Q7 SUV > Q7 > Audi Sverige

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 218–208 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 8,3–8,0 l/100km

Effekt upp till

335

hk

(250 kW)

Bagagevolym (7 säten)

1908

l

Maximal dragvikt

3500

kg

side Audi Q7 SUV

Allroundbilen

Kraftfull quattro-fyrhjulsdrift och sportig design. Imponerande proportioner och plats för upp till sju personer. Audi Q7 SUV är synonym med mångsidighet och stark prestanda.

Kraftfull och elegant.

Nya Audi Q7 SUV visar upp sitt offroad-DNA med klassisk quattro-arkitektur och en kraftfull axellinje. Audi Singleframe-grillen, Audi-ringarna i platt 2D-look och i synnerhet designdetaljerna i S line*-paketet bidrar till den sportiga looken.

Progressiv ljussättning

Med HD matrix LED-strålkastare med Audi laserljus* och digitala OLED-bakljus* kan du välja mellan fyra ljussignaturpar som skapar uttrycksfull ljusanimering. Bakljusen är utrustade med närhetsdetektering* som aktiverar alla OLED-segment i den stillastående bilen så snart andra trafikanter närmar sig.

Sju kan åka med

Gör plats för upp till sju passagerare med den tredje sätesraden. ISOFIX-barnstolsfästen med top tether finns tillgängliga för alla baksäten. Fäll ner andra och tredje sätesraden för att öppna upp ett bagageutrymme på upp till 1 908 liter.

Audi Application Store i din Audi

Du kan använda flera populära appar, exempelvis Spotify eller Youtube, direkt genom MMI-systemet i din Audi – utan att gå omvägen via din smartphone.

Audi MMI displayAudi MMI display

Bilden visar Audi Q8 SUV.

Functions on Demand

Functions on Demand Med Functions on Demand erbjuder Audi ännu större flexibilitet vid val av utrustning. Massor av funktioner kan bokas efter behov. Med myAudi-appen* kan du snabbt och enkelt välja bland de olika funktionerna.

Bilden visar Audi Q8 e-tron.

Personlig och inspirerande

Inspirerande foton, filmstjärnor– välj din favoritbild i myAudi-appen*, under Teman*, och ställ in den som bakgrundsbild i MMI. En spännande effekt är att miljöbelysningspaket plus* automatiskt anpassar färgerna efter motivet.

Audi MMI displayAudi MMI display

Bilden visar Audi A6 Avant. Bakgrund i MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Dynamisk. Och mångsidig

Audi Q7 SUV ger dig självförtroende vid ratten. Sportig prestanda, terrängkörningskapacitet och en dragvikt på upp till 3,5 ton gör att Audi Q7 SUV är redo för alla utmaningar.

Aktuella erbjudanden

Q7 business by audi

Business by Audi

Q7 50 TDI 286 hk quattro tiptronic

Pris från ca: 778.900 kr
Modellversion: S line

Förmånsvärde netto från: 7.167 kr/mån (gäller 2024)

Bränsle: Diesel
Drivning: Automat, fyrhjulsdrift

Utrustad med bl.a:

  • 20" aluminiumfälgar
  • Adaptiv sportluftfjädring
  • Matrix LED strålkastare
  • S line-exteriörpaket
  • S line-interiörpaket
Kontakta återförsäljare