Audi skysphere concept

Premiummobilitet. På ett helt nytt sätt.

Audi skysphere concept¹ är den första medlemmen i Audis sphere-familj. Målet med sphere-modellerna är tydligt: Visualisera en framtid där bilen utgör en interaktiv del av framtiden. Audi skysphere concept är en eldriven, tvådörrarsroadster som kombinerar självkörningsförmåga med en revolutionerande interiördesign och ett fullt integrerat digitalt ekosystem.


I ”Grand Touring”-läge är Audi skysphere concept en 5,19 meter lång eldriven roadster som höjer ribban för vad en progressiv premiumupplevelse kan vara.

Dörrarna på Audi skysphere concept¹ bakhängda eftersom det möjliggör att komponenter på den främre delen av karossen är flyttas upp till 25 centimeter. I sportläge är bilen 4,94 meter lång.

Audi skysphere concept sedd från sidan i ett mörkt garage


Upplev visionen om Audi skysphere concept¹


Precis som fronten har den bakre designen en digitalt kontrollerad LED-panel som löper längs hela bilens bredd. Designen på bakljusen ändras bland annat beroende på vilket körläge bilen är i.

Upptäck mer från Sphere-familjen

1
Fordonet som visas är en konceptbil som inte är tillgänglig som produktionsmodell. De automatiserade körfunktionerna som visas är teknik som är under utveckling och finns inte tillgängligt för produktionsfordon, samt fungerar endast inom systemets gränser. De tekniska systemen och funktionerna som visas är endast koncept. All användning av systemen regleras av lagar i respektive land.