Audi grandsphere concept

Framtidens flaggskepp

Audi grandsphere concept¹ är en fingervisning om framtidens premiummobilitet kan komma att se ut. Eldriven, självkörande och intuitiv. Dessutom ett stort utrymme interiört för en komfortabel upplevelse.


Audi singleframe-grillen med de klassiska hexagonala formerna och svepande linjer. Hexagonerna är upplysta ovanifrån för att skapa en dynamisk upplevelse.
Audi grandsphere concept sedd från sidan med öppna dörrar

När du närmar dig Audi grandsphere concept¹ öppnas dörrarna samtidigt som bilen börjar ställa in sig enligt dina önskemål, till exempel med din favorit spellista. Redan innan du har klivit in i bilen slås du av den rymliga interiören.


En minimalistisk interiör med tydliga linjer och materialval med hög kvalitet ger Audi grandsphere concept¹ en tidlös estetik.

Audi grandsphere concepts självkörande egenskaper gör det möjligt att skräddarsy din upplevelse – vid varje resa. Arbete, avkoppling eller återhämtning. Du bestämmer.
1
Fordonet som visas är en konceptbil som inte är tillgänglig som produktionsmodell. De automatiserade körfunktionerna som visas är teknik som är under utveckling och finns inte tillgängligt för produktionsfordon, samt fungerar endast inom systemets gränser. De tekniska systemen och funktionerna som visas är endast koncept. All användning av systemen regleras av lagar i respektive land.