Business Lease > Leasing > Audi Sverige
Audi SQ8 e-tron

Business Lease

billån

Fördelar med Business Lease

  • Företagsleasing med garanterat restvärde - ingen insats.
  • Serviceavtal, försäkring och företagskort.
  • Allt på en faktura och betalning per månad.
billån

Allt på en faktura

Vi erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för företag. Kombinera leasing av företagsbilen med Audi Försäkring, Audi Serviceavtal och ett kostnadsfritt företagskort för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad.

Video: Audi Business Lease - så funkar det
Mer om Business Lease
Audi Företagsleasing
Leasingavgiften bokförs som rörelsekostnad och halva momsen är avdragsgill. Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Med operationell leasing behöver du inte tänka på bilens restvärde. Efter avtalstidens slut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Audi Partner.
Audi Serviceavtal
Låg fast månadsbetalning ger enkel kontroll över servicekostnaderna.
Audi Försäkring
Upp till 25 % lägre pris när bilen finansieras med Audi Financial Services.
Företagskort
Vi erbjuder föraren ett Circle K Företagskort för att betala drivmedel för resor inom Sverige, Norge eller Danmark. Kortet gäller för bränsle, påfyllnadsolja (motorolja, växellådsolja och hydraulolja.), trafikprodukter (glykol, kylarvätska, spolarvätska och bränsletillsatser), parkering samt biltvätt. Ett kort laddat med konkurrenskraftig företagsrabatt som du får utan några tillkommande avgifter.
Fast eller rörlig ränta

Vi erbjuder rörlig ränta på leasingavtal upp till 60 månader och vår rörliga ränta baseras på VWFS basränta. Avläsning och förändring av räntan sker månadsvis, vilket innebär att du direkt får tillgodoräkna dig eventuella räntesänkningar (motsvarande gäller även vid höjning av räntan). Fast ränta sätts på leveransdagen och följer därefter leasingavtalet i upp till 60 månader.


Du betalar varje månad genom bank-, plus- eller autogiro. Autogiro kräver en separat autogiroanmälan ifylld av dig som kund.