SQ8 SUV > Q8 > Audi Sverige
Front and side view Audi SQ8 SUV

Nya SQ8 SUV

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 291–278 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,8–12,3 l/100 km

Effekt upp till

507

hk

(373 kW)

Acceleration (0–100 km/h)

4,1

s

Vridmoment

770

Nm

Top View Audi SQ8 SUV

Prestanda och personlighet

Med överlägsen drivkraft och progressiv coupédesign kombinerar Audi SQ8 SUV känslan av en sportbil med rymligheten hos en SUV.

Kraftfull prestanda

Sportig körning och hög komfort är ingen motsägelse för Audi SQ8 SUV. Med innovativ fjädringsteknik, quattro-drivning och den kraftfulla V8 TFSI-motorn erbjuder den både dynamik och stabilitet på vägarna.

Effektfull look

Waitomoblå metallic* och panoramasoltak i glas* – Audi SQ8 SUV gillar att imponera. Ytterbackspeglar i aluminiumlook och röda bromsok¹ är detaljer som ger en exklusiv utstrålning.

Progressivitet blir till ljus

Med HD matrix LED-strålkastare¹ och digitala OLED-bakljus* kan du välja mellan fyra ljussignaturpar. Bakljusen är utrustade med närhetsdetektering* och när bilen är stillatående aktiveras alla OLED-segment om det närmar sig en bil bakifrån.

Ett lysande val. Välj vad du vill utstråla genom att välja ett av fyra olika ljussignaturpar i MMI för HD matrix LED-strålkastarna* och de digitala OLED-bakljusen*.

OBS: Videon visar Audi Q8 SUV.

Fördela utrymmet flexibelt

Det skjutbara tredelade baksätet plus* gör att du kan skapa så stort utrymme du behöver. Du kan också fälla ner det helt för att maximera bagageutrymmeskapaciteten på 1 755 liter.

Audi Application Store i din Audi*

Du kan använda flera populära appar, exempelvis Spotify eller Youtube, direkt genom MMI-systemet i din Audi – utan att gå omvägen via din smartphone.

Audi Application StoreAudi Application Store

OBS: bilden visar Audi Q8 SUV.

Functions on demand

Functions on Demand. Med Functions on Demand erbjuder Audi ännu större flexibilitet vid val av utrustning. Massor av funktioner kan bokas efter behov. Med myAudi-app* kan du snabbt och intuitivt välja bland de olika funktionerna.

Bilden visar Audi Q6 e-tron.

Personlig och inspirerande

Med Tema-funktionen i myAudi-app*, * kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen* i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Themes light in the Audi MMIThemes light in the Audi MMI

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Mer omisskännlig. Med Audi exclusive*

Gör din Audi SQ8 SUV inspirerande unik – lika omisskännlig som du – med Audi exclusive. Med utvalda inlägg, färgat läder och specialanpassad lack i många olika kulörer. Exakt som du vill ha den.

Audi exclusive Audi SQ8 SUV

Sätt din personliga prägel. Många söker det exceptionella. Du definierar det själv. Ge din Audi SQ8 SUV ännu mer personlighet – t.ex. med den personanpassade lacken, Audi exclusive* i Javagrön metallic och 23-tums Audi Sport-lättmetallfälgar* i flerekrad S-design svart metallic med glanssvarvad finish*.

Nästa steg