A3 Sportback > A3 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 7,5–4,4 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 171–115 g/km

Nya Audi A3 Sportback

En gång i tiden skrev vi brev för hand, nu säger vi bara ”Alexa”. Förr i tiden gick vi iväg och hyrde DVD, nu har vi streaming i våra händer. I en värld som förändras allt snabbare behövs en följeslagare som håller samma tempo. Möt helt nya Audi A3 – med progressiv design, modern förarmiljö och mängder av Audi connect-tjänster*. Morgondagens bil är här idag.

Extraordinär exteriör

Nya Audi A3 Sportback i atollblå metallic med tillvalet edition one. Markerade hjulhus, ökad hjulbredd och en genomgående skulderlinje på sidan. Tillsammans med den nya, kraftfulla grillen med hexagonmönster är A3 Sportback sportigare än någonsin.

quattro och Audi drive select

Med tillvalen quattro fyrhjulsdrift, progressiv styrning och Audi drive select är Audi A3 Sportback utrustad för alla tänkbar väglag. Med Audi drive select kan du anpassa köregenskaperna för A3 Sportback så att den passar din stil, oavsett om du föredrar bekvämlighet, dynamik, automatik eller helt individuell. Efficiency-läget hjälper dig enkelt att spara bränsle.

Digitalisering på dina villkor

MMI-displayens alla funktioner kan enkelt användas via pekskärmen, även under körning. Tack vare tillvalsutrustning som Audi virtual cockpit plus och vindruteprojektion (head-up-display) visas viktig information direkt i förarens synfält. Tillvalet Bang & Olufsen 3D Premium Sound System ger en oöverträffad ljudupplevelse.

Leichtmetallräder im Audi A3 Sportback

Audins sportiga utseende kommer från de svarta aluminiumfälgarna med 5 V-ekrar och Acumen-design.

Även som laddhybrid

Uppgradera till en laddbar Audi med sportig körupplevelse med lägre klimatpåverkan. Välj en laddbar Audi med en stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass. För dig som kör kortare sträckor upp till 63 kilometer finns möjlighet till en helt elektrisk körupplevelse. Med en Audi laddhybrid har du förutsättningar för en flexibel körupplevelse med låga CO₂-utsläpp och lägre bränslekostnader.

Läs mer om A3 Sportback TFSI e
3F3F,V98_Pyramid_AU38x_A3_Sportback_004.jpg
Atoll blue metallic Atoll blue metallic
Glacier white metallic Glacier white metallic
Manhattan gray metallic Manhattan gray metallic
Python yellow metallic Python yellow metallic
Tango red metallic Tango red metallic
Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-ekrad flaggdesign Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-ekrad flaggdesign
Lättmetallfälgar i 5-Y-spoke design Lättmetallfälgar i 5-Y-spoke design
Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-Y-ekrad strukturdesign Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-Y-ekrad strukturdesign
Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-ekrad dubbelsidig kantdesign Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-ekrad dubbelsidig kantdesign
Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-ekrad trapetsdesign Lättmetallfälgar Audi Sport i 5-ekrad trapetsdesign
360-graders vy

Vid förarplatsen finns en 10,1-tums MMI touch-färgdisplay inbäddad i en högglansig svart yta. Sportsätet (tillval), fronten, den förarorienterade instrumentpanelen och den nya mittkonsolen med växelväljarhantering – på bilar med S tronic – medverkar till interiörens sportiga känsla.

Sportig och digitaliserad

Audi A3 präglas av sina sportiga linjer – ett intryck som framhävs ytterligare av den omisskännliga quattro-designen. Interiören är dynamisk och full av teknisk smartness, som MMI-pekskärmen, tillvalet Audi virtual cockpit och Audi connect*.

The interior of the Audi A3 Sportback
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.

Förvandla natt till dag

LED-strålkastarna i standardutrustningen säkerställer god sikt oavsett situation. Men tillvalet Matrix LED-strålkastare lyser upp vägen på ett extremt smart, effektivt och jämnt sätt. Som ett resultat kan risken att mötande eller framförvarande fordon bländas minskas rejält. Matrix LED-strålkastarna är dessutom lätta att känna igen tack vare den ikoniska Audi-ljussignaturen.

Framtiden ser ljus ut

I kupén erbjuder kontur- och miljöbelysningspaketet (tillval) 30 olika färger så att du kan skapa din egen individuella färgprofil. MMI-displayen är inbäddad i en högblank svart yta. Sportstolarna, fronten, den förarorienterade instrumentpanelen och den nya mittkonsolen med växelväljarhantering bidrar till interiörens sportiga känsla.

Skräddarsydda lösningar

Med extrautrustning från Audi Originaltillbehör kan du göra vardagen ännu enklare. En takbox ger till exempel extra förvaringsutrymme och det finns såklart olika färger och storlekar att välja på.