Nya Audi Q6 e-tron
Side view Audi Q6 SUV e-tron

Nya Q6 e-tron

Elförbrukning, blandad körning: 19.6–17.0 kWh/100 km; CO2utsläpp, blandad körning: 0 g/km; CO₂

Räckvidd upp till

623

km*

Få upp till

255

km räckvidd

på 10 minuters laddning*

Ladda från 10% till 80% på cirka

21

minuter*

med en maximal laddeffekt på upp till 270 kW*

Top view cockpit Audi Q6 SUV e-tron

Elektrisk. Och flera andra fantastiska saker.

Audi Q6 e-tron tar Audis elektrifiering till nästa nivå. Denna premium-SUV imponerar med sin kraftfulla prestanda och progressiva design.

 

Elförbrukning, blandad körning: 19.6–17.0 kWh/100 km;

CO2utsläpp, blandad körning: 0 g/km; CO₂

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra

Maxladdeffekt (upp till)

270

kW*

Acceleration 0-100 km/h med Launch Control

5,9

s

Batterikapacitet (netto)

94,9

kWh

Elektrifierande prestanda

Bilens hjärta är litiumjonbatteriet på 800 volt som levererar imponerande prestanda – både under laddning och körning. Du kan räkna med snabb och effektiv laddning* och en laddeffekt på upp till 270 kW*.

Progressiv interiördesign

Upptäck den nya, eleganta interiördesignen – från dörrsidan till instrumentpanelen och hela vägen till mittkonsolen. Knappar och reglage är lika prydligt och stilrent placerade.


Audi Application Store

Använd populära appar som Spotify och YouTube direkt i bilens MMI – utan omvägar genom en smartphone.


 View MMI system with Audi Application Store

Banbrytande design

Den progressiva designen kännetecknas av starka proportioner. Den understryks av den inverterade Singleframe-grillen i fronten och detaljer på sidorna som indikerar batteriets placering i bilens golv.


Förberedd för vardagen

Audi Q6 e-tron imponerar med en maximal dragvikt på 2.400 kg och generöst med utrymme. Allt från de många förvaringsfacken i kupén till det bakre bagageutrymmet som är flexibelt utformat.


Eldriven allroundbil

Kliv in i Audi Q6 e-tron och upplev den sömlösa accelerationen. Den elektriska prestandan hjälps av förarassistanssystem* och de många körlägena. Adaptiv luftfjädring* ger ännu bättre komfort och smidigare kördynamik.


edition one

Både Magnetgrå och Ascariblå metallic – de två edition one-kulörerna* – framhäver nya Audi Q6 e-trons visuella höjdpunkter. Däribland S line-design, kylargrill i samma färg som karossen, 21-tumsfälgar, bromsok i rött, mörktonade Matrix LED-strålkastare, LED-bakljus och exteriörpaket i svart.


Lika varierande som livet självt

Audi Originaltillbehör gör din bil till en otroligt mångsidig resurs. Praktisk utrustning och visuella detaljer gör att du enkelt kan anpassa den till nya behov. Om och om igen.


Finansiering

 Finansieringsmöjligheter för företag:

Business Lease

från 9.995 kr/mån*

Business Lease erbjuder ett förmånligt och enkelt bilinnehav för ditt företag. Kombinerar leasing av företagsbilen med Audi Försäkring, Audi Serviceavtal och ett kostnadsfritt företagskort för ett attraktivt helhetserbjudande. Allt på en faktura och betalning per månad. Du kan i tre enkla steg bygga och beställa din Audi Q6 e-tron online.

Finansiell företagsleasing

från 6.195 kr/mån*

Leasa enkelt och ekonomiskt fördelaktigt din nya Audi Q6 e-tron med Audi finansiell företagsleasing. Där du som leasetagare får den ekonomiska förmånen och bär den ekonomiska risken förknippad med leasingobjektet, det vill säga bilens andrahandsvärde. Tack vare andrahandsvärdet ges en lägre månadsbetalning och möjlighet att byta till ny bil oftare.

Business by Audi

från 827.100 kr

Business by Audi är för dig som är företagskund och kör tjänstebil. Vill du och ditt företag köra en elbil som ligger i framkant är nya Audi Q6 e-tron det perfekta valet. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar ditt företag bäst. Kontakta oss gärna för att diskutera ett ramavtal anpassat för ert företags behov.

Förmånsvärde

4.330 kr kr/mån*

För dig som använder företagets bil för privat körning ska beskattas med bilförmån. Elbilen Audi Q6 e-tron ges i dagsläget en schablonmässig sänkning av bilens förmånsgrundande nybilspris med 350.000 kr, vilket ger ett attraktivt förmånsvärde. Här visas exempel med förmånsvärde netto vid 50% marginalskatt.

 

Finansieringsmöjligheter för privatkund: 

Privatleasing

från 12.995 kr/mån*

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din Audi Partner. Audi Serviceavtal ingår under hela leasingperioden samt Audi Betalskydd i 3 månader. Du kan i tre enkla steg bygga och beställa din Audi Q6 e-tron online.