Q7 TFSI e > Q7 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: Bensin: 3,0–2,5 l/100km | El: 25,0–23,5 kWh/100 km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 68–57 g/km

En innovativ familje-SUV.
Audi Q7 TFSI e.

Det spelar ingen roll vilka utmaningar som väntar dig i framtiden – med Audi Q7 TFSI e kan du övervinna dem alla. Denna imponerande familje-SUV med innovativ laddhybridteknik, väl genomtänkt interiör och slående utseende är rätt svar i alla situationer.

Kraftfull prestanda

Audi Q7 TFSI e kombinerar styrkorna hos eldriften med en starkt V6-förbränningsmotor (bränsleförbrukning blandad körning: 3,0–2,6 l/100 km; energiförbrukning blandad körning: 25,0–23,5 kWh/100 km; CO₂-utsläpp blandad körning: 68–58 g/km. Audi Q7 TFSI e erbjuder hela 250 kW i systemeffekt, en elektrisk räckvidd på upp till 47 km och kan accelerera från 0 till 100 km/h på bara 5,4 sekunder.

Dynamic side view Audi Q7 TFSI e
Audi Q7 TFSI e i siffror

Systemeffekt

250

kW

Acceleration

5,4

s

0 to 100 km/h

Elektrisk räckvidd *

47

km

Upp till

Innovativ drivning

Audi Q7 TFSI e är en kombination av kraft och bra idéer: tyst och utsläppsfritt i stadskörning, men ändå kraftfullt på långa resor - tack vare sin plug-in hybrid-drivenhet med en förbränningsmotor och en elmotor. Vi har även gett bilen offroad-kapacitet: med luftfjädring, elektromekanisk servostyrning, ett offroadläge i Audi drive select och quattro-fyrhjulsdrift.

Dynamic side view Audi Q7 TFSI e
Dynamic side view

Effektivitet på vägen

Intelligent teknik i Audi Q7 TFSI ger effektiv drivning med låg förbrukning och låter dig köra längre – även längs vägar där få färdas. Du kan själv välja om du vill köra helelektrisk, inte använda elmotorn alls eller lägga i hybridläget genom att välja ett av tre körlägen: EV, battery-hold eller hybrid. Bilen analyserar dessutom ruttdata med hjälp av den prediktiva driftstrategin för att göra resan än mer effektiv och bekväm. Luftkonditioneringens värmepump använder sig av överskottsvärmen från den elektriska drivlinan för att kontrollera temperaturen inne i kupén och för att värma batteriet vid låga utomhustemperaturer för att maximera räckvidden med eldrift.

Front view Audi Q7 TFSI e

Laddning i toppklass

Hemma eller på vägen – du kan ladda Audi Q7 TFSI e var du än befinner dig. Audi e-tron Charging Service ger dig till exempel tillgång till laddningspunkter i Europa. Oberoende av vem leverantören är kan du starta laddningsprocessen med laddningskortet för e-tron Charging Service. Vid eldrivna modeller kan du använda myAudi-appen*,* för att få tillgång till tjänster från Audi connect*-portföljen i din smartphone. Appen kan användas för att kontrollera status för batteri och räckvidd, påbörja laddningsprocessen, programmera laddningstimern och se statistik för laddning och förbrukning. Dessutom visar ruttplanerarna både i appen och i MMI-navigeringen i Audi Q7 TFSI e var det finns laddningsstationer. På så sätt har du alltid friheten att ge dig ut och upptäcka nya vägar.

Charging situation Audi Q7 TFSI e

Högt bruksvärde och utmärkt komfort

Generositet och funktionalitet är karaktäristiska egenskaper för Audi Q7 TFSI e. Särskilt praktiska är tillvalen för lastning och lossning, till exempel den sensorstyrda bagageluckan eller railsystemet för lastsäkring. Om inte det skulle räcka kan komforten ökas ytterligare med det tillvalbara panoramaglastaket, luftkvalitetspaketet eller kontur- och ambientebelysningspaketet med flera färger.

Back space Audi Q7 TFSI e

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing

Ett fantastiskt utseende: exteriör design

Audi Q7 TFSI e ger ett imponerande ansikte åt effektivitet och avancerad teknik. Dess skarpa kanter och sportigt flödande ytor är en förlängning av Audis aktuella designspråk. Från front till bakdel är bilen en representant för hög kvalitet utan ansträngning: Den imponerande åttakantiga grillen i oktagon design med enkel ram och sex kromstag och de uttrycksfulla sidoluftintagen; på sidorna de eleganta sidotrösklarna som bildar en trapetsoid och ger bilen en slimmad look; och de utsvängda hjulhuskanterna som understryker bilens offroad-kvaliteter. Baktill binds baklyktorna ihop av en horisontell aluminiumlist, med lister hela vägen runt diffusorn och underredsskyddet.

Ett lysande exempel

En enda resa i Audi Q7 TFSI e kan få vem som helst att skina upp. Bilens HD Matrix LED-strålkastare lyser upp vägen utan att blända andra trafikanter. Tillvalet Audi laserljus förstärker belysningen ytterligare så att räckvidden närapå fördubblas. Rengöringssystem för strålkastarna ser till att det stämmer även vid körning offroad. Bilen har också LED-bakljus, dynamisk ljussekvens och dynamiska blinkers.

Rear view Audi Q7 TFSI e
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
1920x1080_AQ7_TFSIe_191007_RGB-opt.jpg
  • Ett horisontellt aluminiumband förbinder bakljusen med varandra på Audi Q7 TFSI e:s bakparti och en sportig dekorlinje omsluter diffusorn och underredsskyddet.

  • Frontpartiet på Audi Q7 TFSI e domineras av single frame-grillen i octagon design med sex förkromade lameller.

  • Audi Q7 TFSI e har quattro-fyrhjulsdrift som standard.

  • De breda hjulhusen framhäver Audi Q7 TFSI e:s terrängkapacitet.

  • Din effektiva följeslagare i vardagen: Audi Q7 TFSI e.

  • Audi Q7 TFSI e garanterar effektiv körning i stadsmiljö – med minst 40 kilometer² på ren elkraft – och en sportig känsla på längre resor.

  • Vi ger dig möjlighet att ladda Audi Q7 TFSI e både under resans gång och hemifrån.

  • Klassisk SUV: Audi Q7 TFSI e erbjuder stor komfort, massor av utrymme och flexibilitet vid lastning och urpackning.

  • Klassisk SUV: Audi Q7 TFSI e erbjuder stor komfort, massor av utrymme och flexibilitet vid lastning och urpackning.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.