Sportaktiviteter > Audi Experience > Audi Sverige

Sportaktiviteter

Att äga en Audi är inte bara att ha nycklarna till en bil. Det innebär också att man öppnat dörren till en gemenskap. Delta i golftävlingar, spela padelturneringar eller lev några dagar som våra alpina världsstjärnor i Åre med vårt koncept Live like a pro.

Live like a pro

Nu har du chansen att smaka på livet som alpint skidproffs! Live Like A Pro 2024 är din biljett in bakom elitidrottens kulisser. Här kommer du få tips av landslagets åkare och tränare hur du bäst tar portar och hanterar storslalombacken. Vi startar morgonen med uppvärmning för att sedan träna storslalom och få analyser och feedback på din skidåkning av experter.

Audi Live Like a Pro_1920x1080_alt_2.jpg
Förutom att du ska bli vassare på skidor vill vi även passa på att göra dig ännu bättre bakom ratten. Därför kommer du att få provköra våra bilar genom en utmanande parkourbana som verkligen sätter både bilen och dina kunskaper på prov. Vi vågar påstå att det här kommer bli din bästa dag i backen någonsin, men framför allt åker du härifrån med skidproffsens hemligheter och nyvunna kunskaper som andra bara kan drömma om.
Audi Live Like a Pro_1280x1720_alt_3.jpg

Exklusivt fjällboende

På centralt belägna Åregården bor vi bekvämt i egna rum med tillgång till hotellets alla faciliteter. Här samlas vi för gemensam frukost och middag, och genomför förberedelserna inför träningspassen.

Morgonskidåkning i Åre

Audi Morning ski Åre_1920x1080_alt_2.jpg
Under sportlovsveckorna 7-9 får du som kör en Audi chans att teckna upp dig på morgonskidåkning som leds av personal från Ski Team Sweden och/eller Audi. De som får en av de 10 åtråvärda platserna samlas i VM 6:an en timme innan liftarna öppnar. Vi tar oss upp i backen antingen med Gondol eller sittlift och får njuta av att vara nästan helt ensamma i systemet innan liftarna öppnar för allmänheten. En exklusiv upplevelse och träningsvärk i benen utlovas.
a6avant_1920x1080_mobil.jpg
Program för dagen:
07.48 Samling vid VM8:an
08.00 Skidåkning med representant från Ski Team Sweden Alpine
09.17 Frukost på La Gondola
10.00 Tack till alla deltagare!

Audi quattro Cup

Audi quattro Cup är världens största golftävling för amatörer. Turneringen lockar 70 000 deltagare från hela världen, som har chansen att ta sig vidare till den storslagna internationella finalen. Vilken berömd golfbana som får stå värd för det avgörande spelet om nästa cuptiteln avgörs från år till år i samband med inledandet av de lokala tävlingarna.

Audi quattro Cup_1280x1720_alt_2.jpg

Tävla med en partner

Sedan starten 1991 har evenemanget fortsatt att växa och i Sverige utgörs den nationella turneringen av 32 deltävlingar. Tävlingen är öppen för lag bestående av två amatörspelare födda 2004 eller tidigare.
Audi quattro Cup_1920x1080_alt_3.jpg

Upplev Sverigefinalen

Passa på att upptäcka de vackra omgivningarna på den svenska ort som arrangerar finalen. För dig som vill heja fram vinnarna erbjuder vi hotell med frukost och trerättersmiddag till ett förmånligt pris.
Läs mer

Femme Open

Audi är stolt huvudsponsor till Femme Open – Sveriges största padeltävling för kvinnor. Men Femme Open är inte bara ett roligt sportevenemang utan även ett nätverk inom hälsa och livsstil som engagerar alltifrån influencers och padelentusiaster till helt ”vanliga” tjejer. Håll utkik efter en turnering nära dig.

9F8A0198_1920_1080.jpg

Spela på din nivå

Alla kvinnor kan delta i Femme Open. Varje turnering är indelad i fyra olika nivåer, från nybörjare till proffs, för att aktivera ett så stort antal deltagare som möjligt med olika bakgrund och erfarenhet.
9F8A0085_1920_1080.jpg

Välförtjänt egentid

Visionen bakom padelturneringen är att ge kvinnor välförtjänt tid för sig själva. Tillsammans kommer Audi och Femme Open att bjuda på en oförglömlig dag full av padelspel och härliga belöningar.
9F8A0539_1920_1080.jpg

Njut av mat och dryck

Femme Open handlar om att ha kul, både på och utanför padelbanan. Under tävlingen kan deltagarna förvänta sig god mat och dryck, generösa goodiebags och fantastiska priser. Det vill du inte missa!