SQ7 > Q7 > Audi Sverige
Audi SQ7 TDI

SQ7 2021

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 12,7–11,9 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 288–270 g/km

Kraftfull finess.
Audi SQ7.

Total körglädje, dynamisk exteriör och minst sagt generösa utrymmen – detta är Audi SQ7. När du sätter dig bakom ratten på vårt unika kraftpaket bjuds du dessutom på en digital förarplats och det allra senaste inom infotainment – precis som du bör förvänta dig. Och när du trycker ner gaspedalen får du lära känna kraften i den 373 kW (507 hk) starka bensinmotorn. En uppvisning i kraft och finess väntar.

Prestanda så det räcker

Hjärtat i nya Audi SQ7 är en kraftfull TFSI-motor. Bensinmotorn levererar 373 kW (507 hk), genererar ett maximalt vridmoment på hela 770 Nm och accelererar SQ7 från 0 till 100 km/h på häpnadsväckande 4,1 sekunder. Fyrhjulsstyrnings som standard möjliggör enklare manövrering och en sportigare körstil.

Kraftpaketet i siffror

Prestanda

373

kw

(507 hk)

Vridmoment

770

Nm

Acceleration

4,1

sekunder

från 0 till 100 km/h

Upplev digitaliseringen

Med sitt innovativa reglagekoncept och breda utbud av Audi connect²-tjänster förflyttas ditt digitala liv in i Audi SQ7. Den senaste generationen infotainmentsystem i form av MMI Navigation plus med MMI touch response är standard och kontrolleras via två stora färgdisplayer i mittkonsolen. Den beröringskänsliga touch-funktionen ger dig haptisk återkoppling när du trycker på knapparna för att göra navigationen smidigare och säkrare. Om du ska ut på längre resor finns en mängd smarta funktioner som tillval, till exempel POI-sökning för att hitta intressanta platser i din närhet. Trafikinformation i realtid hjälper dig dessutom att undvika köer – och med Google Earth™³-navigation når du alltid enkelt ditt resmål.

MMI Display

Interiören: högteknologisk, sportig, bekväm

Interiören i Audi SQ7 erbjuder alla de bekvämligheter du förväntar dig av en lyxig SUV. Rakt framför dig finns den 12,3 tum stora HD-displayen i form av Audi virtual cockpit. Den visar relevant fordonsinformation i kristallklar upplösning. Det sportiga utseendet hos SQ7 kan förstärkas med tillvalet S-sportsäten med rutquiltning. Öka bekvämligheten ytterligare med tillvalspaketen för luftkvalitet eller kontur- och omgivningsbelysning i flera färger.

Interior of the Audi SQ7 TDI
Mer om rymligheten

Sportig trots sin storlek

Audi SQ7 plockar inte bara poäng med sina invändiga fördelar, utan även med sitt kraftfulla yttre. Ett antal S-specifika detaljer förhöjer sportigheten jämfört med basmodellen. Längs bakluckan löper till exempel en kromad list och den S-specifika stötfångaren med fyra avgasrör sticker ut från mängden. Valet av fälgar kan utökas upp till 22 tum – och med röda bromsok (tillval) får din bil en extra sportig profil.

Slående design

Den sportiga karaktären hos Audi SQ7 syns särskilt väl framifrån. Mest iögonfallande är kylargrillen med sin åttkantiga, breda design och vertikala dubbla ribbor. Och på den S-specfika stötfångaren drar detaljer i selenitsilver blickarna till sig, samtidigt som frampartiet i vanlig ordning omges av de mäktiga strålkastarna. Som tillval finns HD Matrix LED-strålkastare med Audi laserljus, dynamiskt ljusspel och dynamiska blinkers.

Front Audi SQ7 TDI
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.

2
För mer information om Audi connect, besök www.audi.se/connect eller kontakta din Audi-partner.
3
Google och Google-logotypen är registrerade varumärken för Google Inc.