A6 allroad quattro > A6 > Audi Sweden

A6 allroad quattro

A6 allroad quattro är tyvärr inte byggbar för tillfället

A6 allroad quattro är tyvärr inte längre byggbar för nuvarande modellår (2018). Nya bilar kan finnas tillgängliga i lager, kontakta din Audi-återförsäljare för mer information.

Det eleganta sättet att gå dina egna vägar Audi A6 allroad quattro

Varför alltid ta samma väg som alla andra? Audi A6 allroad quattro är en bil som låter dig upptäcka helt nya vägar och bemästra alla utmaningar. Bl.a. tack vare sin adaptiva luftfjädring. Detta elektroniskt styrda system har steglös dämpning och anpassar automatiskt fjädringen efter de aktuella körförhållandena.

Galleri – Audi A6 allroad quattro

Mer bilder och filmer
 • Spännande och helt suverän

  Highlights - Audi A6 allroad quattro
 • Audi A6 allroad quattro utvändigt Exklusiva detaljer
  480x270_0003_AA6_141017.jpg

  De strama linjerna, de utställda hjulhusen och den imponerande single frame-grillen i aluminiumoptik – Audi A6 allroad quattro är en bil det bara inte går att ta miste på. Dessutom är den utrustad med ett exklusiv underredesskydd som löper under hela stötfångaren. Ett riktigt blickfång är takspoilern och takrelingen med sina förhöjda stag. En annan unik detalj är lacken – kulören Javabrun är reserverad för A6 allroad quattro.

 • Audi A6 allroad quattro invändigt Full koll med blicken på vägen
  480x270_0000_AA6_D_141021.jpg

  Den standardmonterade lutningsvinkeldisplayen visar en grafisk bild av bilen i uppförs- eller nedförslut. Allt för att du ska ha full kontroll även i den mest oländiga terräng. Utförskörningshjälpen kan hålla hastigheten konstant när du kör i nedförsbackar. Och den elektroniska stabiliseringskontrollen (ESC) ger bilen en helt enastående riktningsstabilitet.

 • Matrix LED-strålkastare
  Innovativ strålkraft
  480x270_0004_AA6_141016.jpg

  Mörker är något relativt. Audi Matrix LED-strålkastarna (tillval) förvandlar natt till dag. Denna helt nya strålkastarteknik alstrar ett ljus som liknar vanligt dagsljus. Kurvorna lyses upp på ett förutseende sätt. Andra fordon på vägen registreras av systemet, och ljusspridningen framför din Audi A6 anpassas efter den aktuella situationen. Allt med hjälp av sensorer och en kamera. Och dimmbara, innovativt konfigurerade LED-lampor.

 • Motorerna
  Suverän dynamik och enastående effektivitet
  480x270_AA7_D_141051.jpg

  Tungt vägande egenskaper: Motorerna till A6 Sedan kännetecknas alla av att vara extra effektiva. Välj den motor som passar just dig bäst från vårt breda utbud av bensin- och dieselmotorer.