppling under körningen.

För en behaglig resa. Det individuella komfortkontursätet (tillval) med avkopplingsfunktion erbjuder den som sitter bakom framsätespassageraren en exceptionellt hög komfort tack vare de många inställningarna.

Tänk större

Nya Audi A8 L i Firmamentblå Metallic materialiserar exceptionell rymd. Takhöjden är högre, benutrymmet och dörrarna större, hjulbasen längre. Det här är design i en klass för sig.

Precis. Dynamisk. Distinkt.

Låt dig imponeras av nästa generations strålkastarteknik. Audi A8 L kommer med OLED-bakljus och möjligheten att uppgradera till digitala Matrix LED-strålkastare. Välj mellan två bakljussignaturer som ändrar karaktär beroende på körläge.

Digitala Matrix LED-strålkastare. Vässa din Audi A8 L ytterligare med revolutionerade strålkastarteknik. Låt dig imponeras av högupplösta ljusanimationer och valbara, praktiska ljusfunktioner.

Audi exclusive

Gör din Audi A8 L än mer unik med Audi exclusive*. Välj bland ett exklusivt utbud av läder och specialanpassade samt matta lacker i en mängd olika kulörer.

Lika växlande som livet självt

Audi Originaltillbehör* förvandlar din premiumsedan till en praktisk följeslagare. Tekniska funktioner och visuella accenter gör att du enkelt kan anpassa bilen efter nya behov. Om och om igen.

Nästa steg