Körupplevelser > Audi Experience > Audi Sverige

Körupplevelser

Motorsport och racing är en del av Audi. Det märks i våra bilar och vi vill att du ska ha möjligheten att uppleva våra mest dynamiska modeller där de hör hemma. På gränsen.

Audi Parkour Åre

Undersök hur mycket du faktiskt klarar av om du bara får lite hjälp av quattro-tekniken – Audis ikoniska fyrhjulsdrift. Under Audi Parkour i Åre kan du testa att navigera över uppbyggda hinder och känna på hur det är att manövrera våra kraftfulla elbilar bortom vanliga asfalterade vägar.

Audi_Parkour_Collection_Ads__1920x1080_1.jpg

Kör i 35-graders lutning

Längs en 180 meter lång bana i trä väntar bland annat en vippbräda och en sicksack-sektion. Eller vad sägs om en våghalsig utmaning där du från förarsätet får uppleva hela 35-graders sidolutning?
Audi_Parkour_Collection_Ads__1920x1080_2.jpg

Offroadbana i Åre by

Från 12 februari till 10 mars håller vi till på Draklanda, det stora fältet i centrala Åre som sommartid används som landningsplats för skärmflygare. Nu förvandlar vi området till en vintrig offroadbana.
Audi_Parkour_Collection_Ads__1920x1080_3.jpg

En elektrisk upplevelse

Deltagarna har chansen att provköra eldrivna Audi Q8 e-tron genom den rafflande parkourbanan. Dessutom finns det möjlighet att köra Audi Q8 e-tron på allmän väg.

Transport

För att du enkelt ska kunna ta dig till och från Parkour-banan erbjuder vi kostnadsfri transport via vår Shuttle-service. När du bokar din tid för körning i Parkour-banan genom vår online-bokning kan du samtidigt boka upphämtning med vår Parkour Shuttle Bus. Hållplats för upphämtning är utanför Åregården, vid torget. (Upphämtning vid Åregården kommer ske 15 minuter innan din bokade körtid).

Audi Driving Experience

Sugen på en adrenalinkick? Audi Driving Experience är ett helt unikt tillfälle där Audi-fantaster får chansen att uppleva våra kraftfulla bilar på nära håll, under vägledning av professionella förare. Vi garanterar en riktigt fartfylld och lärorik upplevelse tillsammans med våra instruktörer.

Audi Driving Experience_1920x1080_alt_2.jpg

Varierande upplevelser

Vi erbjuder ett brett utbud av resor på platser över hela Europa. Vinterupplevelser i Finland, bankörning i Belgien eller bilkörning längs slingrade berg och dalgångar i Alperna. På Audi Sports högkvarter i Neuburg an der Donau ligger racingbanan där deltagarna har möjlighet att utforska både avancerad elkraft och sofistikerad motorteknik. Ta plats i förarsätet och visa vad du går för!
Audi_Is_1920x1080.png

Audi Driving Experience i Åre

Läs mer

Audi Factory Tour

Upplevt hjärtat av Audi vid fabriken i Ingolstadt. Här finns möjlighet att besöka Audi museum samt ta en guidad tur genom fabriken.

563x317_werkbesichtigung_AFI_AFN.jpg

Audi Fabriksbesök Ingolstadt

Vi är mycket glada över att återigen välkomna grupper och individer till våra guidade turer i vår fabrik i Ingolstadt. Turerna sker på regelbunden basis från måndag till fredag. Information om de aktuella biljettyperna finns i vår online-bokningsportal.
Läs mer och boka (eng)
563x317__audi_AFI_art_0051.gif

Audi museum

Bakom sin helglasade fasad visas historien om Audi. Med hjälp av modern presentationsteknik visar de många utställningarna dig igenom varumärkets historia och ger det förflutna nytt liv. Här visas bilindustrins snabba tekniska utveckling under det senaste århundradet. Ett besök är inte bara en promenad genom hela bilens historia, utan också en fascinerande tillbakablick på 1900-talet med dess revolutionära utveckling.
Läs mer och boka (eng)