Q5 > Q5 > Audi Sverige
Q5
Bränsleförbrukning, blandad körning*: 9,3–7,1 l/100km
CO₂-utsläpp, blandad körning*: 225–185 g/km

Audi Q5 – Testvinnaren

Lämna inget åt slumpen! Vare sig det handlar om komfort, stil eller dynamik. Att Audi Q5 övertygar från första stund är ingen slump. Så uttrycksfull är designen, så kraftfull är drivningen, så vägvisande är tekniken... och så många är dina möjligheter att göra den till just din Q5.
För en perfekt känsla – varje gång du sätter dig i bilen. Din Audi Q5.

Q5 får högsta betyg av sina ägare

Andra generationens Audi Q5 har vunnit många tester. 2017 lyckades den med en hat trick och utklassade konkurrenterna. I år har biltidningen auto motor & sport jämfört nöjdheten hos bilägarna. Det visade sig att ägarna till Audi Q5 tycker att bilen levererat över förväntan i viktiga faktorer, som exempelvis bränsleförbrukning, ekonomi, service, funktion och komfort men också andra aspekter som körglädje och kvalitet.

Utvecklad för att imponera

Varenda liten detalj på Audi Q5 präglas av den karakteristiska Q-designen – en design som utstrålar dynamik och kraft. Titta t.ex. på motorhuven, den svagt sluttande taklinjen, sidobackspeglarna eller på de smäckra sidorutorna.

Alltid med quattro

Redo för praktiskt taget alla underlag – och för morgondagens alla utmaningar: Övertyga dig själv om quattro fyrhjulsdrift och den adaptiva luftfjädringen.

Generöst bagageutrymme

Den sensorstyrda (tillval) öppningen av bakluckan gör det extra lätt att lasta i och ur bilen. Har du händerna fulla, räcker det med att vifta lite med foten för att bakluckan ska öppna sig. Att lasta in tunga resväskor och matkassar har aldrig varit enklare. Och när det regnar, slipper du sätta ned det du har i händerna i vätan för att gräva fram bilnyckeln ur fickan. Nya Audi Q5 imponerar med sina generöst stora utrymmen och sina praktiska last- och förvaringsmöjligheter. Och behöver man utöka lastvolymen till 1.550 liter, är det bara att fälla ned ryggstöden bak via fjärrutlösaren.

bagage

Din digitala förarplats

Tillvalet Audi virtual cockpit gör försprånget ännu tydligare. Detta helt digitala kombiinstrument kan visa massor av relevant information på sin högupplösta 12,3"-display. Allt från hastighet och navigationsdata till kommunikation – välj själv bland flera visningsalternativ beroende på hur du vill ha det för tillfället. Den stora, smäckra 8,3"-displayen till tillvalet MMI Navigation plus är mycket överskådlig och lättanvänd.