Audi Q7 > Q7 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 11,2–7,8 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 255–205 g/km

Mångsidig förstklassig SUV.
Audi Q7.

Senaste teknologin för Infotainment och förarassistanssystem, en övertygande körupplevelse tack vare quattro-fyrhjulsdrift och intelligenta lösningar för stötdämpning, en kraftfull design och gott om utrymme för upp till sju personer – det är Audi Q7

Redo för den digitala framtiden

På den högupplösta 12,3-tumsskärmen visar den helt digitala Audi virtual cockpit plus fordonsinformation, inklusive bilens hastighet och motorvarvtal. Utöver den vanliga instrumentvisningen finns också alternativen "dynamic" och "sport". Ytterligare funktioner kan styras via MMI navigation plus med MMI touch som finns som tillval.

MMI Navigation plus with MMI touch in the Audi Q7
Mer om MMI-systemet

Kördynamik

quattro fyrhjulsdrift som standard säkerställer sportig hantering. Med det dynamiska hanteringssystemet Audi drive select, som också är standard, kan du aktivt påverka bilens egenskaper, inklusive den tillvalbara sportfjädringen som reglerar bilens höjd. I Audi Q7 reduceras krängningar åt sidan av tillvalet krängningsstabilisering och tillvalet fyrhjulsdrift fyrhjulsstyrning möjliggör enklare manövrering och sportigare hantering. Alla motorer levereras med mildhybridteknik som standard. Detta säkerställer ekonomisk körning och resulterar i minskad förbrukning.

Rear view Audi Q7

Även som laddhybrid

Uppgradera till en laddbar Audi med sportig körupplevelse med lägre klimatpåverkan. Välj en laddbar Audi med en stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass. För dig som kör kortare sträckor upp till 47 kilometer finns möjlighet till en helt elektrisk körupplevelse. Med en Audi laddhybrid har du förutsättningar för en flexibel körupplevelse med låga CO₂-utsläpp och lägre bränslekostnader.

Läs mer om Q7 TFSI e
360-graders vy
Audi Q7 headlights with HD Matrix LED technology

Klart upplyst

Audi Q7 har strålkastare med LED-teknik som standard. Du har även möjlighet att beställa strålkastare med HD Matrix LED-teknik och Audi-laserljus. Konturerna och ljussignaturen hos dessa funktioner framhäver Audi Q7:s bredd. De kännetecknas tekniskt av aktiv ljusfördelning. Med sin imponerande räckvidd kompletterar Audi-laserljusen LED-helljuset i högre hastigheter.

Flexibel transport

Audi Originaltillbehör* är din källa till tillvalsfunktioner som gör vardagen enklare. Till exempel skid- och takboxen. Den kan låsas, är lätt att lastas från båda sidor och har mer än 400 liter extra förvaringsutrymme beroende på utformning.

Audi Q7 Ski and luggage box from Audi Genuine Accessories
Ladda ner alla
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-q7-exterior-AQ7_191009_1.jpg
1920x1080-audi-q7-exterior-AQ7_191009_1.jpg
  • Med en total längd på över fem meter ser Audi Q7 imponerande ut.

  • Den stora Audi single frame-grillen i octagon design är det mest utmärkande draget på Audi Q7:s frontparti.

  • På bakpartiet förbinds de två platta bakljusen med varandra av en genomgående kromlinje.

  • En designhöjdpunkt som finns som tillval är svart optikpaketet, som lägger till sportiga detaljer på till exempel kylargrillen och luftintagen på sidorna.

  • Ge dina designdrömmar fritt spelrum. Denna Audi Q7 är lackad i barrique brown och har 22-tums Audi Sport lättmetallfälgar i 5-armad trapetsoid-design².

  • Ljusteknikpaketet som finns som tillval innehåller HD-Matrix-LED-strålkastare med Audi laserljus och LED-bakljus.

  • De valnara instegsljusen har en speciell logotypprojicering.

  • Interiören i Audi Q7 är en blandning av komfort och digital teknik.

  • Audi Q7 kan konfigureras för att rymma upp till sju personer.

  • Det förstklassiga infotainmentsystemet MMI navigation plus med MMI touch response finns som tillval för Audi Q7.

Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.