Audi connect fjärrstyrningstjänster > Audi connect > Audi Sverige

Audi digital services

test

Audi connect fjärrstyrningstjänster

Ingår i Audi connect fjärrstyrningstjänster:

Fordonsstatus*
audi_connect1_0291-1_NEU_2_563x317.jpg
Med fjärråtkomst till fordonets status kan du hämta en mängd information om din Audi via myAudi-app i din smartphone. Information om laddningsstatus och räckvidd kan du få om du har en elbil (e-tron) eller laddhybrid (TFSI e).

Fjärrlåsning/-upplåsning²،*
563x317_Q8e_2022_4462.jpg
Med myAudi-app¹ kan du enkelt och bekvämt låsa och låsa upp din bil oavsett avstånd. Det spelar ingen roll om du befinner dig på ett kafé runt hörnet eller i en annan stad. Tack vare den säkra myAudi-registreringsprocessen och tilldelningen av en PIN-kod är din Audi skyddad mot obehörig åtkomst.

Fjärrstyrd klimatanläggning*
563x317_AA3_E_141016.jpg
Bekväm styrningen av klimatanläggningen via myAudi-app¹ gör det möjligt att den kan aktiveras utanför räckvidden jämfört med normala fjärrkontroller.

Parkeringsposition*
AA6_E_181001_563x317.jpg
Vi har alla varit där någon gång. Du hade bråttom när du parkerade och nu kommer du inte ihåg var du ställde bilen. Med Audi connects bilsökningstjänst Parkeringsposition kan du snabbt och enkelt lokalisera din parkerade bil genom att visa den på kartan i myAudi-app¹.

Stöldlarmsnotifiering³،*
stadt-parken_563x317.jpg
Audi connect-funktionen ”stöldlarmsnotifiering” informerar dig via myAudi-app när stöldlarmet (tillval) utlöses. Du kan också se orsaken till att larmet utlöstes (t.ex. rörelselarm) samt datum och klockslag.

*
Tillgängligheten för de enskilda Audi connect-tjänsterna beror på modell och land. Kontakta din Audi Partner för mer information.

Kontrollera tillgänglighet

Tillgängligheten som visas här avser alltid den senaste modellårgången som kan beställas. Kontakta din Audi Partner eller titta i instruktionsboken för information om äldre årsmodeller.

Se tillgänglighet för din modell
1
Den aktuella kompatibiliteten med iOS-/Android-operativsystemet hittar du i beskrivningen av myAudi-app i motsvarande App Store. Registrering krävs på my.audi.com.
2
Motorn kan inte startas utan bilnyckel.
3
Endast i kombination med stöldskyddslarmet (tillval), bara ifall push-meddelanden har tillåtits för att ta emot aviseringar.