Körupplevelser > Audi Experience > Audi Sverige

Körupplevelser

Motorsport och racing är en del av Audi. Det märks i våra bilar och vi vill att du ska ha möjligheten att uppleva våra mest dynamiska modeller där de hör hemma. På gränsen.

Audi Parkour Åre

Undersök hur mycket du faktiskt klarar av om du bara får lite hjälp av quattro-tekniken – Audis ikoniska fyrhjulsdrift. Under Audi Parkour i Åre kan du testa att navigera över uppbyggda hinder och känna på hur det är att manövrera våra kraftfulla elbilar bortom vanliga asfalterade vägar.

Audi Parkour_1920x1080_alt_2.jpg

Kör i 35-graders lutning

Längs en 180 meter lång bana i trä väntar bland annat en vippbräda och en sicksack-sektion. Eller vad sägs om en våghalsig utmaning där du från förarsätet får uppleva hela 35-graders sidolutning?
testdrive-parkour_637x718_1920_1080.jpg

Offroadbana i Åre by

Från vecka 7 till 10 håller vi till på Draklanda, det stora fältet i centrala Åre som sommartid används som landningsplats för skärmflygare. Nu förvandlar vi området till en vintrig offroadbana.
Audi Parkour_1920x1080.jpg

En elektrisk upplevelse

Deltagarna har chansen att provköra nya eldrivna Audi e-tron SUV och Audi e-tron Sportback genom den rafflande parkourbanan. Dessutom finns det möjlighet att köra Audi e-tron på allmän väg.

Transport

För att du enkelt ska kunna ta dig till och från Parkour-banan erbjuder vi kostnadsfri transport via vår Shuttle-service. När du bokar din tid för körning i Parkour-banan genom vår online-bokning kan du samtidigt boka upphämtning med vår Parkour Shuttle Bus. Hållplats för upphämtning är utanför Åregården, vid torget. (Upphämtning vid Åregården kommer ske 15 minuter innan din bokade körtid).

Audi Ice Experience

Föreställ dig ett vidsträckt vinterlandskap med en frusen sjö, omkring 200 kilometer norr om norra polcirkeln. Och ett virvlande moln av snörök när bilen drar fram över isen.

Video Audi Ice Experience
1920x1080_ade_w2022_rs4_04_neu.jpg

En körupplevelse utöver det vanliga

Nu erbjuder vi dig som Audiförare chansen att följa med till finska Muonio och testa Audi ice driving. Bakom ratten på en Audi RS 4 Avant kommer du garanterat att känna sann körglädje. Vårt team med professionella förare finns på plats för att guida dig genom kurvorna på de upp till sju kilometer långa banorna. Passa på att vässa din körteknik och njut av den storslagna naturen.
1920x1080_ADE_Finnland_Image_19.jpg

Audi RS 4 Avant

Träningssessionerna i Audi Ice Experience innehåller:
- Inbromsning i kurvor
- Kurvkombinationer
- Kurvteknik
- Olika banor
- Flera speciella delmoment
1920x1080_ade_w2022_rs4_01_neu.jpg

Pris

I priset ingår övernattning i svit på fyrstjärnigt hotell, frukostbuffé, trerätters lunch och middag, ett urval av exklusiva drycker, snöskotertur i de hänförande vackra omgivningarna, samt flyg från Stockholm Arlanda.

4 dagar/2,5 träningsdagar: 48 000 kr exkl moms (49 281,60 inkl moms)

INSTÄLLD

Vi rekommenderar liknande körupplevelse via Audi AG
Läs mer (ENG)

Audi Driving Experience

Sugen på en adrenalinkick? Audi Driving Experience är ett helt unikt tillfälle där Audi-fantaster får chansen att uppleva våra kraftfulla bilar på nära håll, under vägledning av professionella förare. Vi garanterar en riktigt fartfylld och lärorik upplevelse tillsammans med våra instruktörer.

Audi Driving Experience_1920x1080_alt_2.jpg

Det bästa av två världar

På Audi Sports högkvarter i Neuburg an der Donau ligger racingbanan där deltagarna har möjlighet att utforska både avancerad elkraft och sofistikerad motorteknik. Ta plats i förarsätet och visa vad du går för!

När vi inte övar kurvtagningsteknik och strävar efter det perfekta varvet njuter vi förstås av god mat och en hotellvistelse utöver det vanliga. Erbjudandet är tillgängligt för Audi-kunder och antalet platser är begränsade.
Audi Driving Experience_1280x1720_alt_4.jpg

Besök Audifabriken

Under resan tar vi tillfället i akt att besöka fabriken i Ingolstadt där Audi har tillverkat bilar i över 70 år. Vi får en guidad tur genom anläggningen, som steg för steg förbereds för framtidens modeller.