Serviceavtal > Serviceavtal & Försäkring > Audi Sverige
Audi servicetekniker monterar däck
serviceavtal

Fördelar med Audi Serviceavtal

  • Fast månadsbetalning - Låg fast månadsbetalning ger kontroll över servicekostnaderna för din Audi.
  • Alltid Audi Originaldelar - Din bil uppdateras alltid med den senaste programvaran och servas med Audi Originaldelar.
  • Audi Originalservice - Med Audi Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på din Audi.
serviceavtal

Allt på en faktura

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för din Audi. Kombinera Audi Serviceavtal med Audi Försäkring och märkesfinansiering för ett attraktivt helhetserbjudande - allt på en faktura och betalning per månad.

Kontakta din Audiåterförsäljare för prisuppgift för din Audi.

Mer om Audi Serviceavtal
Kampanjavtal
Information ovan och nedan gällande Audi Serviceavtal avser standardavtal. Avvikelser kan förekomma vid till exempel kampanjavtal. Kontakta din återförsäljare för mer information gällande villkor i eventuella kampanjavtal.
Två nivåer och omfattning - vad ingår?

Audi Serviceavtal - All service i enlighet med den serviceplan Audi utfärdat. Samtliga tilläggsarbeten vid planerade intervaller enligt serviceplan till exempel tändstift, bränslefilter, luftfilter och bromsvätska.


Audi Service- och underhållsavtal – Samma innehåll som Audi Serviceavtal men också följande när det är dags att byta: bromsklossar, bromsskivor, avgassystem, länkarmar, stötdämpare, fjädrar, drivaxeldamasker, drivknutar, kopplingslamell och tryckplatta, urkopplingslager, startbatteri, hjullager, och glödlampor (ej Xenon/LED).

Tillval – däck, däckskifte och däckförvaring, hämta/lämna service, lånebil vid verkstadsbesök, rekonditionering och tvätt.
Avdragsgill moms
Företag har möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal.
Förlängd MobilitetsGaranti
Vid varje utförd service förlängs Mobilitetsgarantin (gäller vid driftstopp som inte vållats av föraren och omfattar hjälp på plats, hyrbil eller övernattning på hotell). Det ger tillgång till ett rikstäckande servicenät i Sverige och även i Europa. Hjälpen finns alltid nära till hands.
Öka livslängden och andrahandsvärdet på din bil
Med Audi Serviceavtal repareras din Audi alltid med Audi Originaldelar. Du får garantier på originaldelarna och på utfört arbete. En Audi med fullständig verkstadshistorik och med Audi stämplat i serviceboken ökar andrahandsvärdet när det är dags att byta bil.
Följande omfattas inte av Audi Serviceavtal

>Fel eller skador som täcks av garantier, försäkringar eller motsvarande


> Fel eller skador på motor och växellåda, täcks normalt av kundens maskinskadeförsäkring, drivlineförsäkring eller aggregatskador

> Glas-, lack-, korrosions och karosskador

> Yttre åverkan på kaross och lack

> Reparationer av skador förorsakad av vårdslöshet, försummelse, vanvård, felaktigt handhavande eller överbelastning, brand, naturkatastrof eller trafikolycka

> Bärgningskostnader och startbogseringar

> Kostnader för självrisk i försäkringsärenden

> Stilleståndsersättning

> Drivmedel

> Fel eller skador som beror på att produkter monterats eller tillförts fordonet

> Hjulinställningar

All service utförs i enlighet med Audi Serviceplan. Eventuella tilläggsarbeten utöver Audi Serviceplan bekostas av kund.