Audi RS Q8 > Q8 > Audi Sverige

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 277–276 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,1 l/100 km

Effekt

600

hk

(441 kW)

Acceleration (0–100 km/h)

3,8

sekunder

Vridmoment, max.

800

Nm

Sidovy på RS Q8 med en man i profil

Motsatsen till diskret

Audi Sports mest kraftfulla SUV-coupé: Audi RS Q8.

Elektrifiering med mildhybrid

Med mildhybridteknik till förbränningsmotorn ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Intelligent körning

Audi RS Q8 ger dig quattro permanent fyrhjulsdrift med sportdifferential som tillval, vilken fördelar kraften mellan varje hjul. Den adaptiva luftfjädringen med karakteristisk RS-inställning och fyrhjulsstyrning, ger direkt återkoppling och utmärkt stabilitet.

Audi RS Q8 bakifrån

Spänning bara ett knapptryck bort. V8 TFSI-motor på 4,0 liter har en uteffekt på 600 hästkrafter (441 kW) och ett maximalt vridmoment på 800 Nm. I kraftfull kombination med quattro® permanent fyrhjulsdrift och en 8-växlad automatisk tiptronic-växellåda är körglädjen säkrad.

Dynamisk från alla vinklar

Prestandan visualiseras hos Audi RS Q8 av exteriörens RS-specifika element; som blanksvart diffusorinsats med horisontellt stag i kolfiber, ovala avgasrör och takkantsspoiler med svart optikpaket som tillval. RS-tröskeln har samma färg som karossen och framhäver kraften hos Audi RS Q8 ytterligare.

Se. Känn. Upplev.

Audi RS Q8 är utrustad med den senaste digitala tekniken som gör varje resa till en upplevelse. De RS-specifika displayerna i Audi virtual cockpit ger dig information om vridmoment, prestanda, acceleration, varvtider och g-krafter.

Interior of the RS Q8

Personlig och inspirerande

Med Tema-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Smartphone view with a FoD display

Functions on demand. Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet vid val av utrustning. Via myAudi-app kan ytterligare funktioner läggas till när som helst, intuitivt och snabbt.

Bilden visar Audi Q6 e-tron.

Prestanda möter funktion

Audi RS Q8 står för mångsidighet och möjligheter. Utöver sin imponerande prestanda erbjuder bilen också utmärkt användbarhet i vardagen. Med nedfällda säten frigörs ett lagringsutrymme på upp till 1 755 liter. Det tresitsiga baksätet kan enkelt flyttas framåt eller bakåt.

RS Q8 bakifrån

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 277–276 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,1 l/100 km

Designa något unikt med Audi exclusive*

Kombinera fritt med flera olika alternativ och upplev möjligheterna med Audi exclusive*. För att få en än mer interaktiv upplevelse – klicka på 3D-knappen och se ändringarna i 3D-vy.

Audi RS Q8

Förbrukning, blandad körning*: 12,1 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning*: 277–276 g/km

Baskulör interiört - ändra
Sekundärkulör interiört - ändra
Kontrastsömmar - ändra
Exteriörlack - ändra
Side view of the RS Q8 Audi exclusive

Audi exclusive* exteriört. Sätt din egen unika touch på din Audi RS Q8 med Audi exclusive*. Utforska det stora utbudet av inlägg, läder, lacker och välj precis det du vill ha. Till exempel med denna speciallacken i Samoa orange metallic.