Audi Q7 > Q7 > Audi Sverige
The new Audi Q7
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 11,2–7,8 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 255–205 g/km

Komfort i världsklass.
Helt nya Audi Q7.

Stor, lyxig och komfortabel på en helt egen nivå. Nya Audi Q7 uttrycker mer självförtroende än någonsin med magnifika utrymmen och pampig interiör. Dessutom visar den höga markfrigången hur väl denna SUV passar för offroad-körning, och med quattro® permanent fyrhjulsdrift är du alltid trygg på vägarna – oavsett underlag. Välkommen in och upptäck precis hur mycket en bil kan rymma.

360° panoramavy

Utrymmeskonceptet i Audi Q7 är anpassat efter dig.

Mer om reglagekoncept och infotainment
Lighting technology Audi Q7

Intelligent belysningsteknik

Med tillvalet Audi Matrix LED-strålkastare får du ett unikt och progressivt belysningssystem. Matrix LED-tekniken kombinerar ett kamerasystem med LED-ljuskällor och exakt optik som bländar av för mötande och framförvarande fordon – samtidigt som alla andra områden förblir fullt upplysta. Audi Matrix LED-strålkastarna imponerar också med sin design där ljussignaturen har ett högt igenkänningsvärde både på dagen och natten.

Assistenter i bakgrunden

Förarassistanssystemen säkerställer en bekväm och effektiv körupplevelse både vid längre och kortare resor. I bilköer kan den adaptiva farthållaren, inklusive bilköassistenten, delvis ta över styrningen, medan Audi active lane assist hjälper till att hålla dig i filen. Om föraren är inaktiv varnar Audi emergency assist för detta och bromsar vid behov in bilen till stillastående. Om det skulle krävas så kan Audi connect nödsamtal och service² anropa räddningstjänst. Vidare underlättar omgivningskameror och flera andra assistanssystem vid parkering, manövrering och i kurvor.

Der Audi Q7 in der Heckansicht
1
Obs: Systemen arbetar endast inom systemgränserna och ger stöd åt föraren. Ansvaret och den uppmärksamhet som krävs för körningen ligger alltid hos föraren.
2
För mer information om Audi connect, besök audi.se/connect eller kontakta din Audi-partner.