Q4 Sportback e-tron > Q4 > Audi Sverige
Audi Q4 e-tron Sportback rear

Q4 Sportback e-tron

Formad för framtiden

Imponerande utseende

Den sportiga designen hos Audi Q4 Sportback e-tron ger framtidens elektriska mobilitet en fängslande karakteristisk form. Kombinationen av Sportbacks tydliga designmarkörer och puristiska e-tron element bildar ett uttrycksfullt futuristiskt uttryck. Den fokuserade fronten och det kraftfulla bakpartiet ger ett fulladdat intryck, medan den elektrifierande dynamiska siluetten sluttar mjukt. Digital strålkastarteknik och en slående bakre ljuslist med integrerad dynamisk ljussekvensering utgör en imponerande avrundning av bilens fascinerande designspråk.

Audi Q4 Sportback e-tron interiorAudi Q4 Sportback e-tron interior

Kraftfull och variationsrik

Som en riktig allround- och familjebil erbjuder Audi Q4 Sportback e-tron rymlig interiör med smarta förvaringslösningar. Baksätet bjuder på gott om benutrymme och interiören bjuder på många förvaringsutrymmen på totalt 25 liter, inte minst ett praktiskt och ergonomiskt förvaringsfack för 1-litersflaskor i den övre delen av förardörren.

Återupptäck lyssnandet

Upplev musik som på en konsert: De 10 harmoniskt samordnade och högpresterande högtalarna, inklusive mitthögtalare och subwoofer, gör musiken till en oförglömlig upplevelse. Tillsammans med den kraftfulla basen innebär den briljanta återgivningen att höga och låga toner kan upplevas i sin fulla intensitet. Audi Q4 Sportback e-tron är den första modellen med SONOS premium sound system.

Laddning i hemmet och på resan

Audi har tagit ett helhetsgrepp gällande elbilsladdning och erbjuder smarta lösningar i hemmet och på vägarna, så att du kan köra elbil utan att kompromissa.

Energi för 130 km räckvidd laddas på ca

10

min

Batteriet laddas från 5% till 80% på ca

38

min

Publika laddplatser, fler än

200 000

Skräddarsydd dynamik

Med tillvalet Audi drive select kan önskade bilegenskaper ställas in genom att välja mellan fem olika lägen. Från effektivitet till dynamic. Tillvalet progressiv styrning möjliggör styrvinkelberoende styrutväxling samt hastighetsberoende styrservoassistans. Tillvalet sportchassi (standard i S line), ger en mer dynamisk inställning av fjädrar/stötdämpare och sänker bilen med 15 mm, vilket ger mer direktkontakt med vägen och sportigare köregenskaper.

Audi Q4 e-tron Sportback driving

Första leveranser under hösten

Försäljningsstart är planerad efter sommaren och då påbörjas produktionen av nya Q4 Sportback e-tron, vilket innebär att för de kunder som är bland de första att beställa sker första leveranser under hösten 2021. Ta nästa steg mot din Q4 Sportback e-tron genom att kontakta din lokala Audi-återförsäljare för mer information och uppdateringar.

1
Angivna bränsleförbruknings- och utsläppsvärden har fastställts enligt de mätförfaranden som föreskrivs i lag. Sedan den 1 september 2017 är vissa nya fordon redan typgodkända enligt Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) - en mer realistisk testprocedur för mätning av bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp (CO₂). Från och med den 1 september 2018, kommer New European Driving Cycle (NEDC) stegvis att ersättas av WLTP. På grund av de mer realistiska provförhållandena, kommer förbrukning och koldioxidutsläpp mätt enligt WLTP i många fall att vara högre än de värden som är uppmätta enligt NEDC. För mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC, besök www.audi.se/wltp.

Bränsleförbrukningsvärdena "låg, medium, hög, extra hög och kombinerad" anger bränsleförbrukningen vid olika accelerationsnivåer.

Vi är för närvarande fortfarande skyldiga enligt lag att ange NEDC-värden. I Sverige beräknas årlig fordonsskatt för personbilar baserat på WLTP-värden från och med 1 januari 2020. När det gäller nya fordon som är typgodkända enligt WLTP, härstammar NEDC-siffrorna från WLTP-data som beräknats om. I fall där förbruknings- och utsläppsvärden anges som ett spann, refererar dessa inte till ett visst individuellt fordon. De är uteslutande avsedda som ett medel för jämförelse mellan olika bilmodeller. Tillvalsutrustning och tillbehör (till exempel olika däckdimensioner etc.) kan ändra relevanta fordonsparametrar såsom vikt, rullmotstånd och aerodynamik. Detta kan påverka bränsleförbrukningen, elförbrukning, koldioxidutsläpp, räckvidd och fordonets prestanda. Förutom bränsleeffektiviteten har körsättet och andra icke-tekniska faktorer betydelse för den faktiska bränsleförbrukningen och mängden koldioxidutsläpp. Koldioxid är en av de växthusgaser som bidrar mest till växthuseffekten. Information om bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp med uppgift om alla nya personbilsmodeller kan hämtas från webbplatsen www.bilsvar.se. Webbplatsen är reklamfri och oberoende och olika bilmodeller kan jämföras avseende ekonomi, miljö, säkerhet och teknik.

Angiven räckvidd är ett värde ”upp till” och i enlighet med WLTP-körcykeln. Värdet påverkas av olika faktorer såsom aktiva energiförbrukare, körförhållanden, utetemperatur och så vidare. Den räckvidd som visas i bilen påverkas dessutom av tidigare körstil och körförhållanden.
2
Lättmetallfälgar med glansig svarvad eller glansig valsad finish samt polerade eller delvis polerade lättmetallfälgar får inte användas vid vinterväglag. Fälgytan har inte tillräckligt korrosionsskydd för detta och kan ta permanent skada av vägsalt och liknande.
3
Från Audi Sport GmbH.
4
Polariserande solglasögon begränsar användningen av head-up display.
5
Besök www.audi.se/se/web/sv/models/audi-connect eller kontakta din Audi-partner för mer information om Audi connect.
6
För information om kompatibla industriuttag, kontakta din Audi-partner.
7
Besök e-tron.charging-service.audi/web/audi-se för mer information om e-tron Charging Service.