Q5 > Q5 > Audi Sverige
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,2–6,3 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 208–165 g/km

Mycket mer än en SUV.
Nya Audi Q5.

Nya Audi Q5 kombinerar sportighet med smartness och flexibilitet i vardagen. Det nya, sportiga designspråket går ingen obemärkt förbi och tack vare quattro fyrhjulsdrift imponerar den med sin dynamik oavsett väder och väglag. Välkommen till nästa nivå.

Design som ger gåshud

Designspråket i nya Audi Q5 fascinerar med sportiga element och självsäker karisma. Den iögonfallande fronten med höga luftintag och den breda, åttkantiga grillen med vertikala stag ger ett imponerande och kraftfullt intryck. Den dynamiska designen avrundas harmoniskt av de trapetsformade avgasrören, diffusorn och kromlisten som knyter samman lamporna baktill.

Även som laddhybrid

Uppgradera till en laddbar Audi med sportig körupplevelse med lägre klimatpåverkan. Välj en laddbar Audi med en stark bensinmotor kombinerad med en elmotor i absolut toppklass. För dig som kör kortare sträckor upp till 60 kilometer finns möjlighet till en helt elektrisk körupplevelse. Med en Audi laddhybrid har du förutsättningar för en flexibel körupplevelse med låga CO₂-utsläpp och lägre bränslekostnader.

Läs mer om Q5 TFSI e

Belysning i framkant

Audins OLED-belysning är uppdelad i små, individuellt styrda segment i ett tredimensionellt arrangemang, vilket kan skapa nya, iögonfallande ljusspel. När du köper en bil kan du välja mellan tre olika utföranden för bakljussignatur som gör bilens utseende mer personligt. Beroende på körläget anpassas dessutom bakljusets karaktär automatiskt under användning. De digitala OLED-bakljusen står bland annat beredda med en kollisionsvarnare: Om bilen står stilla och ett annat fordon eller andra trafikanter närmar sig bakifrån från mindre än två meter aktiveras alla OLED-segment automatiskt som en synlig områdesmarkering.
OLED rearlights Audi Q5
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v3-my2021.jpg
    Bakljussignatur 1
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v1-my2021.jpg
    Bakljussignatur 2
  • 1920x1080-audi-q5-oled-v2-my2021.jpg
    Bakljussignatur 3
Dynamic side view Audi Q5

Imponerande kördynamik

Nya Audi Q5 karaktäriseras av dynamisk acceleration och smidig hantering – och är utrustad med helt variabel quattro fyrhjulsdrift som standard. På så sätt kan drivkrafterna fördelas över de enskilda hjulen efter behov. Den mekaniska spärrfunktionen är konstruerad för mycket god kördynamik och fördelar utan dröjsmål drivmomenten över fram- och bakaxlarna. Detta resulterar i enastående dragkraft och styrförmåga. Den elektroniskt reglerade luftfjädringen med steglöst adaptivt dämpningssystem för alla fyra hjul reglerar automatiskt bilens nivå och dämpning. Dessutom möjliggör funktionen Audi drive select inställning av vissa fordonsegenskaper i olika lägen.

Färger och fälgar

Kombinera olika lackfinishar och fälgar för att skapa en Audi Q5 helt efter dina önskemål.
M4M4_54U_Pyramid_AU42x_Q5_003_00.jpg
Distriktgrön Metallic Distriktgrön Metallic
Navarrablå Metallic Navarrablå Metallic
Daytonagrå Pärleffekt Daytonagrå Pärleffekt
Quantumgrå Quantumgrå
20" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-V-ekrad stjärndesign, antracitsvarta 20" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-V-ekrad stjärndesign, antracitsvarta
20" aluminiumfälgar, 5-armsdesign 20" aluminiumfälgar, 5-armsdesign
21" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-V-ekrad offset-design 21" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-V-ekrad offset-design
21" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-armad polygon-design 21" aluminiumfälgar, Audi Sport, 5-armad polygon-design

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta återförsäljare så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing

Premium i alla avseenden

Kombinationen av storlek, prestanda och funktionalitet utmärker nya Audi Q5 som en premium-SUV för hela livet. Lättanvända funktioner gör vardagens utmaningar till en barnlek. De bakre ryggstöden i nya Audi Q5 är uppdelade i tre segment, vars längd och lutning kan justeras efter behov. Intelligenta lösningar så som vändbar och vikbar matta som standardutrustning, tillvalet sensorstyrning av den elektriskt manövrerade bakluckan samt manuell sänkning via tillvalet adaptiv luftfjädring underlättar lastning av bilen.

Vy över bagageutrymmet i Audi Q5

Skräddarsydda lösningar

Audi Q5 präglas av generösa utrymmen med gott om plats för fem personer, inklusive bekvämt huvud- och benutrymme – och den höga sitthöjden ger god överblick över trafiken. Framsätena är till och med utrustade med en massagefunktion. Bilens horisontella linjer understryker dessutom intrycket av bredd och komfort. En tredimensionell dekorlist löper över hela instrumentpanelens bredd och avrundar det eleganta helhetsintrycket. Tillvalet miljöbelysning lyser upp interiören på ett effektfullt och elegant sätt.

MMI system Audi Q5

Det analoga tillhör det förflutna

I nya Audi Q5 är du givetvis ansluten till omvärlden. Med intressepunkter online kan du exempelvis upptäcka bensinstationer eller parkeringsplatser i närheten – direkt i navigationssystemet (tillval). Du får även reda på annan relevant information som öppettider, tillgänglighet och priser. Trafikinformation online plus hjälper dig att hitta den snabbaste vägen till din destination tack vare mycket detaljerade uppgifter om trafikförhållanden, köer, hinder och upplösning av trafikstockningar i realtid. Och med myAudi-Navigation kan du planera resor och ruttstyrning direkt i din smartphone. När bilen startas överförs data sömlöst och bekvämt till fordonsnavigeringen i bilen där den fortsätter. När du lämnar bilen tar din smartphone automatiskt över ruttstyrningen igen och leder dig den sista sträckan till din destination.

Audi Q5 i 360-graders vy

Audi Q5 i 360-graders vy
Smartphone with the myAudi App and Functions on Demand
 

Functions on Demand

Med Functions on Demand erbjuder Audi sina kunder ännu större flexibilitet i valet av utrustning. Många funktioner kan läggas till när som helst. Appen myAudi App gör valet av funktioner intuitivt och snabbt.

3
Observera: Systemen fungerar endast inom systemgränserna och som hjälp för föraren. Föraren förblir dock ansvarig för att köra fordonet och måste alltid vara uppmärksam.
4
Beroende på landsspecifik tillgänglighet.