Audi Q5 > Q5 > Audi Sverige

CO2utsläpp, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 207–167 g/km

Förbrukning, blandad körning{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 9,1–6,4 l/100km

Audi Q5 från sidan

Mycket mer än en SUV

I Audi Q5 möts sport och funktion i perfekt symbios. Bilens designspråk imponerar vid första anblicken och tack vare quattro® fyrhjulsdrift blir varje åktur till en dynamisk upplevelse.

Q5

561 900 SEK*

Förbrukning, blandad körning{*} 6,4 l/100 km

CO₂utsläpp, blandad körning{*}: 168 g/km

Exteriörlack - ändra
Fälgar - ändra
Bygg din Audi

Elektrifiering med mildhybrid

Med mildhybridteknik till förbränningsmotorn ser vi till att på bred front elektrifiera nästan alla våra modeller. Mildhybrid ger både ökad komfort och minskad bränsleförbrukning genom att en liten, intelligent remstartmotor och generator aktivt samarbetar med förbränningsmotorn så att den kan stängas av i högre hastigheter och låta bilen frirulla. Fördelarna med mildhybrid är att frirullningsfunktionen ger utsläppsfri körning över 55 km/h, högre komfort med mjukt start-stopp system och lägre C02-utsläpp. Bra både för dig som förare och din omgivning.

Självsäker och karismatisk

Med sina sportiga element och sin tydliga design drar Audi Q5 blickarna till sig. Den kraftfullt skulpterade fronten markeras av högt placerade luftintag och en bred Singleframe-grill med vertikal räfflad look. De trapetsformade avgasrören, diffusorn med horisontell list och kromlisten som sträcker sig längs hela bilens bredd under bakljusen rundar harmoniskt av den dynamiska designen.

Audi Q5 side view

Ljusare tider

Vid köp av din Audi Q5 har du möjlighet att göra din bil än mer personlig med en av tre valbara bakljussignaturer (tillval). Genom att gruppera OLED-lamporna i små, individuellt tändbara segment med tredimensionell layout ges ett imponerande ljusarrangemang. Dessutom anpassas bakljussignaturens karaktär efter körläget. Som ytterligare tillval utrustas de digitala OLED-bakljusen med närhetsdetektering. När bilen står stilla och ett annat fordon eller en annan trafikant kommer inom två meter aktiveras alla OLED-segment automatiskt för att skapa ett större synfält.

Audi Q5 tail light

Fängslande kördynamik

Audi Q5 erbjuder en imponerande dynamisk acceleration och smidiga styregenskaper. Fyrhjulsdriften gör att drivkraften kan fördelas efter behov mellan de enskilda hjulen. Dessutom gör Audi drive select det möjligt för föraren att anpassa bilens egenskaper utifrån ett flertal olika körlägen.

Audi Q5 Dynamic Driving

Skräddarsydda lösningar

I utbudet av utrustning för sätena ingår en massagefunktion. När mörkret faller skapar miljöbelysningspaketet (tillval) en behaglig atmosfär i kupén. I Audi Q5 är du konstant uppkopplad med omvärlden. Med intressepunkter online kan du använda dig av navigationsdata för att hitta närliggande bensinstationer eller parkeringsplatser. Information som visas inkluderar öppettider, tillgänglighet och priser.

Audi Application Store i din Audi

Du kan använda flera populära appar, exempelvis Spotify eller Youtube, direkt genom MMI-systemet i din Audi – utan att gå omvägen via din smartphone.

Personlig och inspirerande

Med Themes-funktionen i myAudi-app kan du välja din favoritbild att ha som bakgrund i MMI-systemet. En spännande effekt är att Ambient-belysningen i kupén anpassar sig efter färgerna i motivet.

Audi themes interior lightningAudi themes interior lightning

Bilden visar interiören från Audi A6 Avant. © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Audi Originaltillbehör

Med Audi Originaltillbehör* kan du skräddarsy din Audi Q5 ytterligare. Bland annat genom stilpaketet offroad, fotsteg och ett brett urval fälgar.

Audi Q5 Reise

Aktuella erbjudanden

A5 Sportback g-tron

Business Lease
från 5 195 kr/mån*

Du kan i tre enkla steg bygga och beställa ett urval av Audi Q5 online.

Beställ online
Q5

Business by Audi

Q5 40 TDI 204 hk quattro S tronic

Pris från ca: 461 200 kr
Modellversion: Proline Advanced
Uppgradera till S line: + 26 000 kr

Förmånsvärde netto från: 4 405 kr/mån (gäller 2024)

Bränsle: Diesel
Drivning: Automat, fyrhjulsdrift

Utrustad med bl.a:

 • Mildhybridteknik
 • 18" aluminiumfälgar
 • Sportsäten fram
 • Elmanövrerad baklucka
 • Parkeringssensorer fram och bak
 • Smartphone interface
Kontakta återförsäljare
Q5

Privaterbjudande Proline Edition

Q5 40 TDI 204 hk quattro S tronic

Pris från ca: 475 800 kr
Modellversion: Proline Advanced
Uppgradera till S line: + 29 600 kr

Bränsle: Diesel
Drivning: Automat, fyrhjulsdrift

Utrustad med bl.a:

 • Mildhybridteknik
 • 18" aluminiumfälgar
 • Audi Matrix LED-strålkastare
 • Sportsäten fram
 • Parkeringssensorer fram och bak
 • Smartphone interface
Kontakta återförsäljare

Privatleasa din nya Audi.

Med Audi Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen kontantinsats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din Audi Partner. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Alla modeller i vårt modellprogram går att privatleasa. Kontakta din närmsta Audi Partner så hjälper de dig med en offert för just den bil du är intresserad av.

Jag vill bli kontaktad gällande privatleasing