Audi connect Navigation & Infotainment plus > Audi connect > Audi Sverige

Audi digital services

test

Audi connect navigation & infotainment plus

Underhållning under resan

Med Audi connect Navigation & Infotainment plus har du alltid innovativa funktioner som Mediastreaming online, Navigering med Google Earth™ och Röststyrning online¹,² med dig i bilen. Några av tjänsterna kan du dessutom styra enkelt med hjälp av röstkommandon.

Din Audi lyssnar på dig. Bli ännu säkrare på vägen - med hjälp av Röststyrning online. Du kan fritt diktera textmeddelanden, eftersom funktionen känner igen och förstår din röst²،³.

Ingår i Audi connect navigation & infotainment plus:

Detaljerad 3D-stadsvy*
563x317_Google-3D-City-Map_02.jpg
Enklare orientering tack vare detaljerade 3D-vyer av byggnader.

Hybridradio¹،*
AA1_D_191004_563x317.jpg
Radion växlar automatiskt och smidigt mellan klassisk sändning via FM eller DAB och stationens matchande online-radiosändning för att alltid kunna säkerställa den bästa möjliga mottagningen. Lyssna på din favoritradiostation när som helst, var som helst, även när du lämnar det markbaserade sändningsområdet.

Navigering med Google Earth™*
A185081_large_563x317.jpg
Den detaljerade satellitkartan i Google Earth™ gör MMI mer realistisk hjälp av högupplösta satellit- och flygbilder. Denna förbättrade igenkännbarhet underlättar orientering och möjliggör navigering av högre kvalitet.

Röststyrning online*
A190162_large_563x317.jpg
Onlinekorrelation av röstkommandon förbättrar igenkänningsgraden och kvaliteten på resultaten. Detta gör att du t.ex. kan söka efter namnet på ett hotell eller fråga om vädret direkt via "Hej Audi".

Röststyrning online gör det också möjligt att diktera sms och e-postmeddelanden. Så att du inte längre behöver känna dig begränsad av fördefinierade textmallar.

Sökning efter navigeringsmål online*
563x317_Google-DE_02.jpg
Genom att få åtkomst till omfattande internetdatabaser föreslås lämpliga navigeringsmål för din sökning. Du kan även hitta resmål med hjälp av röstkommandon så att du inte behöver ta blicken från vägen. Utöver adressuppgifter, som kan övertas direkt som navigeringsmål, ger onlinesökningen även lämplig information såsom bilder, öppettider och användarbetyg.

Onlineradio¹،*
A1711504_online-Radio_plus-Screens_563x317.jpg
Få tillgång till radiostationer online direkt från MMI – lika enkelt som att välja en radiokälla. Lyssna på din favoritradiostation även om det är utanför det markbaserade sändningsområdet.

Trafikinformation online plus*
q2_2020_1314_563x317.jpg
Ger tydlig, uppdaterad information om trafiksituationen, trafikstockningar, hinder och upplösta bilköer. Gör trafikdata tillgänglig i nästintill realtid och optimerar dynamisk navigering och resans längd baserat på trafikförhållandena, samt visar avstängda körfält i MMI-displayen.

Körfältsnavigering på motorväg*
q2_2020_1314_563x317.jpg
Utökad navigationsdata med detaljerad körfältsinformation för motorvägskorsningar och avfarter. Tack vare den förbättrade positionsangivelsen av fordonet är den visuella representationen verklighetstrogen och i realtid.

*
Tillgängligheten för de enskilda Audi connect-tjänsterna beror på modell och land. Kontakta din Audi Partner för mer information.
Se tillgänglighet för din modell

Kom igång med Audi connect

Vill du använda Audi connect-funktionerna? Här hittar du detaljerad information om hur du ställer in Audi connect.

1
Denna tjänst kräver köpt datavolym via en Audi Partner.
2
Google och Google-logotypen är registrerade varumärken för Google Inc.
3
Tillgänglig på utvalda språk. Beroende på landspecifik tillgänglighet.
4
Förutsättning: en mobiltelefon med Bluetooth-profil MAP (Message Access Profile). Information om kompatibla mobiltelefoner får du hos din Audi Partner eller på www.audi.com/bluetooth.
5
Den aktuella kompatibiliteten med iOS-/Android-operativsystemet hittar du i beskrivningen av myAudi-app i motsvarande App Store. Registrering krävs på my.audi.com.