Sportaktiviteter > Audi Experience > Audi Sverige

Audi quattro Cup

Audi quattro Cup är världens största golftävling för amatörer. Turneringen lockar 70 000 deltagare från hela världen, som har chansen att ta sig vidare till den storslagna internationella finalen. Vilken berömd golfbana som får stå värd för det avgörande spelet om nästa cuptiteln avgörs från år till år i samband med inledandet av de lokala tävlingarna.

Audi quattro Cup_1280x1720_alt_2.jpg

Tävla med en partner

Sedan starten 1991 har evenemanget fortsatt att växa och i Sverige utgörs den nationella turneringen av 32 deltävlingar. Tävlingen är öppen för lag bestående av två amatörspelare födda 2004 eller tidigare.
Audi quattro Cup_1920x1080_alt_3.jpg

Upplev Sverigefinalen

Passa på att upptäcka de vackra omgivningarna på den svenska ort som arrangerar finalen. För dig som vill heja fram vinnarna erbjuder vi hotell med frukost och trerättersmiddag till ett förmånligt pris.
Läs mer

Femme Open

Audi är stolt huvudsponsor till Femme Open – Sveriges största padeltävling för kvinnor. Men Femme Open är inte bara ett roligt sportevenemang utan även ett nätverk inom hälsa och livsstil som engagerar alltifrån influencers och padelentusiaster till helt ”vanliga” tjejer. Håll utkik efter en turnering nära dig.

9F8A0198_1920_1080.jpg

Spela på din nivå

Alla kvinnor kan delta i Femme Open. Varje turnering är indelad i fyra olika nivåer, från nybörjare till proffs, för att aktivera ett så stort antal deltagare som möjligt med olika bakgrund och erfarenhet.
9F8A0085_1920_1080.jpg

Välförtjänt egentid

Visionen bakom padelturneringen är att ge kvinnor välförtjänt tid för sig själva. Tillsammans kommer Audi och Femme Open att bjuda på en oförglömlig dag full av padelspel och härliga belöningar.
9F8A0539_1920_1080.jpg

Njut av mat och dryck

Femme Open handlar om att ha kul, både på och utanför padelbanan. Under tävlingen kan deltagarna förvänta sig god mat och dryck, generösa goodiebags och fantastiska priser. Det vill du inte missa!

Live like a pro

Upplev en värld som normalt bara är tillgänglig för alpina landslagsåkare. Under 4 intensiva dagar i Åre, varav drygt 2 dygn i landslagets regi, erbjuder vi dig att testa dina gränser som skidåkare tillsammans med Ski Team Sweden Alpine. Ta chansen att utvecklas som skidåkare, både i och utanför backen.

Audi Live Like a Pro_1920x1080_alt_2.jpg

Storslalom i Tottbacken

Dag ett ligger fokus på storslalom. Vi har tillgång till egna avspärrade banområden i Tottbacken med landslagstränare på plats. Deltagarna får individuell coachning och all åkning filmas för analys.
Audi Live Like a Pro_1280x1720_alt_3.jpg

Exklusivt fjällboende

På centralt belägna Åregården bor vi bekvämt i egna rum med tillgång till hotellets alla faciliteter. Här samlas vi för gemensam frukost och middag, och genomför förberedelserna inför träningspassen.
Audi Live Like a Pro_1920x1080_alt_4.jpg

Vässa slalomtekniken

Utvecklingen fortsätter och dag två är det slalom som gäller. Nu kommer erfarenheterna från första dagen väl till pass eftersom position, sväng och porttagning blir avgörande för farten i banan.

Allt detta ingår

• Boende på anrika Åregården 8-12 mars
• Middag onsdag kväll och frukost, lunch och middag torsdag - fredag.
• Skidor: Storslalomskidor för torsdag samt slalomskidor för fredag
• Landslagsskidkläder som du får behålla
• Skidhjälm som du får behålla
• Fartdräkt
• Två intensiva träningsdagar på elitnivå
• Coachning av landslagets tränare
• Inträde till World Cup-tävling fredag 10 mars samt lördag 11 mars

Platserna är fyllda för 2023, håll utkik för framtida upplevelser.


Morgonskidåkning i Åre

Audi Morning ski Åre_1920x1080_alt_2.jpg
Under sportlovsveckorna 7-9 får du som kör en Audi chans att teckna upp dig på morgonskidåkning som leds av personal från Ski Team Sweden och/eller Audi. De som får en av de 10 åtråvärda platserna samlas i VM 6:an en timme innan liftarna öppnar. Vi tar oss upp i backen antingen med Gondol eller sittlift och får njuta av att vara nästan helt ensamma i systemet innan liftarna öppnar för allmänheten. En exklusiv upplevelse och träningsvärk i benen utlovas.
a6avant_1920x1080_mobil.jpg
Program för dagen:
07.48 Samling vid VM8:an
08.00 Skidåkning med representant från Ski Team Sweden Alpine
09.17 Frukost på La Gondola
10.00 Tack till alla deltagare!