SQ8 > Q8 > Audi Sverige
Audi SQ8 TDI

Audi SQ8

Bränsleförbrukning, blandad körning*: 12,9–12,5 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 293–285 g/km

Sportbil, coupé och SUV.
Audi SQ8.

En progressiv design, kraftfulla motorer, permanent quattro-fyrhjulsdrift och hög komfort för alla passagerare – i Audi SQ8 får du uppleva en kombination av en dynamisk coupé i full storlek, en emotionell sportbil och en rymlig SUV. För att avrunda paketet ingår ett omfattande utbud av infotainmenterbjudanden som standard.

Dynamisk körupplevelse

Innovativa fjädringstekniker ger Audi SQ8 en stabil och sportig hållning på vägen samtidigt som körkomforten förbättras. Den elektroniska sportluftfjädringen reglerar automatiskt bilens körhöjd. Fyrhjulsstyrningen ger enklare manövrering och sportigare hantering. Välj till keramiska bromsar för ännu bättre inbromsning med lång livslängd och lätt vikt.

Side view Audi SQ8

Sportig design

En mängd S-specifika element vittnar om Audi SQ8:s sportiga exteriör. Den kraftfulla fronten karakteriseras av S-stötfångaren i full lackfinish. I den åttkantiga Singleframe-grillen drar de vertikala dubbla spjälorna till sig blickar och de progressivt formade sidoluftintagen är lackerade i matt titansvart. Bilens sidovy betonar verkligen den dynamiska, coupéliknande silhuetten. De S-specifika sidotrösklarna och 21-tumsfälgarna är ytterligare sportiga detaljer på Audi SQ8. Du kan även uppgradera till 23-tumsfälgar och rödlackerade bromsok. Bilens bakparti domineras av ett horisontellt designspråk med en genomgående ljuslist, S-specifik diffusor och fyra avgasrör.

Rymlig, elegant, sportig

Förutom gott om utrymme för alla passagerare erbjuder Audi SQ8 en elegant interiör med sportiga detaljer: njut av sportsäten med S-prägling och kontrasterande sömmar. Eller satsa på tillvalet sportsäten plus med integrerade nackstöd och upphöjda dynor samt klimatkontroll och massagefunktion. Pedaler och fotstöd i rostfritt stål ingår i standardutrustningen, precis som den 3-ekrade läderratten med multifunction plus. Tillvalet omgivningsbelysningspaket plus skapar en atmosfärisk upplevelse. Tack vare sina imponerande mått erbjuder Audi SQ8 även en generös bagagekapacitet. Dessutom finns det praktiska lastnings- och urlastningsfunktioner för att underlätta din vardag, till exempel baksäte plus och skensystemet med lastsäkring.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.