Audi Q7 > Q7 > Audi Sverige

Gott om plats. God komfort. Audi Q7.

Denna stora SUV ger ett nytt uttryck åt de karaktäristiska dragen hos Audi och Q-serien. Den flexibelt formade Singleframe-grillen med solid inramning är det karaktäristiska elementet hos fronten. I LED-strålkastarna bildar varselljusen en anslående dubbel pil. Markerade hjulhuslinjer och skulderlinjer framhäver hjulen och bakluckan omsluter D-stolparna.

Ladda ner alla
00:00 | 00:00
 • Kraftfull och dynamisk – det är Audi Q7.

 • Audi Q7 är avslappnad på motorvägen och smidig på slingrande landsvägar.

 • Audi Q7 är försedd med extra lampor i den bakre stötfångaren. I stötfångarens nedre del finns avgassystemets två stora, rektangulära utloppsrör.

 • Det centrala elementet i fronten på Audi Q7 är den slående Singleframe-grillen med 3D-linjer.

 • Audi Q7 är försedd med extra lampor i den bakre stötfångaren. I stötfångarens nedre del finns avgassystemets två stora, rektangulära utloppsrör.

 • Invändigt ger Audi Q7 en känsla av rymd, generositet och kultiverad elegans.

 • God komfort i andra sätesraden: lutningen för ryggstöden – delade med förhållande 35:30:35 – kan ställas in i 16 steg.

 • I Audi Q7 med två sätesrader är bagageutrymmets volym högst 2 075 l.

 • Förarorienterad: Audi virtual cockpit med 12,3-tums display med hög upplösning kan beställas.

 • Tillvalet Bang & Olufsen Advanced Sound System ger en enastående ljudupplevelse.

 • Alla material har valts ut och bearbetats med största omsorg.

 • Audi Q7 har ett stort och mycket variabelt bagageutrymme.

Övertygar oavsett terräng.

Trots det imponerande formatet och den generösa interiören är körupplevelsen nästan som en sportig limousin. Den utmärkta körkomforten säkerställs bland annat av den exakta elektromekaniska styrningen och den lägre vikten på både fram- och bakaxeln. Audi Q7 är avslappnad på motorvägen och smidig på slingrande landsvägar, och med tillvalet fyrhjulsstyrning är den extremt smidig att manöverera i trånga utrymmen. Tillsammans med quattro-drivlinan, snabb tiptronic-växellåda och låg totalvikt blir körningen stabil även utanför vägen. Den adaptiva luftfjädringen gör att markfrigång och dämpning för varje axel anpassas efter fordonets last, vilket ger märkbara dynamiska fördelar i körningen. Med stöd av Audi drive select kan föraren anpassa chassisystemen och körningen hela vägen mellan sportig och komfort.

driving dynamics

Elegant och luxuös

Invändigt ger Audi Q7 en känsla av rymd, generositet och kultiverad elegans. Den tydliga arkitekturen och det logiska reglagekonceptet samverkar perfekt – alla omkopplare och reglage är idealiskt placerade. Interiörens färger och material är omsorgsfullt koordinerade. För ännu bättre komfort under körning finns som tillval individuella komfortsäten med massagefunktion. Läderklädseln är perforerad och förarsätet och passagerarsätet fram kan kylas eller värmas med en knapptryckning. Tillvalet miljöbelysning innefattar belysta trösklar och konturbelysning av mittkonsolen och ger en behaglig atmosfär när det är mörkt. Den behagliga rumskänslan förstärks ytterligare av den mycket låga ljudnivån.

ambient light

Innovativ och intuitiv

Reglagekonceptet för Audi Q7 innefattar många högteknologiska komponenter: MMI all-in-touch manöverpanel gör manövreringen intuitivt enkel. Tillvalet Audi virtual Cockpit, ett helt digitalt kombinationsinstrument med 12,3-tums display med hög upplösning, kan ställas in efter dina personliga önskemål på nolltid – exempelvis med klassisk indikering av hastighet och motorvarvtal på stora, runda visartavlor, eller som progressiv storskärmsvisning av navigations-, radio- och medieinformation. Head-up-displayen, som visar de viktigaste indikeringarna, tillsammans med information från assistanssystem och navigation, på vindrutan i förarens synfält, ger bättre körkomfort. Värmekameran i systemet för mörkerkörningsassistans ger säkrare mörkerkörning – den markerar detekterade människor och större djur direkt i Audi virtual cockpit och i head-up-displayen. En behaglig underhållningsupplevelse ges av tillvalet Bang & Olufsen Sound System med 3D-ljud.

operating concept
Mer utrymme

2075

liter

bruttovolym

890

liter

bagageutrymmesvolym

18

stegs

inställning av baksäte

Mycket variabel: bagageutrymmet

Audi Q7 har ett stort och mycket variabelt bagageutrymme. När samtliga sju säten är upptagna är bagageutrymmets volym 295 liter. I den femsitsiga versionen är volymen upp till 890 liter och med andra sätesradens ryggstöd nedfällda kan volymen bli maximalt 2 075 liter. Eldriven baklucka är standard och som tillval finns geststyrning i kombination med komfortnyckel, vilket gör det enkelt att öppna och stänga bakluckan. Audi Q7 är en idealisk följeslagare på fritidsutflykter och har tillräckligt utrymme för hela familjen med bagage, tack vare det flexibla utrymmeskonceptet. För optimal förvaring finns väskkrokar, lastöglor, insynsskydd och lastnät redan i basversionen. Dessutom finns ett elektrisk insynsskydd med stötfångarskydd av rostfritt stål, vändbar matta samt ett skensystem med utdragbar stång, fästrem och flyttbara öglor, för ytterligare komfort och flexibilitet.

luggage compartment

Grafiskt anslående: strålkastarna

LED-strålkastarna och de dynamiska körriktningsvisarna bak gör ljusteknologin till ett visuellt varumärke. Strålkastarna Audi Matrix LED, som finns som tillval, ger stark och homogen belysning av vägen – mötande och framförvarande fordon detekteras inom systemets gränser och maskeras på sådant sätt att områden mellan och invid dem blir nästan fullständigt upplysta. Aktiv och dynamisk ljusfördelning uppnås vid både halv- och helljus utan mekaniska komponenter, helt enkelt genom att enskilda ljussegment tänds eller släcks. Detta ger inte bara bättre belysning av vägen, utan skapar också bättre säkerhet och komfort.

light

Suverän och mångsidig

Antingen det är fråga om en bekväm affärsresa eller en avkopplande familjeutflykt – med Audi Q7 har du alltid en idealisk följeslagare. Oavsett hur du kombinerar det stora urvalet av utrustning och tillval möter elegant känsla utsökt bearbetad premiumkvalitet – för ännu större individualitet och bättre komfort.

Audi Q7 2019