Nya Q4 e-tron

CO2utsläpp, blandad körning*: 0–0 g/km

Elförbrukning, blandad körning*: 19,9–17,0 kWh/100 km

Förändra ditt synsätt, genom att möta en ny framtid.

Q4 e-tron privatleasing 5.245 kr/mån

Privatleasing från 5.245 kr/mån

Räckvidd, upp till

51

mil

Batterikapacitet, brutto

82

kWh

Laddhastighet

125

kW

Ljud på riktigt.

Audi Q4 e-tron är den första modellen att ha SONOS premium sound system. De tio högklassiga högtalarna, inklusive mitthögtalare och subwoofer, samverkar i fullkomlig harmoni. Du upplever bas och toner i sin fulla intensitet och kommer lika nära musiken som om den skulle spelas live.

Bagage och förvaring

Audi Q4 e-tron erbjuder en rymlig interiör med smarta förvaringslösningar. Baksätet bjuder på gott om benutrymme och interiören bjuder på många förvaringsutrymmen på totalt 25 liter, inte minst ett praktiskt och ergonomiskt förvaringsfack för 1-litersflaskor i den övre delen av förardörren. Det här är en riktig allroundbil för familjen.

Laddning i hemmet och på resan

Audi har tagit ett helhetsgrepp gällande elbilsladdning och erbjuder smarta lösningar i hemmet och på vägarna, så att du kan köra elbil utan att kompromissa.

Energi för 130 km räckvidd laddas på ca

10

min

Batteriet laddas från 5% till 80% på ca

38

min

Publika laddplatser, fler än

200 000

Fascinerande futuristisk.

Med sin slående design visar Audi Q4 e-tron vart framtidens eldrivna mobilitet är på väg. Fulladdad: Fokuserad front och kraftfullt bakparti. Elektrifierande: Den markerade sidosilhuetten och svepande taklinjen.

Allt för ännu mer prestanda.

Med tillvalet Audi drive select kan du skräddarsy din bils egenskaper, från effektivitet till dynamisk, utefter fem olika lägen. Progressiv styrning möjliggör styrvinkelberoende styrutväxling och hastighetsberoende styrservoassistans. Sportchassi optimerar fjädrar och stötdämpare och sänker bilen med 15 mm vilket ger en mer direktkontakt med vägen.

Dynamic driving shot Audi Q4 e-tron

Provkör nya Q4 e-tron

Nu finns första exemplaren av Q4 e-tron hos din Audi-återförsäljare för provkörning. Ta nästa steg mot en helelektrisk upplevelse genom att kontakta din lokala Audi-återförsäljare för mer information och tidsbokning.

Seitenansicht Audi Q4 e-tron Sportback

Audi Q4 Sportback e-tron